Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yoruldummm habibtemmm yaaaa...hamus sismedi beni sisrdi amaaaaaa sinirdennn....yavas yavas kabariyorr...yemek yaptim beyefendi kizartma yaparmisin dedi karnabaharde iki saaat kizarmadi delirddimmmm surdaaa sinirlendimm bizim herifeee

yaw habıbtem sızın saat 1 saat ılerı degılmıydı kuşum ancamı yemek yıyonuz sız
hamur yerıne sen şişmişin iyimi

yaw ben bu testten hıcbıseyanlamadım zaten hayalım..
3 ay önce testi aldım kullanmak nasıp olmadı geçen gün bi bakım dedim oda bozulmuş

benimde 1 ay sonra denediğimde bozuktuartık aylık alıyorumarastırdımda pozitifi yakaladıktan sonra 24 saat sonra ovulasyon oluyor diyordün çalıştık bugün ara vereyim yarın çalışalım diyorum :18::18:ama çift cizgiyi görüp çalışmayıncada kaçıyor mu ne diyorumm

yok bitanem kaçmaz zaten spoşlar 36saat yaşıyo canım merak etme hem doktorlarda 2 günde bir ilişki öneriyorlar zaten

yaw kuzular bana akıl verin yosam çıldırcam şimdi
eşimin pcde kk şifremi açık unutmuşum benım pcde alışkınım çıktığım gibim otomatik siliniyor hiç aklıma bile gelmedi
sen hayalotsun buldum seni demezmi şimdi şifremi değiştirim dedim oheyecanla herşeyi unuttum
sonra değiştirdim ama bu adam nıckımıde öğrendi söz verdi girmicem ama canım sıkılırsa yazdıklarnı okurum dedi
offfff offffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…