- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.521
Merhaba arkadaslar ıkı buçuk yıllık evlıyım ama hala bir bebegimiz yok , vajınal enfeksiyon ve gecmek bilmeyen ltihabım var bır sure tedavi gördüm olmayınca olmuyor demekki suan beklemedeyim yoruldum çünkü bu beklemede sizlerle birlikte olmak bana destek saglayacaktır ,benide aranıza alısanız memnun kalırım
evet canim malesef ugradi hic sevmiyorum KIRMIZI rengini sukur suan iyiyim ne yapalim ya hayatin sonu degilya Allah buyuktur benimkiler cok duzenlidir masallah hic sapitmazlar zamanini ilk defa bu ay 2 gun sonra oldum cumlemizin hakkinda hayirlisi neyse o olsun
kızlar bu ay 3. ay ama bebiş yine tutmadııı bat 13 ocak ama beta baktırdımm negatif hatırlısı diyelim bu ay ki yumurtlamam ayın sonunda çalışmalara devamm:):):):):)
Insallah canim hepimizin muradi gercek olur hayirli bir sekilde ne yapalim beklemekten baska care yok listeye tekrar ekle beni canim 2 Subat 2013
canım olsun hayırlısı neyse o olsun demedıkmı hep bunca zaman.bundada vardır bi hayır merak etme canım gelıcek bıgun meleklerımız sabır dıyıp beklemeyı bılıcez ınsallahevet canim malesef ugradi hic sevmiyorum KIRMIZI rengini sukur suan iyiyim ne yapalim ya hayatin sonu degilya Allah buyuktur benimkiler cok duzenlidir masallah hic sapitmazlar zamanini ilk defa bu ay 2 gun sonra oldum cumlemizin hakkinda hayirlisi neyse o olsun
hurmalı tpiğimize hoşgeldın canım inallah rabbım daha cok bekletmeden meleğini gonderır sanaMerhaba arkadaslar ıkı buçuk yıllık evlıyım ama hala bir bebegimiz yok , vajınal enfeksiyon ve gecmek bilmeyen ltihabım var bır sure tedavi gördüm olmayınca olmuyor demekki suan beklemedeyim yoruldum çünkü bu beklemede sizlerle birlikte olmak bana destek saglayacaktır ,benide aranıza alısanız memnun kalırım
kızlar bu ay 3. ay ama bebiş yine tutmadııı bat 13 ocak ama beta baktırdımm negatif hatırlısı diyelim bu ay ki yumurtlamam ayın sonunda çalışmalara devamm:):):):):)
canım olsun hayırlısı neyse o olsun demedıkmı hep bunca zaman.bundada vardır bi hayır merak etme canım gelıcek bıgun meleklerımız sabır dıyıp beklemeyı bılıcez ınsallah
hurmalı tpiğimize hoşgeldın canım inallah rabbım daha cok bekletmeden meleğini gonderır sana
yaw sende çalışma zamanında gitmişin test yaptırmışın alaaladur daha sen beklem daha senle işimiz çok olcek inşallah
kaçakhayalim aferim umuthocam gorecek bunları iyi çalışma yapmışın
kuzum esas elti geldi yengoşumla
o kuzu kucagında olmasa gebertesım var ama yinge demesi yokmu deli oluyorum
saol hayalotum bunlari bi zahmet ilet hocama
ayyy yingemi diyoelleme yingesi bari onun hatrina
ya canbonum yinge diyo
rabbım sizlerede nasıp etsede sızınkılerde bana tiyze dese
Beklenen_bebek nereye gittin yaw:44::44::44::44:galiba hurmali listemizi ve hurmamizi görmedin
gel yaw batini söyle listeye eklim hurmamizin hürmetine belkim enfeksiyondan bilem kurtulursun
yaw bu gamyoncu nerde
hiç gelmyo artıkın birinci oldu bizleri unuttumu ne:26::26:
doru valla öyle yapti hic ugramiyobirinci oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?