Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

o nedemek müdürsün iste biz sectik allalaaaaa

gercekten mesajmi attinsen müdürlügü hakettin valla

ne cocuklar hep orda duruyo sonrada ordami yatiyolardoru masalalh sen 10 cocuga bakiyon bi bi kizi susturamadim
gercekten attım hurmalar aşkına
hayalot müdürüm hep ikimiz variz nerde bu kizlarbide habibtem geliyoscorpionsum meddcezirim loori yok zaten valla isimleri bile unutmaya basliyorum selencelkim katreemde gelmiyo gurbetkiz annesinde onu biliyoz

kuzum meddcezırım gelmıs ıstescorpıonsum annesıne gıtcektı selencelkımı katremı bılmıyom

meddcezirim geldi gercekten

meddcezrim nasi bildin seni sordugumu hosgeldin canim benim

gelirim tabiiiii, ayıptır söylemesi hislerim çoooooooooooooook kuvvetlidir deee:78:
nasılsın kuşummmmmm, ya ben bi garibim kasıklarımda acayip bi baskı var beni dürtükleyip duruyo bişeyler 3 gündürr:44:

gelirim tabiiiii, ayıptır söylemesi hislerim çoooooooooooooook kuvvetlidir deee:78:
nasılsın kuşummmmmm, ya ben bi garibim kasıklarımda acayip bi baskı var beni dürtükleyip duruyo bişeyler 3 gündürr:44:

batin ne zamandi meddcezirim aslinda listede vardi ama unuttum:44::44::44::44::44::44:

listemizi özledimde bi öne alim dedim

Son düzenleme:
batin ne zamandi meddcezirim aslinda listede vardi ama unuttum:44::44::44::44::44::44:

batım 12 ocak bitanem valla her ay hüsrana uğradığım için takılmak istemiyorum ama Rabbim şahit ki ilk kez böyle bişe yaşıyorum.. Kasıklarımda baskı var bildiğin ayaklarımı uzatınca rahatlıyorum biraz ama katlayarak oturduğumda ya da karnıma çekip oturuyosam hemen başlıyo ağrı.. Bişeyler beni dürtüp duruyo sürekli, bazen sağ kasığımda bazen sol kasığımda.... Daha önce yaşamadığım içinde bi anlam veremedim yasakhayalimmmmmmm :44:

hayalotum naber kuzuuuuummmm

meddcerimin batina 6 gün kalmis..inslalah o dediklerin icerdeki bi calismanin belirtisidirl döllenme olduysa yerlesmis yada yerlesmeye calisiyodur insallah

meddcerimin batina 6 gün kalmis..inslalah o dediklerin icerdeki bi calismanin belirtisidirl döllenme olduysa yerlesmis yada yerlesmeye calisiyodur insallah

öyle mi dersin bitanemm ayyy hayırlısı ile inşşşşş
ya cuma günü okuldayken aynı adet sancısının hafifletilmiş halini yaşadım... c.tesi de devam ettti, 2 gündür de bişeler beni dürtüp duruyo... Bu arada geçen hafta da inanılmaz derecede sarı akıntım vardı.. Şimdi de var da geçen hafta ki kadar aşırı yoğun değil... başka hiç bişey yok kuzum, o yüzden tamamen bebeğe yormak istemiyorum ama bi taraftan da dürttükçe aklıma acabalar geliyooo

iyiyim bitanemneler oluyomuş oyle sende inşallah teyzosumun habercısıdır kuzum.
bizim sokakta bi kavga vardıda noluyo dıye onlara bakıyodum bu ınsanlar nıye bukadar sapıtkan

yerim seniinslalah 1 yil olmadan rabbim göbüsüne yavrunu koyar

bizim sokakta bi kavga vardıda noluyo dıye onlara bakıyodum bu ınsanlar nıye bukadar sapıtkan

kavgami olduissizlik,parasizlik insanlar cinnet geciriyo

yerim seniinslalah 1 yil olmadan rabbim göbüsüne yavrunu koyar

sağolun güzel dilekeirniz için canlarım yaaa, hakkımızda hayılısı inşş..

hayalotum insnaları anlamak çoook zor bitanemmm, en iyisi boşverrrr

yasakhayalim peki bel ağrısı da olur mu tutunma zamanı, 3 gündür belim de çook ağrıyo benim netten baktım baya ama herkeste farklı bişeler olmuş yaa

meddcezirim bende hic olmadi ama cogunda duydum özellikle gecenlerde gumus19 söylemisti ben tutundugunu bel agrisindan anliyorum diyeinslalah kuzum sendende bi güzel haber aliriz

kavgami olduissizlik,parasizlik insanlar cinnet geciriyo
yok canbonum ya 3 tane genç çocuk hepsi içmiş yazık bırbırlerını hem dovuyolar hem aglıyolar bende anlamadım ama garıp içki insanı ne hala sokuyor.rabbım dogru yolsan sasırtmasın kımseyı

bıtanem benım bencde bosver ama uzuldum daha gencecıkler...
inşallah allahım tutunuyodur yarabbım

meddcezirim bende hic olmadi ama cogunda duydum özellikle gecenlerde gumus19 söylemisti ben tutundugunu bel agrisindan anliyorum diyeinslalah kuzum sendende bi güzel haber aliriz

ayy o haberi vermryi öyle çooooooooooooooooooooooook istiyorum ki bitanemm, inş nasip olurr....
hepimiz için hep dua ediyorum benn, Rabbim hayırlısı ile yüzümüzü güldürsün göbüşlerimiziii ve sorunsuz bi hamileliğin ardından daaa kucakalrımızı doldursun inşş
Rabbim hiç bi duayı hayırsız olmadığı sürece geri çevirmez, inşallaahhh hayırlısı ile kabul etsin dualarımızı

aminnnnnnnnnnnnnnn

inşallaaah öyledir hayalotum, hayırlısı ilee
sana katılıyorum kuzummm, gidişat çoook kötü.. benim geçen yıl okuttuğum sınıfta da vardı bi çocuk... babası cezaevinde, kendisi üvey annede.... başında kimse yok çocuğun, habire çalıştırıyolar yavrumu
ben sürekli ensesindeydim takip ediyodum üvey annesini arayıp kızıyodum,tam düzelmişti çocuk ama öğrencilerim şuan 6. sınıf.. derslerine ben girmiyorum ve öğrencimin de şimdi nerde olduğu bilinmiyo ve öyle çok korkuyorum ki bi yerde kötü bi halde görcem diye.. ben sadece hayatında 1 sene vardım ve o bile onun için yetti biliyo musun? kaç kez gelip sarılıp ağladığını bilirim
ama şimdi ne halde olduğunu maalesef bilmiyorum, yine eski ortamına döndü isee öyle bi ortamda o çocuğun normal olması beklenir mi??????
rabbim esirgesin ya gençerlimiz gözümüzün önünde tükeniyo ama buna bi dur diyen yok,yazık çooook yazık!!

meddcezirim son cümlelerin nekadar güzeldi icim rahatladi birden cok saol

yaw deli oluyorum boyle anne babaya işte buyuklerın bır hatası cocukları nerden nereye goturuyor.sen cok ıyı bı ınsan ve cok ıyı bı ogretmesın canbonum.emınım bazen 1 gunde bıle dınlegın bır ogut ınsanın butun hayatını degıstırebılır .emın ol oda hatasını anlar bıyerde.rabbım kımseyı kotu yollara suruklemesın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…