- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.121
habibtem kusura bakma kuzum yaw ben düsürdüm demi aklina:26::26::26::26::26::26::26:
yok tatlimmm rahat ol ben zaten dondurmaaa manyagiyimmmmm....hergun bizimkisine soylerim o da unuturrr:131::131::131:
biz birbirmize yaki olsaakkkk ne icerdiniz sogan suyu aliyim bennn...corekotu oncir kuru koyardikkk ikram olarakkk
habibtem senden hurma isterizzzzzzzzzzzzz
ahhhh keskeee gonderebilsemmm...vallahi ben her gelen misafirime tr de olsammm hurma ikramim vardir kahveyle beraber...burada kahve ile ikram yaparlar...cok iyi gidiyor kahveylee deneyin habibteler///
hurmanin herseyi güzel oluyo pastasi da cok güzel oluyo
bizim herif geldi birazdan gelirim sekerlerr
içtim canbonum ama yatak döşek yatıcak gibiyim ben ya tansiyoummu düştü birden nehayalotum ictin demi hepicigini
yaw keske sana yakin olsaydim sen yapardin beraber icerdik
pesindeyim
hepside benim mideme dokunuyo yaw:44::44::44:biz birbirmize yaki olsaakkkk ne icerdiniz sogan suyu aliyim bennn...corekotu oncir kuru koyardikkk ikram olarakkk
tememhayalotum listeyi öne getirsende gelen bi görseyosam böyle kimseyi hurmali topige cekemeyecegiz
UMUT HOCAMIN LISTESIDIR.....
Bu Listeye Dahil Olmak Bi Ayricaliktir Kizlar....:13:
Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah
---------------
Not : Kisiler bat tarihlerine göre sıralamada yer değisebilir.
Eki Görüntüle 596176
Bu arada küçük bi not yazmak istiyorum kızlarr, izin var mı
Bu hurmalar ve hurma çekirdeği ne diyeceksiniz simdi, yeni yıla girmeye 10dk kala ;
yazdığım yeni yıl msjımdaki ikiz olsun bebislerimiz diye
dilediğim dileğimden sonra, yediğim hurmadan iki tane çekirdek çıkdı..
dedim Allahım sen büyüksünn..
ve bizlerin uğuru olsun diye resmini burayada eklemek istiyorumm,
Rabbim bu dileğimiiz kabul eylesin insaAllah .. Amiinn...:13:
keser84 .............8 Ocak ................ Calısma günleri
kln .....................9-10 Ocak............Calısma günleri
gurbetkiz ...........10-11 Ocak.......... Calısma günleri
8scorpions..........11 Ocak................Calısma günleri
medd_cezir........ 12 Ocak ...............Calısma günleri
K_bis .................13 ocak................ Calısma günleri
Hayalim4141 ......16 Ocak................Calısma günleri
gumus19 ............21 Ocak............... Calısma günleri
Umut81.............21 Ocak.............. Calısma günleri
esilam57..............24 Ocak ...........Calısma günleri
selenclk ................30 Ocak..............Calısma günleri
zeynebnur..............30 Ocak..............Calısma günleri
gamyoncu .........Bat tarihi ?
thb83................. Bat tarihi ?
loorii .......................... Bat tarihi ?
Layla93 ....................... Bat tarihi ?
yazsaati.........................Beklemede
Hayalot .........................Beklemede
yasakhayal........................Tatildeesu an kapsama alani disinda
Twettytgb .........27 Aralık.............. Beklemede ????kizlar sonuc ne bekliyoruz
yeliz1115 ..........29 Aralık...............Beklemede ????
vee işte gurur tablomuz, tebriklerrr diyoruzz !
MASAALLAH MASAALLAH, DARISI BİZLERE İNSAALLAHHH:13:
aseton44.................
aybish .....................
rose_29....................
bebekim_33...............
merbek.....................
katre1989 .................
reann....................
ALPPIN......................
çok güzel listemiz var bizim ya
aaaaaaaaaaaaaaa gurbetkizzzz iyi yolculuklar...ne guzell bir supriz olacak dimiCanlarım ben geldim suan Annemlere gidiyorum ansızın bir kararla:)) sürpriz yapacam
kızlaaarrr ben geldim nasılsınızz?
kızlaaarrr ben geldim nasılsınızz?
aaaaaaaaaaaaaaa gurbetkizzzz iyi yolculuklar...ne guzell bir supriz olacak dimiben bile heyecanlandim yaniiii
hosgeldin esilammmm iyiyizzz tatlim sen nasilsinnn
aaaaaaaaaaaaaaa gurbetkizzzz iyi yolculuklar...ne guzell bir supriz olacak dimiben bile heyecanlandim yaniiii
hosgeldin esilammmm iyiyizzz tatlim sen nasilsinnn
hayırlı olsun cnmm..inşallah çok çalışacak zamanın olmazzzzİki yil bosuna mi kursuna gittim ben ya evde oturunca bi kari yok bana. hamile kalana kadar calis kafa dagit dedi.
yokcnm yaa eşinle aynı yerde çalışmamakta haklısınnnbulamıyorum scorpıonsum yaptıgım iş mağazacılık.
ondada ınternetten başvurumu yaptım bi çok yere ama kimse aramıyo sanırsam
normal bı magazayada gırıp calışmak istemıyorum 12 saat oluyo çalışma saatleri ve maaşları 600den başlıyo sıgorta bıle yapmıyo çoğu yer
avm lerde kolay kolay almıyolar satış danışmanı oyuzden boyle duruyorum .
eşimin patronunun gözü bende cok ıstıyo beni yanına almak ama onuda ben istemiyorum karı koca aynı yerde çalışamaz bana göre :26:
öyle işte
hamileyken şalgam içmiyoruz kızlarrrr..nette okumuştumm.ben bayılırım şalgama acıyken içine bi de bi,ber atcan onunnn..ama artık içmiyorum unutayım tadını diyeeeBen geldim kizlarrr cok kotu durumda geldim, 2 bardak salgam ictim simdide migdeyi bozdumm kahve yaparim , naparsiniz?
kıyamammmm geçmiş olsun tatlımmmmmBende essek sansi olsa esimde gelen bugun calisak biraz dedi yataga vardim, benim karnim cok kotu agriyor dedim , tuvalete bir girdim cikamadim zaten 2 saatsoda kahve ne bulursam icecem simdi .. simdi iyiyim biraz ama demin cok kotuydum yaa...
cnm arkadaşımın doktoru bitkisel boyayla ve açıkhavada boyatabilirsin dedi 3. aydan sonraahamileyken saç boyatmak sakıncalı mı boyatanlarda varmış ama ben kararsız kaldım :26::26: ne dyosun gurbetkızım bu konuda
cnm anneminde abime hamileyken saçları belinden aşağıymış..ve çok gür..ama hamilelikte öyle bi dökülmeye başlamış ki kel kalma korkusuyla kestirmiş saçını..:26:kiyamiyorum canim ne yapiyim gcenlerde selencelk le hep yazisiyordum hemde sacimi tariyordumzor basa cikmak gercekten , esimde uzun saci seviyor bende seviyorum ruyalarima kadar giriyor... ama hamis kalirsam mecbur kalacam gibi gozukuyor
maşallah kuzummmmbuyur canim senin icin koyuyorum bir daha yarin silerim artik ben yattim canlarim...
valla bizde biraz limoniyizzzzhaklısın canımbende çoğunlukla 3übiarada içiyorum ama çok zararlıymış normalde kahve daha iyi oluyo napam evdeyım ben temızlık yaptım bıttı üstten bı suurdum sıldım hemen tozumu aldım nevresımlerı degıstırdım mutfakta toplandı degısık bısey yapamıyorum evdeyım herzamankı gıbı benımkıyle limoniyiz zaten açtığı dükkanına gitti çalışmaya öyle yani gezmeye vakit yok bizde
günaydın zeynebnurum ama yetişemedim sana ben
suedam yorma kendını balım hastada olmusun soguk alma dıkkat et kuzum
habıbtem vallaben ne yalan soylıyeyım 12de uyandımama hafta sonu ya kızçeler kocişleriyle
bebiko yapıyo onu sana tatlımmmmmmmmmbbde heryerde siziyorummm bir yetmislik icmis gibiyimmmmm
süper bi karar cnmmm.nasıl da sevinir annennnnCanlarım ben geldim suan Annemlere gidiyorum ansızın bir kararla:)) sürpriz yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?