- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.981
özelden at canım heh göremedim
yok uyumadım telim çaldı eşimle konuşuyodum malum yine yetişemedim
silindi ama galiba katre gormedi ?? dur ben simdi ona ozelden atarim canim , turbanli olunca icim rahat etmiyorr.... hadi canim size iyi geceler allah rahatlik versin... sizde pek oyalanmayin ...
buyur canim senin icin koyuyorum bir daha yarin silerim artik ben yattim canlarim...Eki Görüntüle 596008
iyi geceler kizlarrbu sefer ciktim optum sizleriii
canım maşşallah cok güzel saçların,sanırım sadece saçların değil sende cok güzelsin tşk ederim tekrar koyduğun içiniyi geceler
yi gız yihep umudumu yicen bırak onu
yüzünüdemi gördün katremalaalla ben niye göremiyorum
ya bi kısmı görünüyodu ben anlarım yüzü yuvarlak uzun değil bence yada bi an hayal ettim okadarından bilmiyorum ama hoşuma gtti
doru yaw ben senide yemeliyim artikin
yi beni de artık bnde seni yirim öle takılırız acıkmayız bi kaç günevet tekrar baktım hayal kurmuşta olabilirm olsun ya öle kabullendm
gurbetkizim resmi silmeden gitti
ama doru bende öyle hayal ettim bencede cok güzel bi kiz
sayfayi sükürler olsun düz hesap yaptik2400 oldu tami tamina 3000 ni buluruz kisa sürede
hayalotum su an bi rüyasina girsemyine bebek dogursa hemide ikiz birini alip kacsam ne iyi olurdu
yarın sşlcekmiş öle yazmış..
evet hayaller dünyama seni de kattımbenim burcumda kova ya heralde ondan fazla hayal kuruyorum ben
evet sayfanın maşallahı var bulur 3000 ni.bu konu hep acık kalıyo mu bu şekilde yoksa kapanıyo mu belli bi süre sonra sen biliyomusun nasıl oluyo:26::26:
rüyada birbirinizi kovalırsınız wallaaa
ya bi kısmı görünüyodu ben anlarım yüzü yuvarlak uzun değil bence yada bi an hayal ettim okadarından bilmiyorum ama hoşuma gtti
gurbetkizim resmi silmeden gitti
Hahaha ben hala burdayim esim haber okuyor telefondan benimde kulaklarım çinladi telefondan bi bakiyim dedim. Çıkın bi gizim Yauv haa katre canım benim yüzüm yuvarlak degil düz canım bayaHehe Bu Sefer yatiyorum haaa yasakhayalim iyi geceler Hehe
o zaman diger kizlarda görür
yaw aslinda ben hayal kurmaliyim baligimda
yok katrem kapanmaz sayi sonsuz topiklerdekan pihtilasma topigi 8000.sayfaya yaklasti
rüyalar alemi bilem bize dar gelir
Hahaha ben hala burdayim esim haber okuyor telefondan benimde kulaklarım çinladi telefondan bi bakiyim dedim. Çıkın bi gizim Yauv haa katre canım benim yüzüm yuvarlak degil düz canım bayaHehe Bu Sefer yatiyorum haaa yasakhayalim iyi geceler Hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?