Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben kahvalti bilem yapmadim:84::84::84::84::84::84::84: acep kilo verirmiyim

insallah hamile kalirsin daaa topac olursun habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
hayalotummm sogan suyu zayiflatiyorrr haberin olsun habibtemmmmmyasakhayal de herkesi yiyor bir beni yemedi..zaten yese bir yil birsey yemezzzz...simdide kahvalti edecekkkafiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yasagimaa

hayalotummm sogan suyu zayiflatiyorrr haberin olsun habibtemmmmmyasakhayal de herkesi yiyor bir beni yemedi..zaten yese bir yil birsey yemezzzz...simdide kahvalti edecekkkafiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yasagimaa

su sogudu içme zamanı
habıbtem zayıflatıyormu goruyonmubi taşla iki kuş vuracam
içip gelıyorum hemen 5 dakka tenefüse cıkıyorum ben
ordan lavobaya geçersem 10dakka olabılır

habibtem seni az mi aklimdan gecirdim aama yiyemiyorum bebisine bisey olur diyeahh bi hamile olmasaydin hemide tombismissin iyce yerdim

su sogudu içme zamanı
habıbtem zayıflatıyormu goruyonmubi taşla iki kuş vuracam
içip gelıyorum hemen 5 dakka tenefüse cıkıyorum ben
ordan lavobaya geçersem 10dakka olabılır

evet zayiflatiyor ilik ic habibtem yemeklerden once iceceksinnnn...ohhhhhhhhhhhhhh yarasinnnn habibtemee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…