Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

silindi ama galiba katre gormedi ?? dur ben simdi ona ozelden atarim canim , turbanli olunca icim rahat etmiyorr.... hadi canim size iyi geceler allah rahatlik versin... sizde pek oyalanmayin ...

buyur canim senin icin koyuyorum bir daha yarin silerim artik ben yattim canlarim...Eki Görüntüle 596008

canım maşşallah cok güzel saçların,sanırım sadece saçların değil sende cok güzelsin tşk ederim tekrar koyduğun için iyi geceler

ya bi kısmı görünüyodu ben anlarım yüzü yuvarlak uzun değil bence yada bi an hayal ettim okadarından bilmiyorum ama hoşuma gtti

doru güzel bi kiz oldugu bellibak yine yiyecem bide utaniyo bunlari söylerken:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

sayfayi sükürler olsun düz hesap yaptik2400 oldu tami tamina3000 ni buluruz kisa sürede

hayalotumun su an bi rüyasina girsemyine bebek dogursa hemide ikiz birini alip kacsamne iyi olurdu

Son düzenleme:
gurbetkizim resmi silmeden gitti

ama doru bende öyle hayal ettim bencede cok güzel bi kiz

sayfayi sükürler olsun düz hesap yaptik2400 oldu tami tamina3000 ni buluruz kisa sürede

yarın sşlcekmiş öle yazmış..

evet hayaller dünyama seni de kattım benim burcumda kova ya heralde ondan fazla hayal kuruyorum ben

evet sayfanın maşallahı var bulur 3000 ni.bu konu hep acık kalıyo mu bu şekilde yoksa kapanıyo mu belli bi süre sonra sen biliyomusun nasıl oluyo:26::26:

o zaman diger kizlarda görür

yaw aslinda ben hayal kurmaliyim baligimda

yok katrem kapanmaz sayi sonsuz topiklerdekan pihtilasma topigi 8000.sayfaya yaklasti

Son düzenleme:
ya bi kısmı görünüyodu ben anlarım yüzü yuvarlak uzun değil bence yada bi an hayal ettim okadarından bilmiyorum ama hoşuma gtti

gurbetkizim resmi silmeden gitti

Hahaha ben hala burdayim esim haber okuyor telefondan benimde kulaklarım çinladi telefondan bi bakiyim dedim. Çıkın bi gizim Yauv haa katre canım benim yüzüm yuvarlak degil düz canım baya Hehe Bu Sefer yatiyorum haaa yasakhayalim iyi geceler Hehe

katrem bizde yatalim gurbetkizimin akli burda kaliyo yosamtekrar iyi geceler gurbetkizim

o zaman diger kizlarda görür

yaw aslinda ben hayal kurmaliyim baligimda

yok katrem kapanmaz sayi sonsuz topiklerdekan pihtilasma topigi 8000.sayfaya yaklasti

rüyalar alemi bilem bize dar gelir

oh sonsuzsa sevindm yasağım evet balıksan sende alış lütfen walla rüya aleminin her kısmında olursunuz katman katman gezersiniz

olsun gurbetkız ya düzmüş bak uzun değilmiş yani en azından hala hayalimdeki gibisin sıkıntı yok, ben öle düşündm seni hatta direk aklıma bi arkadaşım geldi çok sevdiğim şimdi istanbulda o geldi tabi iyice kopcaksınız bu lafı duyunca , napim öle canlandı gözümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…