- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.501
abovvvv hayalotum noldu sana böyle
bilmiyorum ama nolduysa süper oldu
habıbtem ya gel bırak temızlıgı çok yorma kendını
yaw ikimizden baska hurmadan bu kadar cok etkileen olmadi galiba
ben hurma aklima geldikce sürekli girmek istiyorum topigimize
hocammmmmmmmmmmmmmm kulaklarin cinlasinda buraya gel
hayalotum nasi degisti bi görsen
bende hatta hurmalarıma bakıyorum arasıra gecmıse donup
allah umudumuzdan razı olsuntez zamanda bebişini gondersın inşallh amınnnnnnnnnnnn
yasa emi
ddoru yaw hocamiz bize bi nimet olarak gönderilmiseskiden baska topiklere gidiyodu simdi sadece bizim
habibtegel yaw gecmistengelecek ilerledi iyice
canbonum eltım geldı cıkıyorum gelıcem yıne
:26:tatlım benim canını sıkma gülüm bende yaşadım gülüm yanlız deilsin bunlar hepimizin başına gelen şeyler tatlım çok zorr bende öle bi oldumki canım kendimi dövesim bile geldi5 ay hep heyecan ve ümitle haa bide psikolajık midem bulanırdı yemeklerden tiksinirdim onun üzerine bide günüm 10gün 1hafta geçiyodu 5ay böle hep husranla bitti tabi ben hemen test alıp yapıyodum artık kızım da bi tuhaf oldu tsetleri ona aldırıyodum çocyk heyecanla bekliyodu başımı baktım olmuyo dedim kendi kendime kızım kendine gell demekki hakkında bu ay hayırlı deilmiş diyip hemen toparlanmaya bakıyodum balımm sakın o güzel canını sıkmaa dedigim gibi bizz hepimizde RABBİMDEN hep hayırlısını istiyoruz demekki bu ayda hayırlı deilmiş gülüm napıyomuşuzz önümüzdeki aylara bakıyomuşuzz inşş RABBİM gönlünün muradını verir
ay canbonum bende evlendıgımde 62 kilocuktumkayganaın evıne yerleşince 1 senede 49a düştüm isime yaradı gacı sonra ayrı eve çıkınca aldım kilocukları şimdik 55 buçuk kiloyum heran 56 olma yolunda ilerliyorum
keşekm önce sen hamiş kalaymışım ozaman yaw.sırf sana gıcıklık yapmış bu kadıninşallah sende en kısa zamanda kalırsın bıtanem uzulme
canbonum sanırım kırmızılar uğramış sana:26::26:hayırlısı olsun bıtanem üzülme ..ya ben nedense bu kistler yuzunden herhalde artık hıc beklemıyorum aysonları oluncada bayram bıle edıyorum valla benım duzensız yazamanı var boncugum sende akışına bırak bıraz rabbım ızın verırse senınde gelıcek melegın oldumu kızcem
yaşlılıkmıkız sen nasıl yaşlı olacan alllaaa benım prensesımkınken aybishlede konustukta bu smili nasıl koymusum ya ben bebek smili koyacaktım umudum yanlış olmuş sen soyleyınce farkettımmm valla sanada yapım dur:18::18::18::18::18::18:
cnm bnm çok saol, sizlerin beni öyle gördügü gözler de , senin tabir ettiğin gibidir tatlıkusum
bitanem, kendimizi çok kaptırınca, beklediğin günden oynama olabiliyo, bu da stresten ileri tarihe kayıyor..
iste elimizde olmadan yapabiliyoruz, kendine kızma lütfen..seni çok iiy anlıyorum ama elimizden geleni yaptığımız halde olmuyorsa, yine vardır bunda da bir hikmet..
bizler kuluz, sadece istiyoruz ama, olmadığının da bir sebebi var, Rabbim yinede hayırlısını versin bizlere..
estf. cnm hepimiz derdi bir.. o yüzden sıkılmıyorum..sen anlat açılırsın batinem, Rabbim su cuma saatinde yapılıp kabul olunan dualar arasında bizlerinde muradlarını en yakın zamanda sağlıklı bir sekilde gerçeklesmesini nasip eylesin insaAllahüzülme kusum emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?