- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.041
yoksunuz diyemhayalotum neden agliyon yaw sen
yarasın tatlıkuşumabende 1 saat önce uyandim
soğan dogradım kuzum suyunu içecemdeyaw yinemi sahtesin hayalotumdesene kendim yazip kendim konusuyorum
hayalotum ha iste cagir herkesleri böyle
abow şu kızçeye bak hele al balım teyzoşu sen değilmisinalaall buraya gelirmiyim hecyakalan burda baska diyarlara kacacaktim
yok bitanem yok bak gülüyomyaw niye agliyon sen herkesler konusur senle belikm yazamiyorlardirhayalotum biseycik yok demi:26::26::26::26::26:sen üzgün gibisin
zıkkımlandı bile kaçakhayalimgel yorma kendini kuru biseyler yesin gitsin
he neşem geldi yerine gonzalezim pazar gıtmeyecekmıydı ya salı doncek dıye bılıyom ben:44::44::44:bak burda nesesi yerine geldiruh halimiz hep degiskenlik gösteriyo
simdi hocam gittimi gelmeyecekmi bi kac günaldatacak bizi:84::84::84::84::84::84::84:
simdide ben agliyorum kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bende sizi baska topiklerle aldatmazsam banada kacakhayal demesinler
ahanda gidiyom baska topiklere
marimde yetisti valla gidecektim baska topiklere yosamhosgeldin güzel hayalotum
yoksunuz diyem
yarasın tatlıkuşuma
soğan dogradım kuzum suyunu içecemde
abow şu kızçeye bak hele al balım teyzoşu sen değilmisin
yok bitanem yok bak gülüyom
zıkkımlandı bile kaçakhayalim
he neşem geldi yerine gonzalezim pazar gıtmeyecekmıydı ya salı doncek dıye bılıyom ben:44::44::44:
gitmeeeegeldim bak burdayım
yettim gayregeldim kızçem
yaw bu soğanlar ne kadar kaynıyo bu suda
masalalh cevaplamis herseyisoganmi icecen
kiz söndür sadece tam 5 dk....fazla degil vitamini gider
he içicem inşallah kararlıyım çıktık artık bi yola
yoksam gıttıgımde kistler gıtmesse doktor bana nana yapacak
vallahi yine okuya okuya bir hal doldum bende biraktim habibtemmmmmmmmmmmmmmm...hayalotummmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinnn canbonummmmm ve dun beni uttu bizim herifff
he tamam ozaman tam zamanında yetiştin canbonum
yoksam vıtamınsız ıcecekmısım
doktor hayir yok zaten hayalotumvalala basta cirkin geliyo tadi ama bi alisirsan su gibim icersin burnunu tika bi dikiste ic hemen biraz ardindan suda ic isterssen
vallahi yine okuya okuya bir hal doldum bende biraktim habibtemmmmmmmmmmmmmmm...hayalotummmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinnn canbonummmmm ve dun beni uttu bizim herifff
tamam canbonum 1 dikişte içecem inşallahgel beraber içelim belkim sana bakarak içersem bende içerim
arkasından suda içerim tamam inşallah içerim umud edıyorum
5 dakikaa yeter hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...aafiyet olsunn yarasinnnnnnnnnnn sifa olsunnnnnnnnnnnnnnn
doru icerdik ikimizhem su gibim iciyom valla alistim iyice bende su kananmam bi bitsin rahim ici iyice temizlensin diye icecem
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:hih iste iyi oldu rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?