- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.481
soğanlar ateşte hop hop ederken hayalot aklını kaybetmezse ıyıdır
kaçakhayalim hanı beraber içecedik bu soğanları yadaha agzıma goturmeden midem kalkmaya başladı
ama geri dönüş yok içecem
gurbet kızçem nekasevındım oy kıyamam anacına beklemezmı kızçem yavrusunuCanim yarin donuyorum geri, annem bekliyormus gelmemi ... ogleden beri camdan otobuslere bakarmis geliyormu ki diyeee...
Selam canlarim merak etmeyin benim sukur iyiyim az once annem , babam ve ikiz kardesim ile yemege gittik cok guzel gecti, yenice eve geldim , sizlere bizi yaziiyim dedim beni merak etmeyin insallah yarin evime dondum mu sizlere yazarim suan pek girme imkanim olmuyor, pc getirmedim suan kardesiminkinde oturuyorum.. aksamada Kuzenime davetliyiz ebe dede hepsi orda olacakbana cok iyi morel oldu ve cok iyi geldi.... annem ile babam doldruyorlar hediyeleriii banaa iyi tarafida buu sizleri cok seviyorummm , bu arada batimida unutmadimmmm geri sayimlar basladiii:44::44::44::44::44:
yaw isim var dedin ciktin isin sogan suyumuydu
sende onlarla hop tek oyna kilolarda gider iste
gurbet kızçem nekasevındım oy kıyamam anacına beklemezmı kızçem yavrusunuiyi eglen kuzum opuyorum seni
yok bıtanem işim bu degıldı ama soganlarımında saatı gelmişti
hayalotum yetti gayrisoganini icti güc geldi iyice
kaçakhayalim ben geldim
biliyonmu bugun hiç midem bulanmadı bardağinı sonuna kadar içtimhemıde baktım tadı guzel yahu cezvenın dıbınde kalmıstı onu bılem içtim
geldım geldım valla hurmalar carptı benı buay durduru bılene ask olsun
hosgeldinyaw biz ciktiktan sonra asagida bi cok kisi vardi hic biri konusmadan gitmis
vallahamibak dedidigim gibi alistin hemide dibindeki damlalarida ictin maslalah hahyalotum icmden bi his sen bu kör olasicalardan kurtulacan diyo....aama unutma temi tememine 15 gün icecen
yaw valla hocamdan allah razi olsun bu hurmalar nese getirdi topigimize ugurda getirecek inslalahsen asla icemem diodun sogani birden ilham geldi ictin dur bakalim daha neler degisecek hayatimizda hurmalr sayesinde
hosgeldinyaw biz ciktiktan sonra asagida bi cok kisi vardi hic biri konusmadan gitmis
vallahamibak dedidigim gibi alistin hemide dibindeki damlalarida ictin maslalah hahyalotum icmden bi his sen bu kör olasicalardan kurtulacan diyo....aama unutma temi tememine 15 gün icecen
habibtelerrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm///ama geri gidecemm temizlik bitmedi dahaa yoruldum oturuyum dedim birazzz....ne alemdesiniz bakalim yine cene cilginligi yasanmiss
heya ben içtiysem onca aydan sonra herkes içer bu soğan suyunu
taze taze havuç suyu gibim mis mis cezvede kalan soganlarıdaı yesem acep
hayalotum bak gördünmü sana hahyolatim yazmisimyaw bu hurmalar aklimi aliyo adi bilem gecince
yaw ne çenesi sabahtan beri kaçagımla bı ıkımız varız
hemide mis gibimalalalaalla bu hurma neelr yaptiriyomus insana benimkini esim evde olunca o yiyo. .aslinda onuda yesen iyi olur
onuda ekmek arası yapım bare kuru kuru gıtmesınler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?