Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayyyyyyyyy habibtem eski avatarina dönmüsün yinecok seviyorum bu avatarini senin

acaba senide bi yesem bebise bisey olurmuki:44::44::44::44:

ayyyyyyyyy habibtem eski avatarina dönmüsün yinecok seviyorum bu avatarini senin

acaba senide bi yesem bebise bisey olurmuki:44::44::44::44:

cok guzelll fotolarrrrr buldumm bunun yerii ayriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....neremi neremiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

habibtem artikin seni gözüme kestirmeye basladimhayalotum soganli hocam hayitli

sen ise tam agzima layiksin

hayiti bilmiyorumki tadi nasilki onun odami kokuyone sali aksamimiabov biz hocasiz napacaz carsambaya kadar:44::44::44::44:

yok baılm.. tadını hıc anlamıyon,, bıraz uzun sısesı var bakınca içi normal su gbı duruyo..
cay bardagıne yarım koyyosun ustune su ıcıyosun öle sabah aksam..
valla salı belkıde carsamba hava durumuna baglı işte dönüşüm
artık bska hoca bulursunuz

habbite sus ne sikayet ediyon beni hocamahocam bu habibte baska topiklerde aldatiyo bizi

hmmm .. ben bı döneyımm görusucez szlee bunların hepsını yazdım bı yere
ben kül yutmammm,,, kopye de cektırtmeemmm

kızlar görumcem demın hadı gel dedı dıkıldı basıma hemen yazamadım, ıcerı gecmem lazım cagırıyo, yıne gelırım öpuyorumm

Son düzenleme:

ne baska hocasi asla senin yerini kimse tutamazoffff nerdeyse bu hafta sensiziz

seyyeterki sen dön

geriiiiiiiiiiiiii don geriiiiiiiii don umudummmmmmmmm geri donnnnnnnnn:18::18::18::18::18: yasakhayalimm beni yiyecekkkk....ye ye doymuyor bu habibteee

geriiiiiiiiiiiiii don geriiiiiiiii don umudummmmmmmmm geri donnnnnnnnn:18::18::18::18::18: yasakhayalimm beni yiyecekkkk....ye ye doymuyor bu habibteee

kusum dönsem bıle ben hayıtlıyımm.. yasagım bu ay aç kalacakk hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…