Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yeni kızçeler katıldı aramıza canbonum hamiş haberi yok daha
özledim scorpıonsum nezaman doncenız yazmıstın ama unuttum ben bugun cok konusunca aklım karıstı

scorpiiiiiiiiiiiiiii hosgeldinn habibtee....vallahi ceneleri durmuyorrrrrrr sen gecmisee bakarsaannn gelecekte kimseyi goremezsin herkes uyumaya gitmis oluyorrr masallahhh cenee dirdir samataaa yes yessss baby

Canlarim tesekkur ederimm ben de iyiyim cok şükürrr.simdi ciktik haladan.aile saadeti takildik.kayinvaldemler de vardi.gırgır şamata guzel gectii.simdi yoldayiz 1 saate anca gideriz..soz gecmisi okumiycamgorusruzzz

kızlar selam
ya ben yıne erken adet oldum normalde hep aynı tarıh olurdu
ıkıdır 29.gun ve 28. gun oluyorum normalde 30-31 oluyordu
hadı normalde sorun yok ama bu ay ıcın var
umrede gıder gıtmez adet olacagım bu yuzden (((
eskı hesabıma gore gelınce olacaktım ama suan full adet gececek
gecıktırıcıye okadar karsıydımkı suan ıcmek durumunda kalacagım (
bısı olmaz dımı bı kere ıcmekten yanı bı kerede bı 10 gune yakın ıcecegım ((
hıc kullanan varmı bı anlatsanız ısım versenız??

habibtelerrrr kocalariniza keciboynuzu ari sutu bool bol cevizz badem yedirinn..bizimkisi sabahleyin keciboynuzun arisutu ac karnina yiyordu...bal tahin pekmezz yedirinn haa bu aradaaa roka balik bunlari da yesin biz bu ay bolca yedik ikimizde...sizde deneyin ins faydasini gorursunuzz...

habibtemmm benn hic icmedimmmm vallahi bilmiyorummm nasill olur ..istersen doktoruna danissaydin gitmeden oncee.e...allhim kabul etsin dualarini canim benim

tatlimmm esim oylee yedi kur falan yapmadimmm...ben bu ay hamile kalmsaydin sogan almistim koskoca arabistanda buldum sonunda derken yemege koymak nasip oldu sogan kurunu dene tatlim sende..ins bu ay olur

tatlimmm esim oylee yedi kur falan yapmadimmm...ben bu ay hamile kalmsaydin sogan almistim koskoca arabistanda buldum sonunda derken yemege koymak nasip oldu sogan kurunu dene tatlim sende..ins bu ay olur[/QUOTE]

soğan kurunude bilmiyorum ama içemem zaten soğan yemiyorum çünki başka çaresi yokmu yaa :)))
daha güzel tadı olan birşey mesela

[]vallahi caresi bu...sogan suyu o kadar da kotu degil canim...ibrahim saracoglunun sitesindare yaziyor oku istersen,,..yararini gren cok insan var...ve kist varsa rahmi temizliyor...be bekarken icerdim ve adetlerimi cok guzel duzenliyordu benden demesi..

selam canim bi bakiniyim dedim , senin yazdigini gordm ne zaman gidiyorsn umreye insallah bizede nasip eder, bende cok gitmek istiyorum, canim bir kerelik mahsuz birsey olmaz kokrma ben kulanmistim bekarken , ama annem hacca gideceginde igne vurulmustu, ignede vurula bilirisn onun icin o daha iyi diye biliyorum ama emin degil turkiyede tam nasil bilmiyorum , ama ben trkiyede aldim o geciktirmeli hapi , annemde danimarkada vruldu igneyi sor bence bi doktora..

suedam bende hıc kullanmadımkı balım benımkıler zaten hep geç geldıgı için gerek bıle duymadım bide toplasan 3 gün sürüyo zatebi doktora sorsaydın keşkem yada saglık ocagına gıt dırek ordada bılgı verırler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…