Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

amin

aynen öyle bebeğim, böyle anne babalık olmaz olsun.. Ama çocuğun hikayesi çok acı gerçekten.. Annesini hiç tanımamış, çünkü annesi onu dünyaya getirirken hayatını kaybetmiş.. babası hemen evlenmiş, üvey annesi büyütmüş onu.. sonra baba cinayetten içeri girmiş, bu da üvey annenin yanında.. çocuk öyle şeyler anlatırdı ki öyle dertleşirdi ki benle.. acıdan büyümüş de küçülmüş yavrum yaa, yaşından büyük laflar ederdi yaa..üvey annesinin amcasıyla kırıtmasına bile şahit olmuş biliyo musunuz? bana gelip anlattı üstü kapalı ve ne yapacağımı bilemedim... kadını çağırıp sordum,ihtiaçlarınızı nasıl karşılıyorsunuz dedim.. eşimin kardeşi karşılıyo dedii.. Bu devirde sizceee normal yolla mümkün müü buu?? küçücük çocuk bile farkında her şeyin.. bigün hastaydım,öğrencimle konuşurken eşim aradı ''iyiym hayatım,dr.a gitmeye gerek yok ya'' dedim telde.. kapadıktan sonra bana, öğretmenim çok şanslısınız dedi.. ben anlayamadım neden dedim, ''''hastalandığınız zaman nasıl oldun, bak iyi değilsen dr.a gidelim diyen biri var hayatınızda.. oysa benn?? ölsem kimsenin umrunda değil'''' dedii.. beynimden vurulmuşa döndüm biliyo musunuz??
daha neler neler.. 6 yıldır görrev yapıyorum çocukların maruz kaldığı şeyleri anlatsam inanın şokolursunuz.. onalr masum, onlar çocuk yaaa.. ama ama amaaaaaa

hay ben tüküreyım boyle ana babaya
senın yazdıklarının altına ne yazsam anlamsız kalır herhalde şükür demekten başka birşey gelmiyor içimden.rabbım boyle cocuklarında yardımcısı olsun ana babasına akıl fıkır versın..

canımın içleriiii, yoğun kar yağışı nedeni ile uydu gittii.. Yarın da kar tatilii, kocişimde sabaha kadar film izleyelim diyoooo ben çıkmak zorundayımmmm
hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiii çooooooooooooooks seviyorum, RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…