Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

esilam hosgeldinaama bu mesaji insallah ben cikinca görmezsin simdi görürsün

hayalotum simdi düsündümde bizim ikimizi bir arada baska topikler kabul edermi

yoksa böyle yapip topik disinami atarlar

Son düzenleme:
yaw su smileyi loorim cok yapardihep bunu yapinca loorim aklima geliyoözledim yaw bu habibte gelmedimi daha

yoksa geldide bizimi unuttu:26::26::26::26:laylada yok onada soramiyorum

inslalah dedigin gibi oluraama benim cokta umudum yok

yanlız bu işi diğer topiklerde paralı yapmak lazım kolay iş değil bizikisi 2 kişi bi topiği yönetiyoruz kimse konusmuyor alaala
kuzum ya dua topıgındeyım ya ordam bule konusamıyorum sadece dua edıyorum yoksam benı kabul etmıyebılırler delımıdır nedır demesınler dıyem uslu uslu oturuyorum

neden başka topiklere gitmek istiyosunki cnm.bide yasakcığım ben bu soğan olayını anlamdım ne işe yarıyor:26::26::26::26::26:

yok esilam ben burdan baska yere gitmem saka yapiyom...

sogan kürünü duymadinmi habibtem kolay hamile kalmak ve kistlerden kurtulmak icin yapiliyo

hayalotum valla bende bazen pihtilasma topigine gidiyorum bi mesaj yazip kaciyorum bu nerden cikti demesinler diye

yaw bide hep mesafeli konusuyolar sizli bizli bense senli benli olmayi seviyoruminslalah bu yazdiklarimi görmezler

Son düzenleme:
loorimi bende çok özledimmmmmmmmnezaman donucek acaba:26:
laylam bizi unuttumu

yaw tam bi ay oldu bencede dönmüstür napacak daha türkiyede laylayida bana kan pihtilasma topiginde bi gecmis olsun dedi bi dahada rastlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…