- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.261
kusum dönsem bıle ben hayıtlıyımm..yasagım bu ay aç kalacakk hahaha
okk.. temeemm..
UMUT81 ADIMI BURDA BIRAKIYORUMM.. arada gelırımm.. cıktım
Sperm Sayı ve Kalitesini Artırıcı Cinsel Gücü Çakşır Macunu
Çakşır macunu erkeklerde görülen cinsel bozukluklarda (iktidarsızlık, kısırlık, sperm sayısı azlığı ve bozukluğu, isteksizlik gibi...) kullanılmaktadır. Ürünün kendine has afrodizyak özelliği bulunmaktadır.[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Sperm sayısını, canlılığını, yapısını arttırmakta ve düzenlemektedir. Çakşır yurdumuzun güney (genellikle Hatay) bölgesinde bolca yetişmektedir. Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurmaktadır. Bunu gören Alman ve Amerikalı bilim adamları bu bitkinin bileşimini araştırmaktadır. Bölgede afrodizyak ve sperm artırıcı olarak kullanılmaktadır.
kızlar bunu ınceleyın, gelınce knusuruz[/FONT]
Sperm Sayı ve Kalitesini Artırıcı Cinsel Gücü Çakşır Macunu
Çakşır macunu erkeklerde görülen cinsel bozukluklarda (iktidarsızlık, kısırlık, sperm sayısı azlığı ve bozukluğu, isteksizlik gibi...) kullanılmaktadır. Ürünün kendine has afrodizyak özelliği bulunmaktadır.[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Sperm sayısını, canlılığını, yapısını arttırmakta ve düzenlemektedir. Çakşır yurdumuzun güney (genellikle Hatay) bölgesinde bolca yetişmektedir. Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurmaktadır. Bunu gören Alman ve Amerikalı bilim adamları bu bitkinin bileşimini araştırmaktadır. Bölgede afrodizyak ve sperm artırıcı olarak kullanılmaktadır.
yasagimmm ac kaldinnnnnn sen en iyisi medceziro scorpiyiii gurbetkizi yiiiiiiiiii bizden sana hayir yok...hem beni yesennn midene otururummmmmm
hatayda mi yetisiyor ben hatayliyimmmmm
yaw scorpionsla meddcezirimi bulamam ki her angurbetkizimda yok annesine gitti en iyisi yine hayalotum ama sogani birakirsa
habibtemmmm hayalotumaa sen soyledin icsin diyreeeee//hem sen sevmiyormuydunnnnn sogan suyunu
habibtemmm ben geliyorummm bizimkisi dondurmayi getirdi ...bana poaca yaparmisin ddi kiramadim yaparim dedimmm..kendini yorma falan dedi..yok yavas yavas yaparim falan...byoguruyum hamuru geliyorumm hemennnnn
doru ben dedim ic diyeyaw ben seviyorum ama iste hayalotum etine girince ette tat bozuklugu olabilir ben sade iciyodum suyunu
afiyet olsun habbitemdikatli yogur
bitti cnm bittii..benim bata 1 hafta kaldı zaten.bundan sonra olsa da olurr olmasa daahalleder benim scorpionsum calisamaniz bittiyse önemlide degil zaten
amannn incir çekirdeğini doldurmaz derler ya öle bişeyy.ama konu uzadı da uzadı iştecok sevındım canbonumannenın yeni yaşı kutlu olsun daha mutlu nıce senelere
anam canbonum gelmişşş hoşgeldın bitanem
noldu kuzum ya :26::26::26::26:barışırsınız hemen inşallah
yok kaçakhayalım canlıyım merak etmeaklıma geldıkçe mıdem kalkıyo sadece
sen yaparsın inanırım
sinir olmamak eldemi habibteeehay ben bu erkeklere ne diyim simdi...vallahi erkegin melegimi olur yasakhayalimmm...bir sinirlendilermis gozleri kimseyi gormez...sanki bizim gorur...neyse habibtem skma canini dunde hayalotum sinirliydi...aman kizlarrrrrr gulelim gecelimm
ohh ohh maşallah hamarat kızçem benimmmmcanbonlarım ben hamur yogurdum borek açıcam sımdı
eşimin yengesı temızlık yapıyoduda onlara gonderıcem akşam yemeğinde yesinler yapamamış
öpüyorum hepinizi
gurbet kızçem hayırlı yolculuklar
aminn nurlumm hoşgeldinnnnKızlar maşallah muhabbet bayaa derin
Allah hepinize pamuk pamuk melekler nasip etsin inşallah.
umudum gelmiş gitmiş görüşemedikkkk:26:selam kızlar ben geldımm.. ama bu kez kendı evımden degıl.. görumcemden yayın yapıyorum szılere
bırde bgunden benı gırememstım..gecmısı de okuyamaım henuz..cok kalabılır mıyım bılmıyom..
ne var ne yok..
öğleden snra yola cıktım, aksam ezanı okunuyordu görumceye geldıgmde
habibtem avatarındaki gibi bi kızın olsun inşallahhhhhhhcok guzelll fotolarrrrr buldumm bunun yerii ayriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....neremi neremiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
beni yeme anacım bu sinirle midene otururum Allah korusunnnyasagimmm ac kaldinnnnnn sen en iyisi medceziro scorpiyiii gurbetkizi yiiiiiiiiii bizden sana hayir yok...hem beni yesennn midene otururummmmmm
anacım bukız çok hızlı alışıyo kkya:18::18::18:bi esilam kadar olamadınız afaerım canbonumkızlarrrr sitedemi bi yavaşlık var.yoksa yazıyosunuzda ben mi görmüyorumm:26::26::26::26:
tamamdır not aldımilerleyen saatlerde gelebilirsem gelirimm
anam nurlummu gelmiş hoşgelmişKızlar maşallah muhabbet bayaa derin
Allah hepinize pamuk pamuk melekler nasip etsin inşallah.
senın yayınını yesınlerselam kızlar ben geldımm.. ama bu kez kendı evımden degıl.. görumcemden yayın yapıyorum szılere
bırde bgunden benı gırememstım..gecmısı de okuyamaım henuz..cok kalabılır mıyım bılmıyom..
ne var ne yok..
öğleden snra yola cıktım, aksam ezanı okunuyordu görumceye geldıgmde
gonzalezım sabah bakınıyodum bı kızçede kist varmıs anlattım boyle boyle en son soganı yap dedımhayrett sogan suyunu nasıl yaptı
hayalotum okursun snra burayı..
aktara gıttım aksamustu..
o da bana ne neye faydalı bı dogadan dogal cözumler dıye bı broşür verdıydı..
demın onu ıncelıyordum da, gözume carptı..
CİVANPERÇEMLİ MACUN : mıyom- kıst de faydalıdır yazıyo.. hanı bunun macunu da varmıs, poset çay olaraktan da varmış aktarlarda bulabılırsın cnm ..
hanı soganı yapmak sana zor gelıyor ya, yıne de bı dıyım dedım kusum, balım
yaw neyı ıspatlıyonuz he burda hoca yardımcısı varkenehabbite sus ne sikayet ediyon beni hocamahocam bu habibte baska topiklerde aldatiyo bizi
emredersın hocamhe yapsın tabı .. ilkten bıraz zor gelıyo ınsana ama ben alıstımm.. zaman sonra yıne yapsam mı ki dyorum.. eger bu ay olmazsa yıne :26:
cunku kıstler ıcın bırebır dıyo.. az sıksın dişini, yapsın hayalotumm
hocasından temeemm demeyı de ögrenmıs hayalotum
evt evt hocanız yokken bos durmayınn
ahanda bir kayıt dahahabibtem hocam sustuyasak bölgeye görümcesi girdi galiba
hııııı hııııhabibtem artikin seni gözüme kestirmeye basladimhayalotum soganli hocam hayitli
sen ise tam agzima layiksin
valla kistleri yıyeceksen olur vazgecerım zevkle hemdedüsündüm tasindim hayalotumu sogandan vazgecirmeye karar verdimonu yemeye devam edecem cünkü
temem okuyorum hemen bıdaha hatta gelene kadar okurum hocam gaymaklı hocamSperm Sayı ve Kalitesini Artırıcı Cinsel Gücü Çakşır Macunu
habibtemmmm hayalotumaa sen soyledin icsin diyreeeee//hem sen sevmiyormuydunnnnn sogan suyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?