- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.021
haklısın canımOh senin kide iyi evde 3 bir arada var , alirim ama aksamlari canim isterse icerim onuda.. aynen canim mantikli oluyor zaten izinimiz kisitli oluyor, son zamana biraktim mi zamanim olmuyor veya bir aksilik oluyor..
Ee sen ne yapacan bugun? ev temizliginden haricc
günaydın zeynebnurum ama yetişemedim sana benGunaydınnnn arkadaşlarrrrrr
suedam yorma kendını balım hastada olmusun soguk alma dıkkat et kuzumHayirli gunler kizlar
Bana yorgunluktan akssm oldu 4saattr is yapiyorum
Temzlik koltuk hali sil sincik oturdum bi selam vereyim dedim
Persembe okuldan arkadaslar gelecek gunumuz var simdi temizleyeyim carsamba bi ustunden supururum dedim
Daha yuzumu yikamadim boyleyimkahvaltida yapmadim kizim da sut cocopops yedi komsuya oynamaya gitti onu cagirayinda bi corba icsin bari
Esimde yolda geliyor valla hic yemek yapamicam cok yoruldum bide adet oldum aksam belim kopuyor resmen
Optum herkesiii
selammm habibtelerrrr herkes nerede yatiyormu halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesiniz canbonlarım
kimsecikler yok yine :26::26::26:
haklısın canımbende çoğunlukla 3übiarada içiyorum ama çok zararlıymış normalde kahve daha iyi oluyo napam evdeyım ben temızlık yaptım bıttı üstten bı suurdum sıldım hemen tozumu aldım nevresımlerı degıstırdım mutfakta toplandı degısık bısey yapamıyorum evdeyım herzamankı gıbı benımkıyle limoniyiz zaten açtığı dükkanına gitti çalışmaya öyle yani gezmeye vakit yok bizde
günaydın zeynebnurum ama yetişemedim sana ben
suedam yorma kendını balım hastada olmusun soguk alma dıkkat et kuzum
habıbtem vallaben ne yalan soylıyeyım 12de uyandımama hafta sonu ya kızçeler kocişleriyle
selammm habibtelerrrr herkes nerede yatiyormu halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
izell hurmalı topiğimize hoşgeldin canım
gurbetkızım burdamısın aşağıda görüyomdayasağımda gtmiş
anam neka güzel saçların varmış senin yawwwgurbetkızçem çok güzelbi kızçeymişin sende bak sen ara kat attır aralardan kestir saçlarını daha kolay olur bakımı olarmı
kaçakhayalim ben daha yeni uyandım canbonum çok uyuyorum 1 haftadır hiç kalkasm gelmiyo benim sabahları ya keşkem geleydinde göreydim seni bikez daha özlüyorum alaalaa gel al bebişlerimi nolcak ençok kkda yakalardım seni
yok kovalamazdım direk bu canbon kkya getırırdı ikizcanlarıyakalardım burda
gurbetkızçem hoşgeldin kımse konusmadı benle ya
gurbet kızçem eşim kalktı kavaltı hazırlayayım bende
çıkıyorum caım sanada afıyet olsun canbonum gorusuruk yıne
günaydın boncugum
uykulu ördek gibiyim
canbonum kestir derken ara makas atıyolar türkiyede sadece dip kısımlarından makas atyolar uzunlugu aynen kalıyo..
sadece sacların gür olmaktan cıkıyo dıplerın karısma gıbı bı şası kalmıyo
benımde saclarım cok uzun boyle yaptırıyorum senede 1
bbde heryerde siziyorummm bir yetmislik icmis gibiyimmmmm
hosgeldin habibtembende zerhos gibiyim gollarimi bilem kaldiramiyorum yaw
vallahi bende oyleyimmm habibtemmm....nasilsinizzzz dun gelemedimmm biiizim herif iskambil oynamak istedi...bende kiramadimmmmmm yendi beni sinir oldummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?