Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım ben bıraz cıkıyorum işlerim var
kaçakhayalim tanıtımı yap listeyı guncelle sana devredıyorum
baş başşş

kizlar habbiteler niye konusmuyosunuz bi ben bi hayalotum hurmali topigi anlatiyohocama diyecem sizi

Son düzenleme:
soğanlar ateşte hop hop ederken hayalot aklını kaybetmezse ıyıdır
kaçakhayalim hanı beraber içecedik bu soğanları ya daha agzıma goturmeden midem kalkmaya başladı
ama geri dönüş yok içecem

annen böyle olacakkac gün kalacan gurbetim

Canim yarin donuyorum geri, annem bekliyormus gelmemi ... ogleden beri camdan otobuslere bakarmis geliyormu ki diyeee...

Selam canlarim merak etmeyin benim sukur iyiyim az once annem , babam ve ikiz kardesim ile yemege gittik cok guzel gecti, yenice eve geldim , sizlere bizi yaziiyim dedim beni merak etmeyin insallah yarin evime dondum mu sizlere yazarim suan pek girme imkanim olmuyor, pc getirmedim suan kardesiminkinde oturuyorum.. aksamada Kuzenime davetliyiz ebe dede hepsi orda olacak bana cok iyi morel oldu ve cok iyi geldi.... annem ile babam doldruyorlar hediyeleriii banaa iyi tarafida buu sizleri cok seviyorummm, bu arada batimida unutmadimmmm geri sayimlar basladiii:44::44::44::44::44:

hayirlisiyla gel yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…