Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Selamunaleykum dostlarr ben geldm uzun bi aradan sonra:)
selammm kara kayıpppppppppppp
iyi geceler arkadaşlar benım cıkmam lazım ben boşken kimse yoktuu kacam geldi sizde geldiniz neyse yarın görüşürüz hayırlı geceler öptum sizi
iyi gecelerrrr..görüşürüzzzzzzzzz

ya valla ne bileyim alışkanlıkmı desek cnm ama seni yalnız bırakmasa iyi olur..zaten tümgün yalnızsın..
anacım sen bi işi bul çalış valla en güzeli bu olucak:26:

bulamıyorum scorpıonsum yaptıgım iş mağazacılık.
ondada ınternetten başvurumu yaptım bi çok yere ama kimse aramıyo sanırsam
normal bı magazayada gırıp calışmak istemıyorum 12 saat oluyo çalışma saatleri ve maaşları 600den başlıyo sıgorta bıle yapmıyo çoğu yer
avm lerde kolay kolay almıyolar satış danışmanı oyuzden boyle duruyorum .
eşimin patronunun gözü bende cok ıstıyo beni yanına almak ama onuda ben istemiyorum karı koca aynı yerde çalışamaz bana göre :26:
öyle işte

umudum hoşgeldın gonzalezımmmm
nasılsın

saol balım hsbuldum..
ehh istee..sizden sonra mtfak topladım, makine çalıstırdım,çay yaptım esimle içtik fln..birazda bska islerim vardı, bi bakim dedim simdi de..
ee siz naaptınız

Saoll cnmm kimler hamile nevar ne yokk:))
iyiyiz çok şükür canım
allpınımız ve katre arkadaşımız hamıle şuan.kaçakhayaiminde başından tahlıhsız bı olay geçtı rabbım onada nasıp edıcekınsallah tekrardan yeni arkadaşlarımız katıldı aynı gırgır smata canım çok şükür
saol balım hsbuldum..
ehh istee..sizden sonra mtfak topladım, makine çalıstırdım,çay yaptım esimle içtik fln..birazda bska islerim vardı, bi bakim dedim simdi de..
ee siz naaptınız

napalım kuzum gelen gıttı bende bakınıyorum oyle

Nolduu yasakhayale ya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…