- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.281
kaygana geldi kızçeler gelcem tekrardan
tutunnn kollarimdannnnn duserim simdiiii yalnzimmm dostlarimmm yalnizimmmm yalnizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hayalotummmm yasakhayalimmmm seni yemekten vazgecmsss sogan suyu ictin diyee ne guzel dedikodu yapiyorum dimiben seni her halinle yerimmm soganli sarimsakli hayalotummmm
kaygana geldi kızçeler gelcem tekrardan
gulu seven dikenine katlanacakkk vallahi...15 gun diyet yapp sen
anacım bukız çok hızlı alışıyo kkya:18::18::18:bi esilam kadar olamadınız afaerım canbonumsenıde kaydedıyorum umuthocam gelınce 5 puan verıcek sana
tamamdır not aldım
anam nurlummu gelmiş hoşgelmişcanım burası hurmalı topik ikiz bebelerimiz olacak sende konusup bızlerle kalırsan senınde olur hurmalar aşkına rabımın ıznıyle tabı
senın yayınını yesınlerçok özledim gaymaklı gonzalezım
gonzalezım sabah bakınıyodum bı kızçede kist varmıs anlattım boyle boyle en son soganı yap dedımsonra dedımkı yaw hayalot herseyı tavsıye edersınde kendın nıye yapmassın işte tam oan ocagın ustune soganları koymuş bulundum civanperçemimde var evde otu kaynatıpta içiyım hemen hurmaların aşkıyla çarpıldım bı anda tutun benı
yaw neyı ıspatlıyonuz he burda hoca yardımcısı varkenebutun kayıtlar elımde sayfa noları tutulu hala konusuyonuz
emredersın hocamizindeyim
ahanda bir kayıt dahabide dedıkodu yapıyolar gonzalezımın arkasından
hııııı hııııyaw o değilde sankim hala soğan kokuyorum ben
valla kistleri yıyeceksen olur vazgecerım zevkle hemde
temem okuyorum hemen bıdaha hatta gelene kadar okurum hocam gaymaklı hocam
heç işte yiyemıyo acıktı şimdik
yasakhayallimmmm calis seninde olurrr gitttt yemek yeee...bir deri bir kemik kalmisssin ...1saat oldu kimseyi yemiyorsunnn
esilammmmmmmmmmmmmmm hg habibteee
evet bıtanem dedıkoducu senihayalotummmm yasakhayalimmmm seni yemekten vazgecmsss sogan suyu ictin diyee ne guzel dedikodu yapiyorum dimiben seni her halinle yerimmm soganli sarimsakli hayalotummmm
yaw bu karıya nolmuş melekti bugunbir rahat verinnn allahimm yaaa...yaaa bir elti bir kaygana ne oluyorr...neysee gelsinn bakalim ne istiyor...seni uzmesinlerdeee..
yaw nasıl atam karı bişey demedi ilk defa bende anlamadım canbonum acabı ölcekmi neyaw tut kolundan at camdan sagi alaallalalaaaolmadi yardimada gelim
bak hocamin gözünede nasi giriyogözündende bisey kacmamis yine not almis herseyi
masalllh
hayalotum doru o kiza yazdigini gördümalallaaalal kendi yapmiyoda baskasina söylüyo dedim
sen bılersenkistleridemi yiyecemsey hayalotum tememmmm sen sogana devam et ozaman
hoşbuldumm cnmmm.bende böle fırsat buldukça geliyorum işte.
ahhh keskee birlikte olsaa...birlikte afiyetle yesek...
bnde ıstıom o pogacadannzaten cnm ıstıyoduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?