- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.681
gercekten attım hurmalar aşkınao nedemekmüdürsün iste biz sectik allalaaaaa
gercekten mesajmi attinsen müdürlügü hakettin valla
ne cocuklar hep orda duruyo sonrada ordami yatiyolardoru masalalh sen 10 cocuga bakiyon bi bi kizi susturamadim
hayalot müdürüm hep ikimiz variz nerde bu kizlarbide habibtem geliyo scorpionsum meddcezirim loori yok zaten valla isimleri bile unutmaya basliyorum selencelkim katreemde gelmiyo gurbetkiz annesinde onu biliyoz
meddcezirim geldi gercekten
meddcezrim nasi bildin seni sordugumuhosgeldin canim benim
gercekten attım hurmalar aşkına
kuzum meddcezırım gelmıs ıstescorpıonsum annesıne gıtcektı selencelkımı katremı bılmıyom
gelirim tabiiiii, ayıptır söylemesi hislerim çoooooooooooooook kuvvetlidir deee:78:
nasılsın kuşummmmmm, ya ben bi garibim kasıklarımda acayip bi baskı var beni dürtükleyip duruyo bişeyler 3 gündürr:44:
UMUT 81 HOCAMIN LISTESIDIR.....
Bu Listeye Dahil Olmak Bi Ayricaliktir Kizlar....
Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah
---------------
Not : Kisiler bat tarihlerine göre sıralamada yer değisebilir.
Eki Görüntüle 597283
Bu arada küçük bi not yazmak istiyorum kızlarr, izin var mı
Bu hurmalar ve hurma çekirdeği ne diyeceksiniz simdi, yeni yıla girmeye 10dk kala ;
yazdığım yeni yıl msjımdaki ikiz olsun bebislerimiz diye
dilediğim dileğimden sonra, yediğim hurmadan iki tane çekirdek çıkdı..
dedim Allahım sen büyüksünn..
ve bizlerin uğuru olsun diye resmini burayada eklemek istiyorumm,
Rabbim bu dileğimiiz kabul eylesin insaAllah .. Amiinn...
keser84 .............8 Ocak ................ Calısma günleri
kln .....................9-10 Ocak............Calısma günleri
gurbetkiz ...........10-11 Ocak.......... Calısma günleri
8scorpions..........11 Ocak................Calısma günleri
medd_cezir........ 12 Ocak ...............Calısma günleri
K_bis .................13 ocak................ Calısma günleri
Hayalim4141 ......16 Ocak................Calısma günleri
gumus19 ............21 Ocak............... Calısma günleri
Umut81.............21 Ocak.............. Calısma günleri
esilam57..............24 Ocak ...........Calısma günleri
selenclk ................30 Ocak..............Calısma günleri
zeynebnur..............30 Ocak..............Calısma günleri
thb83......................2 subat..............Calisma günleri
gamyoncu .........Bat tarihi ?:44:
loorii .......................... Bat tarihi ?:44:
Layla93 ....................... Bat tarihi ?:44:
yazsati ........................beklemede
Hayalot .........................Beklemede
yasakhayal........................Tatildee su an kapsama alani disinda
Twettytgb .........27 Aralık.............. Beklemede ????kizlar sonuc ne bekliyoruz
yeliz1115 ..........29 Aralık...............Beklemede ????
vee işte gurur tablomuz, tebriklerrr diyoruzz !
MASAALLAH MASAALLAH, DARISI BİZLERE İNSAALLAHHH
aseton44.................
aybish .....................
rose_29....................
bebekim_33...............
merbek.....................
katre1989 .................
reann....................
ALPPIN......................
çok güzel listemiz var bizim ya
Eklenmek isteyenler lütfen BATINI bildirsin
batin ne zamandi meddcezirim aslinda listede vardi ama unuttum:44::44::44::44::44::44:
meddcerimin batina 6 gün kalmis..inslalah o dediklerin icerdeki bi calismanin belirtisidirl döllenme olduysa yerlesmis yada yerlesmeye calisiyodur insallah
batım 12 ocak bitanem valla her ay hüsrana uğradığım için takılmak istemiyorum ama Rabbim şahit ki ilk kez böyle bişe yaşıyorum.. Kasıklarımda baskı var bildiğin ayaklarımı uzatınca rahatlıyorum biraz ama katlayarak oturduğumda ya da karnıma çekip oturuyosam hemen başlıyo ağrı.. Bişeyler beni dürtüp duruyo sürekli, bazen sağ kasığımda bazen sol kasığımda.... Daha önce yaşamadığım içinde bi anlam veremedim yasakhayalimmmmmmm :44:
hayalotum naber kuzuuuuummmm
öyle mi dersin bitanemm ayyy hayırlısı ile inşşşşş
ya cuma günü okuldayken aynı adet sancısının hafifletilmiş halini yaşadım... c.tesi de devam ettti, 2 gündür de bişeler beni dürtüp duruyo... Bu arada geçen hafta da inanılmaz derecede sarı akıntım vardı.. Şimdi de var da geçen hafta ki kadar aşırı yoğun değil... başka hiç bişey yok kuzum, o yüzden tamamen bebeğe yormak istemiyorum ama bi taraftan da dürttükçe aklıma acabalar geliyooo
iyiyim bitanemneler oluyomuş oyle sende inşallah teyzosumun habercısıdır kuzum.
bizim sokakta bi kavga vardıda noluyo dıye onlara bakıyodum bu ınsanlar nıye bukadar sapıtkan
iyiyim bitanemneler oluyomuş oyle sende inşallah teyzosumun habercısıdır kuzum.
bizim sokakta bi kavga vardıda noluyo dıye onlara bakıyodum bu ınsanlar nıye bukadar sapıtkan
yerim seniinslalah 1 yil olmadan rabbim göbüsüne yavrunu koyar
sağolun güzel dilekeirniz için canlarım yaaa, hakkımızda hayılısı inşş..
hayalotum insnaları anlamak çoook zor bitanemmm, en iyisi boşverrrr
yasakhayalim peki bel ağrısı da olur mu tutunma zamanı, 3 gündür belim de çook ağrıyo benimnetten baktım baya ama herkeste farklı bişeler olmuş yaa
yok canbonum ya 3 tane genç çocuk hepsi içmiş yazık bırbırlerını hem dovuyolar hem aglıyolar bende anlamadım ama garıp içki insanı ne hala sokuyor.rabbım dogru yolsan sasırtmasın kımseyıkavgami olduissizlik,parasizlik insanlar cinnet geciriyo
sağolun güzel dilekeirniz için canlarım yaaa, hakkımızda hayılısı inşş..
hayalotum insnaları anlamak çoook zor bitanemmm, en iyisi boşverrrr
yasakhayalim peki bel ağrısı da olur mu tutunma zamanı, 3 gündür belim de çook ağrıyo benimnetten baktım baya ama herkeste farklı bişeler olmuş yaa
meddcezirim bende hic olmadi ama cogunda duydum özellikle gecenlerde gumus19 söylemisti ben tutundugunu bel agrisindan anliyorum diyeinslalah kuzum sendende bi güzel haber aliriz
ayy o haberi vermryi öyle çooooooooooooooooooooooook istiyorum ki bitanemm, inş nasip olurr....
hepimiz için hep dua ediyorum benn, Rabbim hayırlısı ile yüzümüzü güldürsün göbüşlerimiziii ve sorunsuz bi hamileliğin ardından daaa kucakalrımızı doldursun inşş
Rabbim hiç bi duayı hayırsız olmadığı sürece geri çevirmez, inşallaahhh hayırlısı ile kabul etsin dualarımızı
inşallaaah öyledir hayalotum, hayırlısı ileeyok canbonum ya 3 tane genç çocuk hepsi içmiş yazık bırbırlerını hem dovuyolar hem aglıyolar bende anlamadım ama garıp içki insanı ne hala sokuyor.rabbım dogru yolsan sasırtmasın kımseyı
bıtanem benım bencde bosver ama uzuldum daha gencecıkler...
inşallah allahım tutunuyodur yarabbım
ayy o haberi vermryi öyle çooooooooooooooooooooooook istiyorum ki bitanemm, inş nasip olurr....
hepimiz için hep dua ediyorum benn, Rabbim hayırlısı ile yüzümüzü güldürsün göbüşlerimiziii ve sorunsuz bi hamileliğin ardından daaa kucakalrımızı doldursun inşş
Rabbim hiç bi duayı hayırsız olmadığı sürece geri çevirmez, inşallaahhh hayırlısı ile kabul etsin dualarımızı
meddcezirim son cümlelerin nekadar güzeldiicim rahatladi birden cok saol
inşallaaah öyledir hayalotum, hayırlısı ilee
sana katılıyorum kuzummm, gidişat çoook kötü.. benim geçen yıl okuttuğum sınıfta da vardı bi çocuk... babası cezaevinde, kendisi üvey annede.... başında kimse yok çocuğun, habire çalıştırıyolar yavrumu
ben sürekli ensesindeydim takip ediyodum üvey annesini arayıp kızıyodum,tam düzelmişti çocuk ama öğrencilerim şuan 6. sınıf.. derslerine ben girmiyorum ve öğrencimin de şimdi nerde olduğu bilinmiyo ve öyle çok korkuyorum ki bi yerde kötü bi halde görcem diye.. ben sadece hayatında 1 sene vardım ve o bile onun için yetti biliyo musun? kaç kez gelip sarılıp ağladığını bilirim
ama şimdi ne halde olduğunu maalesef bilmiyorum, yine eski ortamına döndü isee öyle bi ortamda o çocuğun normal olması beklenir mi??????
rabbim esirgesin ya gençerlimiz gözümüzün önünde tükeniyo ama buna bi dur diyen yok,yazık çooook yazık!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?