- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.721
canımın içleriiii, yoğun kar yağışı nedeni ile uydu gittii.. Yarın da kar tatilii, kocişimde sabaha kadar film izleyelim diyoooo ben çıkmak zorundayımmmm
hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiii çooooooooooooooks seviyorum, RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİNNNNNN
canımın içleriiii, yoğun kar yağışı nedeni ile uydu gittii.. Yarın da kar tatilii, kocişimde sabaha kadar film izleyelim diyoooo ben çıkmak zorundayımmmm
hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiii çooooooooooooooks seviyorum, RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİNNNNNN
hay ben tüküreyım boyle ana babaya
senın yazdıklarının altına ne yazsam anlamsız kalır herhalde şükür demekten başka birşey gelmiyor içimden.rabbım boyle cocuklarında yardımcısı olsun ana babasına akıl fıkır versın..
oyyy yavrumm benimmm...okurkn icim acidiaynen öyle bebeğim, böyle anne babalık olmaz olsun.. Ama çocuğun hikayesi çok acı gerçekten.. Annesini hiç tanımamış, çünkü annesi onu dünyaya getirirken hayatını kaybetmiş.. babası hemen evlenmiş, üvey annesi büyütmüş onu.. sonra baba cinayetten içeri girmiş, bu da üvey annenin yanında.. çocuk öyle şeyler anlatırdı ki öyle dertleşirdi ki benle.. acıdan büyümüş de küçülmüş yavrum yaa, yaşından büyük laflar ederdi yaa..üvey annesinin amcasıyla kırıtmasına bile şahit olmuş biliyo musunuz? bana gelip anlattı üstü kapalı ve ne yapacağımı bilemedim... kadını çağırıp sordum,ihtiaçlarınızı nasıl karşılıyorsunuz dedim.. eşimin kardeşi karşılıyo dedii.. Bu devirde sizceee normal yolla mümkün müü buu?? küçücük çocuk bile farkında her şeyin.. bigün hastaydım,öğrencimle konuşurken eşim aradı ''iyiym hayatım,dr.a gitmeye gerek yok ya'' dedim telde.. kapadıktan sonra bana, öğretmenim çok şanslısınız dedi.. ben anlayamadım neden dedim, ''''hastalandığınız zaman nasıl oldun, bak iyi değilsen dr.a gidelim diyen biri var hayatınızda.. oysa benn?? ölsem kimsenin umrunda değil'''' dedii.. beynimden vurulmuşa döndüm biliyo musunuz??
daha neler neler.. 6 yıldır görrev yapıyorum çocukların maruz kaldığı şeyleri anlatsam inanın şokolursunuz.. onalr masum, onlar çocuk yaaa.. ama ama amaaaaaa
hoşgeldin bitanemmmmmmmmmm, oy ben senin hamilelik takvimini seveyimm maşallaaahhh kuzumaaanasılsın canımm
evet gelismeleri okuyorummmm habibtemm...yerim ben teyzesini
sagolllll senide yerim findigidaaaa
kzlar anca gelebldm calstgm cn her isimi aksam yapyorum esımde pc ye gecti beni tablete attı donuyor buda co
kzlar anca gelebldm calstgm cn her isimi aksam yapyorum esımde pc ye gecti beni tablete attı donuyor buda co
benden bukadar bi daha davet etmemkendisi gelir selam verirse verir
iyi geceler habibtemm allah rahatlik versinn...kocisinlee iyi seyirler...seni cok cokkkkkkkkkk optukkkkkkkkkkcanımın içleriiii, yoğun kar yağışı nedeni ile uydu gittii.. Yarın da kar tatilii, kocişimde sabaha kadar film izleyelim diyoooo ben çıkmak zorundayımmmm
bende habıbtemle tiyzoşumu yerim
bende daha davet etmem mesajıma bıle cevap vermedı bu kızçe
iyi geceler habibtemm allah rahatlik versinn...kocisinlee iyi seyirler...seni cok cokkkkkkkkkk optukkkkkkkkkk
ye beni yeeeeeneremi neremi
doru ya bide mesaj vardihayreet bisey bosver hayalotum biz yapacagimizi yaptik artik kendisi bilir...
neysem sınırlerım tavan yapıyor
yaw dur sinirlenme benim yazdiklarimdanmi etkilendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?