Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotummmm yasakhayalimmmm seni yemekten vazgecmsss sogan suyu ictin diyee ne guzel dedikodu yapiyorum dimi ben seni her halinle yerimmm soganli sarimsakli hayalotummmm

tutunnn kollarimdannnnn duserim simdiiii yalnzimmm dostlarimmm yalnizimmmm yalnizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

tutunnn kollarimdannnnn duserim simdiiii yalnzimmm dostlarimmm yalnizimmmm yalnizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ahanda simdilik tuttum habibtemama sonra yine birakabilirim yemek yiyecemde cünkü

Son düzenleme:

bak hocamin gözünede nasi giriyogözündende bisey kacmamis yine not almis herseyi

masalllh

hayalotum doru o kiza yazdigini gördümalallaaalal kendi yapmiyoda baskasina söylüyo dedim

Son düzenleme:
yasakhayallimmmm calis seninde olurrr gitttt yemek yeee...bir deri bir kemik kalmisssin ...1saat oldu kimseyi yemiyorsunnn

kistleridemi yiyecemsey hayalotum tememmmm sen sogana devam et ozaman

hayalotummmm yasakhayalimmmm seni yemekten vazgecmsss sogan suyu ictin diyee ne guzel dedikodu yapiyorum dimi ben seni her halinle yerimmm soganli sarimsakli hayalotummmm
evet bıtanem dedıkoducu senivallahamı keşkem bu sarımsagın suyu içilseymiş yaw bu soğanın kendısınıde hiç sevmezdim zaten
bir rahat verinnn allahimm yaaa...yaaa bir elti bir kaygana ne oluyorr...neysee gelsinn bakalim ne istiyor...seni uzmesinlerdeee..
yaw bu karıya nolmuş melekti bugun
yaw tut kolundan at camdan sagi alaallalalaaaolmadi yardimada gelim
yaw nasıl atam karı bişey demedi ilk defa bende anlamadım canbonum acabı ölcekmi ne
bak hocamin gözünede nasi giriyogözündende bisey kacmamis yine not almis herseyi

masalllh

hayalotum doru o kiza yazdigini gördümalallaaalal kendi yapmiyoda baskasina söylüyo dedim
gördünmü kız sen topik topik geziyonmu yoksamahanda bunu da yazdım listeye
kistleridemi yiyecemsey hayalotum tememmmm sen sogana devam et ozaman
sen bılersenşu soğanım bitsin bak nasıl yemege can etcen ama ozamanda sana butlarımı vermıcem işte naberrrr
hoşbuldumm cnmmm.bende böle fırsat buldukça geliyorum işte.

ya yıne yakalayamadım bu kızçeyi

Ben bir sarı biberim
Yuvarlanır giderim
Çok konuşma kaynana
Oğlunu alır giderim :123:

(cadaloz kaynana)
Kaynana kaynana

Acıyorum sana:76::76:
Kaynana değil de
Dört bacaklı dana

Duvara çaktım kazık :98::98:
Kaynanam ölmüş yazık
Öldüğüne acımam
Bi top kefene yazık

cadaloz kaynana
Ay doğar ebek gibi
Gün doğar çiçek gibi
Öyle bir oğlun var ki
tam benim dengim gibi

kendime göre bestelemiş bulunmaktayım nasıl olmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…