Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

soğanlar ateşte hop hop ederken hayalot aklını kaybetmezse ıyıdır
kaçakhayalim hanı beraber içecedik bu soğanları ya daha agzıma goturmeden midem kalkmaya başladı
ama geri dönüş yok içecem

yaw isim var dedin ciktin isin sogan suyumuydu

sende onlarla hop tek oyna kilolarda gider iste

Son düzenleme:
gurbet kızçem nekasevındım oy kıyamam anacına beklemezmı kızçem yavrusunuiyi eglen kuzum opuyorum seni
yaw isim var dedin ciktin isin sogan suyumuydu

sende onlarla hop tek oyna kilolarda gider iste

yok bıtanem işim bu degıldı ama soganlarımında saatı gelmişti

gurbet kızçem nekasevındım oy kıyamam anacına beklemezmı kızçem yavrusunuiyi eglen kuzum opuyorum seni

yok bıtanem işim bu degıldı ama soganlarımında saatı gelmişti

iyiymis saatini gecirme ictin demi alisiyosun yavas yavas

kaçakhayalim ben geldim
biliyonmu bugun hiç midem bulanmadı bardağinı sonuna kadar içtimhemıde baktım tadı guzel yahu cezvenın dıbınde kalmıstı onu bılem içtim

kaçakhayalim ben geldim
biliyonmu bugun hiç midem bulanmadı bardağinı sonuna kadar içtimhemıde baktım tadı guzel yahu cezvenın dıbınde kalmıstı onu bılem içtim

hosgeldin yaw biz ciktiktan sonra asagida bi cok kisi vardi hic biri konusmadan gitmis

vallahamibak dedidigim gibi alistinhemide dibindeki damlalarida ictinmaslalahhahyalotum icmden bi his sen bu kör olasicalardan kurtulacan diyo....aama unutma temi tememine 15 gün icecen

Son düzenleme:
geldım geldım valla hurmalar carptı benı buay durduru bılene ask olsun

yaw valla hocamdan allah razi olsun bu hurmalar nese getirdi topigimize ugurda getirecek inslalahsen asla icemem diodun sogani birden ilham geldi ictindur bakalim daha neler degisecek hayatimizda hurmalr sayesinde

habibtelerrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm///ama geri gidecemm temizlik bitmedi dahaa yoruldum oturuyum dedim birazzz....ne alemdesiniz bakalim yine cene cilginligi yasanmiss

yaw benımde dıkkatımı cektı noldu bu kızçelere bugun hepsini not alıyorum halbukı umudum gonzalezım gelsınde bak nasıl hepsı burda olacak
vallaha bugun hıc zorlanmadım içerken ya rabbım yardım edıyormus
inşallah kaçakhayali temi tememine 15 gün içiyorum tememdir

yaw valla hocamdan allah razi olsun bu hurmalar nese getirdi topigimize ugurda getirecek inslalahsen asla icemem diodun sogani birden ilham geldi ictindur bakalim daha neler degisecek hayatimizda hurmalr sayesinde

heya ben içtiysem onca aydan sonra herkes içer bu soğan suyunu
taze taze havuç suyu gibim mis mis cezvede kalan soganlarıdaı yesem acep

hayalotum bak gördünmü sana hahyolatim yazmisimyaw bu hurmalar aklimi aliyo adi bilem gecince

heya ben içtiysem onca aydan sonra herkes içer bu soğan suyunu
taze taze havuç suyu gibim mis mis cezvede kalan soganlarıdaı yesem acep

hemide mis gibimalalalaalla bu hurma neelr yaptiriyomus insanabenimkini esim evde olunca o yiyo..aslinda onuda yesen iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…