Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

biz birbirmize yaki olsaakkkk ne icerdiniz sogan suyu aliyim bennn...corekotu oncir kuru koyardikkk ikram olarakkk

habibtem senden hurma isterizzzzzzzzzzzzz

ahhhh keskeee gonderebilsemmm...vallahi ben her gelen misafirime tr de olsammm hurma ikramim vardir kahveyle beraber...burada kahve ile ikram yaparlar...cok iyi gidiyor kahveylee deneyin habibteler///

ahhhh keskeee gonderebilsemmm...vallahi ben her gelen misafirime tr de olsammm hurma ikramim vardir kahveyle beraber...burada kahve ile ikram yaparlar...cok iyi gidiyor kahveylee deneyin habibteler///

hurmanin herseyi güzel oluyo pastasi da cok güzel oluyo

hayalotum listeyi öne getirsende gelen bi görse yosam böyle kimseyi hurmali topige cekemeyecegiz

UMUT HOCAMIN LISTESIDIR.....

Bu Listeye Dahil Olmak Bi Ayricaliktir Kizlar....:13:

Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah
---------------
Not : Kisiler bat tarihlerine göre sıralamada yer değisebilir.

Bu arada küçük bi not yazmak istiyorum kızlarr, izin var mı
Bu hurmalar ve hurma çekirdeği ne diyeceksiniz simdi, yeni yıla girmeye 10dk kala ;
yazdığım yeni yıl msjımdaki ikiz olsun bebislerimiz diye
dilediğim dileğimden sonra, yediğim hurmadan iki tane çekirdek çıkdı..
dedim Allahım sen büyüksünn..
ve bizlerin uğuru olsun diye resmini burayada eklemek istiyorumm,
Rabbim bu dileğimiiz kabul eylesin insaAllah .. Amiinn...:13:

keser84 .............8 Ocak ................ Calısma günleri
kln .....................9-10 Ocak............Calısma günleri
gurbetkiz ...........10-11 Ocak.......... Calısma günleri
8scorpions..........11 Ocak................Calısma günleri
medd_cezir........ 12 Ocak ...............Calısma günleri
K_bis .................13 ocak................ Calısma günleri
Hayalim4141 ......16 Ocak................Calısma günleri
gumus19 ............21 Ocak............... Calısma günleri
Umut81.............21 Ocak.............. Calısma günleri
esilam57..............24 Ocak ...........Calısma günleri
selenclk ................30 Ocak..............Calısma günleri
zeynebnur..............30 Ocak..............Calısma günleri

gamyoncu .........Bat tarihi ?
thb83................. Bat tarihi ?
loorii .......................... Bat tarihi ?
Layla93 ....................... Bat tarihi ?

yazsaati.........................Beklemede
Hayalot .........................Beklemede
yasakhayal........................Tatildee su an kapsama alani disinda

Twettytgb .........27 Aralık.............. Beklemede ????kizlar sonuc ne bekliyoruz
yeliz1115 ..........29 Aralık...............Beklemede ????

vee işte gurur tablomuz, tebriklerrr diyoruzz !
MASAALLAH MASAALLAH, DARISI BİZLERE İNSAALLAHHH:13:

aseton44.................
aybish .....................
rose_29....................
bebekim_33...............
merbek.....................
katre1989 .................
reann....................
ALPPIN......................
çok güzel listemiz var bizim ya

Son düzenleme:
hayalotum ictin demi hepicigini
içtim canbonum ama yatak döşek yatıcak gibiyim ben ya tansiyoummu düştü birden ne önceden içtiğimdede böyle olmuştum
yaw keske sana yakin olsaydim sen yapardin beraber icerdik
keşkem

biz birbirmize yaki olsaakkkk ne icerdiniz sogan suyu aliyim bennn...corekotu oncir kuru koyardikkk ikram olarakkk
hepside benim mideme dokunuyo yaw:44::44::44:
hayalotum listeyi öne getirsende gelen bi görse yosam böyle kimseyi hurmali topige cekemeyecegiz
temem

canbonum almış bile

aaaaaaaaaaaaaaa gurbetkizzzz iyi yolculuklar...ne guzell bir supriz olacak dimiben bile heyecanlandim yaniiii

hosgeldin esilammmm iyiyizzz tatlim sen nasilsinnn

Sen birde onu bana sor :) annemin bugun de dogum gunu o yüzden gidiyorum , eşim git dedi suan yoldayim Tr saatiyle 7 gibi ordayim Allah'ın izniyle . Sabah aradım l dogum gunünü kutlamak icin , ardında telefon çekiyor bura mı geliyorsun yok anne ne gelmesi dedim. Kadının icine dogmus

İki yil bosuna mi kursuna gittim ben ya evde oturunca bi kari yok bana. hamile kalana kadar calis kafa dagit dedi.
hayırlı olsun cnmm..inşallah çok çalışacak zamanın olmazzzz
yokcnm yaa eşinle aynı yerde çalışmamakta haklısınnnsigortasız işte de emeğin heba oluyor..inşallah bulursun kafana göre bir yerr:26:
Ben geldim kizlarrr cok kotu durumda geldim, 2 bardak salgam ictim simdide migdeyi bozdumm kahve yaparim , naparsiniz?
hamileyken şalgam içmiyoruz kızlarrrr..nette okumuştumm.ben bayılırım şalgama acıyken içine bi de bi,ber atcan onunnn..ama artık içmiyorum unutayım tadını diyeee
Bende essek sansi olsa esimde gelen bugun calisak biraz dedi yataga vardim, benim karnim cok kotu agriyor dedim , tuvalete bir girdim cikamadim zaten 2 saat soda kahve ne bulursam icecem simdi .. simdi iyiyim biraz ama demin cok kotuydum yaa...
kıyamammmm geçmiş olsun tatlımmmmmtabii eniştenin de hevesi kursağında kalmışşş
hamileyken saç boyatmak sakıncalı mı boyatanlarda varmış ama ben kararsız kaldım :26::26: ne dyosun gurbetkızım bu konuda
cnm arkadaşımın doktoru bitkisel boyayla ve açıkhavada boyatabilirsin dedi 3. aydan sonraa
kiyamiyorum canim ne yapiyim gcenlerde selencelk le hep yazisiyordum hemde sacimi tariyordum zor basa cikmak gercekten , esimde uzun saci seviyor bende seviyorum ruyalarima kadar giriyor... ama hamis kalirsam mecbur kalacam gibi gozukuyor
cnm anneminde abime hamileyken saçları belinden aşağıymış..ve çok gür..ama hamilelikte öyle bi dökülmeye başlamış ki kel kalma korkusuyla kestirmiş saçını..:26:
buyur canim senin icin koyuyorum bir daha yarin silerim artik ben yattim canlarim...
maşallah kuzummmmresmini sildim cevap yazarkennn

valla bizde biraz limoniyizzzzyok yere atıştık..kısa sürer biliyom ama sinir oluyorum şu an kendisineeee
bbde heryerde siziyorummm bir yetmislik icmis gibiyimmmmm
bebiko yapıyo onu sana tatlımmmmmmmmm
Canlarım ben geldim suan Annemlere gidiyorum ansızın bir kararla:)) sürpriz yapacam
süper bi karar cnmmm.nasıl da sevinir annennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…