Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum neden agliyon yaw sen
yoksunuz diyem
bende 1 saat önce uyandim
yarasın tatlıkuşuma
yaw yinemi sahtesin hayalotumdesene kendim yazip kendim konusuyorum
soğan dogradım kuzum suyunu içecemde
hayalotum ha iste cagir herkesleri böyle

alaall buraya gelirmiyim hec yakalan burda baska diyarlara kacacaktim
abow şu kızçeye bak hele al balım teyzoşu sen değilmisin
yaw niye agliyon sen herkesler konusur senle belikm yazamiyorlardir hayalotum biseycik yok demi:26::26::26::26::26:sen üzgün gibisin
yok bitanem yok bak gülüyom
gel yorma kendini kuru biseyler yesin gitsin
zıkkımlandı bile kaçakhayalim
bak burda nesesi yerine geldiruh halimiz hep degiskenlik gösteriyo

simdi hocam gittimi gelmeyecekmi bi kac günaldatacak bizi:84::84::84::84::84::84::84:
he neşem geldi yerine gonzalezim pazar gıtmeyecekmıydı ya salı doncek dıye bılıyom ben:44::44::44:
simdide ben agliyorum kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bende sizi baska topiklerle aldatmazsam banada kacakhayal demesinler

ahanda gidiyom baska topiklere

gitmeeeegeldim bak burdayım

masalalh cevaplamis herseyisoganmi icecen

vallahi yine okuya okuya bir hal doldum bende biraktim habibtemmmmmmmmmmmmmmm...hayalotummmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinnn canbonummmmm ve dun beni uttu bizim herifff

he içicem inşallah kararlıyım çıktık artık bi yola
yoksam gıttıgımde kistler gıtmesse doktor bana nana yapacak

doktor hayir yok zaten hayalotumvalala basta cirkin geliyo tadi ama bi alisirsan su gibim icersinburnunu tika bi dikiste ichemen biraz ardindan suda ic isterssen

Son düzenleme:
5 dakikaa yeter hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...aafiyet olsunn yarasinnnnnnnnnnn sifa olsunnnnnnnnnnnnnnn

doktor hayir yok zaten hayalotumvalala basta cirkin geliyo tadi ama bi alisirsan su gibim icersinburnunu tika bi dikiste ichemen biraz ardindan suda ic isterssen

tamam canbonum 1 dikişte içecem inşallahgel beraber içelim belkim sana bakarak içersem bende içerim
arkasından suda içerim tamam inşallah içerim umud edıyorum

vallahi yine okuya okuya bir hal doldum bende biraktim habibtemmmmmmmmmmmmmmm...hayalotummmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinnn canbonummmmm ve dun beni uttu bizim herifff

doru gecmis okumakla bas olunmazyaw nasi ütüldün lalaaallalhile yapmistir kesin senin herif

tamam canbonum 1 dikişte içecem inşallahgel beraber içelim belkim sana bakarak içersem bende içerim
arkasından suda içerim tamam inşallah içerim umud edıyorum

doru icerdik ikimizhem su gibim iciyom valla alistim iyicebende su kananmam bi bitsin rahim ici iyice temizlensin diye icecem

hayalotum dün sen yoktun ya katremi yedim gece geceoda memnundu halinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…