Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ah bu annelerrrrdemekki bekliyormuş cnm iyiki gidiyorsunn..benimki şurda iki sokak arkada oturuyo vallaha yolumu gözlüyo kadın..bugün gidemedim aklım kaldı..ama yarın gitcemmm
kızlaaarrr ben geldim nasılsınızz?
hoşgeldin cnmmmm

bu arada selam canlarımmm..biraz keyifsizim bugünnn
kocişle didiştik saçma bi mevzuydu ama oldu artık..neyse kısa zamanda düzelir biliyorummo şimdi uyuyoobende iki dakka sizi görey,im dedim..birazdan mutfağa geçicem..habersiz gidersem darılmayın şekerlerimmm:26:kalkarsa onun pc deyim bırakmam gerekicekk

Scorpions canım ben nadir icerim salgami ama severim , ama iyi oldu söylediğin Hamış ken icmem , canım korkutma beni inşallah benimkide dökülmez babam ben bebek ilen saçlarımı makineye vurduğu icin sık olmuş :))) ha Sagol yazık oldu Kocamada. Aynen mutlu mutlu Annemlere gidiyorum. Trende oldugum icin yavaş yazıyorum bağlantı gidip geliyor :))

allaalala bu adam melekti buna noldu yaw:44::44::44::44::44::44::44::44:

fazla içme kuzum ne olur ne olmaz..her bilgiye güven yok ama tuzu çok olduğundan tansiyonu yüksetme etkisi varmış..belki de bu yüzdendir..hamişlikte tansiyon da çok önemlii:26:
benim de doğuştan gür saçım da uzatmaya sabrım yok..şimdi hep kısacık..kulak hizmda falan..eğer dökülme olursa kestirirsin cnm bebişten sonra uzar nasılsa kökü sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…