Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende hatta hurmalarıma bakıyorum arasıra gecmıse donup
allah umudumuzdan razı olsun tez zamanda bebişini gondersın inşallhamınnnnnnnnnnnn

yasa emi

ddoru yaw hocamiz bize bi nimet olarak gönderilmiseskiden baska topiklere gidiyodu simdi sadece bizim

cok haklisin canim ama ilk gunler o hayal kirikligini atlatmak biraz zor oluyor gerci alistik artik ne yapalim bizimde kaderimizde bu varmis suan daha iyiyim sizleri SIKMAMAK icin gelmedim hakkimizda hayirlisi olsun her ay yeni bir umutla yola cikiyoruz bakalim ne olacakk

evet canim malesef ugradi hic sevmiyorum KIRMIZI rengini sukur suan iyiyim ne yapalim ya hayatin sonu degilya Allah buyuktur benimkiler cok duzenlidir masallah hic sapitmazlar zamanini ilk defa bu ay 2 gun sonra oldum cumlemizin hakkinda hayirlisi neyse o olsun

Insallah canim hepimizin muradi gercek olur hayirli bir sekilde ne yapalim beklemekten baska care yok listeye tekrar ekle beni canim 2 Subat 2013

Merhaba arkadaslar ıkı buçuk yıllık evlıyım ama hala bir bebegimiz yok , vajınal enfeksiyon ve gecmek bilmeyen ltihabım var bır sure tedavi gördüm olmayınca olmuyor demekki suan beklemedeyim yoruldum çünkü bu beklemede sizlerle birlikte olmak bana destek saglayacaktır ,benide aranıza alısanız memnun kalırım

kızlar bu ay 3. ay ama bebiş yine tutmadııı bat 13 ocak ama beta baktırdımm negatif hatırlısı diyelim bu ay ki yumurtlamam ayın sonunda çalışmalara devamm:):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…