- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.141
Hoşgeldin canım kimse ses vermiyor :)) şükür iyiyim sen nasılsın
Canlarım ben geldim suan Annemlere gidiyorum ansızın bir kararla:)) sürpriz yapacam
bende iyiyim cnm.Ben yokken naptınız çok şey kaçırmadım inş.
ah bu annelerrrrSen birde onu bana sor :) annemin bugun de dogum gunu o yüzden gidiyorum , eşim git dedi suan yoldayim Tr saatiyle 7 gibi ordayim Allah'ın izniyle . Sabah aradım l dogum gunünü kutlamak icin , ardında telefon çekiyor bura mı geliyorsun yok anne ne gelmesi dedim. Kadının icine dogmus
hoşgeldin cnmmmmkızlaaarrr ben geldim nasılsınızz?
kızlaaarrr ben geldim nasılsınızz?
bu arada selam canlarımmm..biraz keyifsizim bugünnn
kocişle didiştik saçma bi mevzuydu ama oldu artık..neyse kısa zamanda düzelir biliyorummo şimdi uyuyoo bende iki dakka sizi görey,im dedim..birazdan mutfağa geçicem..habersiz gidersem darılmayın şekerlerimmm:26:kalkarsa onun pc deyim bırakmam gerekicekk
canm annen nerdeki?daha doğrusu nerden nereye gidicen desem daha doğru olur.
vallahi gecmise bakarsan bizim habibteler bayagi cene calmis ben bile okuyamiyorummmm bazen gecmisten gelecege zaman olmuyorr
Annem Danimarka'da ben Isvec 4-5 saatlik yol trenle:) 300 km filan aramız :)
fazla içme kuzum ne olur ne olmaz..her bilgiye güven yok ama tuzu çok olduğundan tansiyonu yüksetme etkisi varmış..belki de bu yüzdendir..hamişlikte tansiyon da çok önemlii:26:Scorpions canım ben nadir icerim salgami ama severim , ama iyi oldu söylediğin Hamış ken icmem , canım korkutma beni inşallah benimkide dökülmez babam ben bebek ilen saçlarımı makineye vurduğu icin sık olmuş :))) ha Sagol yazık oldu Kocamada. Aynen mutlu mutlu Annemlere gidiyorum. Trende oldugum icin yavaş yazıyorum bağlantı gidip geliyor :))
uzakmis gurbetim
allaalala bu adam melekti buna noldu yaw:44::44::44::44::44::44::44::44:
Ne yapacan canım benim :) anne babaya dayanamıyorum ki eskiden onemsemezdim , evlenince arıyorum şimdi . 20 dk da karar verdim kapıdan çıktım :)
anammm arada damarı tutarrrrrr
ne de olsa akrep erkeğiii
birr akrep kaadını olarak ta başederim evelallahhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?