Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canlarım ben geldim suan Annemlere gidiyorum ansızın bir kararla:)) sürpriz yapacam
cok sevındım canbonum annenın yeni yaşı kutlu olsun daha mutlu nıce senelere
kızlaaarrr ben geldim nasılsınızz?
anam canbonum gelmişşş hoşgeldın bitanem
noldu kuzum ya :26::26::26::26:barışırsınız hemen inşallah
hayalotum yoksogan suyundan bisey olmamistir insalalh
yok kaçakhayalım canlıyım merak etmeaklıma geldıkçe mıdem kalkıyo sadece
anammm arada damarı tutarrrrrr
ne de olsa akrep erkeğiii
birr akrep kaadını olarak ta başederim evelallahhhhhhhhhh

sen yaparsın inanırım

hayalotumu bu gün yemesem iyi olacaksogan suyu icti cünkü

baska av bulmaliyim kendime

iyiyim tabe
busefer kararlıyım bi soğandan korkacaksam doğumda napcam alaala
içicem seni bu sefer soğan suyu hurmalar aşkına gaza gelmiş bulunmaktayım

yaw valla iyi oldu bu hurma isi düsügümü bilem unuttum hurmanin sayesindehocam saolsun hurmadan sonra icime bi huzur geldi

Son düzenleme:
hay ben bu erkeklere ne diyim simdi...vallahi erkegin melegimi olur yasakhayalimmm...bir sinirlendilermis gozleri kimseyi gormez...sanki bizim gorur...neyse habibtem skma canini dunde hayalotum sinirliydi...aman kizlarrrrrr gulelim gecelimm

hay ben bu erkeklere ne diyim simdi...vallahi erkegin melegimi olur yasakhayalimmm...bir sinirlendilermis gozleri kimseyi gormez...sanki bizim gorur...neyse habibtem skma canini dunde hayalotum sinirliydi...aman kizlarrrrrr gulelim gecelimm

ben hala sınırlıyım habıbtem
ama napıyoruz takmıyoruz

Hayalotum Sagol canım benim kalbim nasil çarpıyor göreceksiniz :) heyecanlıyım 3 Aydır görmem :) biricik annem benim

doru yaw erkegin melegi olmaz asla bigün iyiyseler bi gün kötüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…