- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.801
iyi geceler arkadaşlar benım cıkmam lazım ben boşken kimse yoktuukacam geldi sizde geldiniz neyse yarın görüşürüz hayırlı geceler öptum sizi
hoşgeldin canım nerelerdeydın
çok merak ettım
selammm kara kayıppppppppppppSelamunaleykum dostlarr ben geldm uzun bi aradan sonra:)
iyi gecelerrrr..görüşürüzzzzzzzzziyi geceler arkadaşlar benım cıkmam lazım ben boşken kimse yoktuukacam geldi sizde geldiniz neyse yarın görüşürüz hayırlı geceler öptum sizi
sevdım canbonum cok tatlı ya
ben artık hiçbirşey diyemiyorum bilem ya 2 gün güzel geçiyosa 3.gün mutlaka abileriyle kahvede ..
nasıl vazgecırecegımıde bılmıyorum kumar falan oynamıyo takıldıgı ınsanlarda hepsı okumus eglence gırgır ama bu benım hıc hosuma gıtmıyo canbonum ya
Canm 3gun kurs var dikis falan ugrasiyorum 4gunde fotograf studyosunda calisiyorum gelin damat dış çekime gidiyorum falan ya yoruluyorum
anladım canım eşin izin verdi demek çalışmana artık
selammm kara kayıpppppppppppp
iyi gecelerrrr..görüşürüzzzzzzzzz
ya valla ne bileyim alışkanlıkmı desek cnm ama seni yalnız bırakmasa iyi olur..zaten tümgün yalnızsın..
anacım sen bi işi bul çalış valla en güzeli bu olucak:26:
şekerler ben çıkayım uykum var..yarın yine görüşürükkkkkkkkk
şekerler ben çıkayım uykum var..yarın yine görüşürükkkkkkkkk
İki yil bosuna mi kursuna gittim ben ya evde oturunca bi kari yok bana. hamile kalana kadar calis kafa dagit dedi.
iyi bakalım hayırlısı olsun bıtanem işin
umudum hoşgeldın gonzalezımmmm
nasılsın
iyiyiz çok şükür canımSaoll cnmm kimler hamile nevar ne yokk:))
saol balım hsbuldum..
ehh istee..sizden sonra mtfak topladım, makine çalıstırdım,çay yaptım esimle içtik fln..birazda bska islerim vardı, bi bakim dedim simdi de..
ee siz naaptınız
iyiyiz çok şükür canım
allpınımız ve katre arkadaşımız hamıle şuan.kaçakhayaiminde başından tahlıhsız bı olay geçtı rabbım onada nasıp edıcekınsallah tekrardan yeni arkadaşlarımız katıldı aynı gırgır smata canım çok şükür
napalım kuzum gelen gıttı bende bakınıyorum oyle
Nolduu yasakhayale ya(
canım meleğini kaybettı tekrardan
rabbım tekrarını yasatmasın inşallah bu kez kucagına almayı nasıp etsın.
Offf cok uzuldmm ya rabbimmm nolur artk bizede tattirr nolurrrrrr((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?