Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sperm Sayı ve Kalitesini Artırıcı Cinsel Gücü Çakşır Macunu

Çakşır macunu erkeklerde görülen cinsel bozukluklarda (iktidarsızlık, kısırlık, sperm sayısı azlığı ve bozukluğu, isteksizlik gibi...) kullanılmaktadır. Ürünün kendine has afrodizyak özelliği bulunmaktadır.
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Sperm sayısını, canlılığını, yapısını arttırmakta ve düzenlemektedir. Çakşır yurdumuzun güney (genellikle Hatay) bölgesinde bolca yetişmektedir. Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurmaktadır. Bunu gören Alman ve Amerikalı bilim adamları bu bitkinin bileşimini araştırmaktadır. Bölgede afrodizyak ve sperm artırıcı olarak kullanılmaktadır.

kızlar bunu ınceleyın, gelınce knusuruz
[/FONT]

Son düzenleme:
yaw ben dün gece katremide yedim inslaah bebisine bisey olmamistir:26::26::26::26::26::26:

yasagimmm ac kaldinnnnnn sen en iyisi medceziro scorpiyiii gurbetkizi yiiiiiiiiii bizden sana hayir yok...hem beni yesennn midene otururummmmmm

yaw burda hic biri yok burdane güzel tr hersey var

hatayda mi yetisiyor ben hatayliyimmmmm

yasagimmm ac kaldinnnnnn sen en iyisi medceziro scorpiyiii gurbetkizi yiiiiiiiiii bizden sana hayir yok...hem beni yesennn midene otururummmmmm

yaw scorpionsla meddcezirimi bulamam ki her an gurbetkizimda yok annesine gittien iyisi yine hayalotum ama sogani birakirsa

Son düzenleme:
habibtemmm ben geliyorummm bizimkisi dondurmayi getirdi ...bana poaca yaparmisin ddi kiramadim yaparim dedimmm..kendini yorma falan dedi..yok yavas yavas yaparim falan...byoguruyum hamuru geliyorumm hemennnnn

habibtemmm ben geliyorummm bizimkisi dondurmayi getirdi ...bana poaca yaparmisin ddi kiramadim yaparim dedimmm..kendini yorma falan dedi..yok yavas yavas yaparim falan...byoguruyum hamuru geliyorumm hemennnnn

afiyet olsun habbitemdikatli yogur

habibteleerrrrr gelmisss kizlarrrr geliyorummm kacakhayal hemen kacti ben hamuru yoguurup geliyorummm hemencecikkkkk

halleder benim scorpionsumcalisamaniz bittiyse önemlide degil zaten
bitti cnm bittii..benim bata 1 hafta kaldı zaten.bundan sonra olsa da olurr olmasa daa
amannn incir çekirdeğini doldurmaz derler ya öle bişeyy.ama konu uzadı da uzadı işte
hay ben bu erkeklere ne diyim simdi...vallahi erkegin melegimi olur yasakhayalimmm...bir sinirlendilermis gozleri kimseyi gormez...sanki bizim gorur...neyse habibtem skma canini dunde hayalotum sinirliydi...aman kizlarrrrrr gulelim gecelimm
sinir olmamak eldemi habibteee
ohh ohh maşallah hamarat kızçem benimmmm
Kızlar maşallah muhabbet bayaa derin
Allah hepinize pamuk pamuk melekler nasip etsin inşallah.
aminn nurlumm hoşgeldinnnn
umudum gelmiş gitmiş görüşemedikkkk:26:
cok guzelll fotolarrrrr buldumm bunun yerii ayriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....neremi neremiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
habibtem avatarındaki gibi bi kızın olsun inşallahhhhhhh
beni yeme anacım bu sinirle midene otururum Allah korusunnn

scorpimmmm tsk ederim habibtemmm...allahim gonlunuzdeki bebegi nasip etsin saglikli hayirli evlatlariniz olur ins...

kızlarrrr sitedemi bi yavaşlık var.yoksa yazıyosunuzda ben mi görmüyorumm:26::26::26::26:
anacım bukız çok hızlı alışıyo kkya:18::18::18:bi esilam kadar olamadınız afaerım canbonum senıde kaydedıyorum umuthocam gelınce 5 puan verıcek sana
ilerleyen saatlerde gelebilirsem gelirimm
tamamdır not aldım
Kızlar maşallah muhabbet bayaa derin
Allah hepinize pamuk pamuk melekler nasip etsin inşallah.
anam nurlummu gelmiş hoşgelmiş canım burası hurmalı topik ikiz bebelerimiz olacak sende konusup bızlerle kalırsan senınde olur hurmalar aşkına rabımın ıznıyle tabı
senın yayınını yesınlerçok özledim gaymaklı gonzalezım
gonzalezım sabah bakınıyodum bı kızçede kist varmıs anlattım boyle boyle en son soganı yap dedımsonra dedımkı yaw hayalot herseyı tavsıye edersınde kendın nıye yapmassınişte tam oan ocagın ustune soganları koymuş bulundumcivanperçemimde var evde otu kaynatıpta içiyım hemen hurmaların aşkıyla çarpıldım bı anda tutun benı
habbite sus ne sikayet ediyon beni hocamahocam bu habibte baska topiklerde aldatiyo bizi
yaw neyı ıspatlıyonuz he burda hoca yardımcısı varkene butun kayıtlar elımde sayfa noları tutulu hala konusuyonuz
emredersın hocam izindeyim
habibtem hocam sustuyasak bölgeye görümcesi girdi galiba
ahanda bir kayıt dahabide dedıkodu yapıyolar gonzalezımın arkasından

habibtem artikin seni gözüme kestirmeye basladimhayalotum soganli hocam hayitli

sen ise tam agzima layiksin
hııııı hıııı yaw o değilde sankim hala soğan kokuyorum ben
düsündüm tasindim hayalotumu sogandan vazgecirmeye karar verdimonu yemeye devam edecem cünkü
valla kistleri yıyeceksen olur vazgecerım zevkle hemde
temem okuyorum hemen bıdaha hatta gelene kadar okurum hocam gaymaklı hocam
habibtemmmm hayalotumaa sen soyledin icsin diyreeeee//hem sen sevmiyormuydunnnnn sogan suyunu

heç işte yiyemıyo acıktı şimdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…