Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hortesiam demek kiz bebisimiz olucak benimde bir kizim var kizlar cooookk tatli oluyo yaa
ozelden mesaj attim nerde hangi topikte bizim zilliler ??

cokmu kuru oluyoama yinede test pozitif diyosa bence yumurtluyosun...herkeste ayni belirtiler olmaya bilir

Evet ama bugün geveze topiği sen ve hayal sırtladı sanırım.
Biraz yorgun ve uykusuzum ondan canım ama fırsat bulunca nasıl bişeyse uyumaya gitmeden önce bakıyım dedim.

iyi ettin bize bi selam verdigine nurlumseviniyoruz sizler bi selam verince

Kızlar tabletteım esım pcde yarın ıse gıtmıyoruz sabaha kadar ayaktayız ,pc ye haytta vermez bana zaten tartıstık pc yuzune demın tırıp atıyo

Evet ama bugün geveze topiği sen ve hayal sırtladı sanırım.
Biraz yorgun ve uykusuzum ondan canım ama fırsat bulunca nasıl bişeyse uyumaya gitmeden önce bakıyım dedim.
genelde oyle olyo kusum sen fırsat buldukca yaz bız ev kusuyuz sabah topık acıyoz gece kapıyoz iştem
tsk ederim canim cevabin icin ,,,tamam bende yarini bekliyeyim ozaman herkez bahs ediyor bu durumdan benimse dikatimi cekti bende olmadigindan ,,ama dedigim gibi test positif herzaman 13 ve 14 cu gunler ,,hayirlisi artik :)
rıcaederım canımhayalimsin hatlar karıştı sanırsam
yok canım siz hız kesmeden devam edin bence enerjinizi boşaltmanız lazım dimi ama içiniz de kalmasın :)

biz boylede ıyıyız canım onemlı olan bırlıkte konusmak

uyusun kuzucugumdemistin canim benim

Bir de ablamız var canım bizim,zor oluyor ama iyi olsunlar da.
Bakalım ben ilk kimin mutlu haberini alacağım.Dualarımda olcaksınız kızlar Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

hortesiam demek kiz bebisimiz olucak benimde bir kizim var kizlar cooookk tatli oluyo yaa
ozelden mesaj attim nerde hangi topikte bizim zilliler ??

Evet canim ilklerin kiz olmasi daha iyi bende cok mutluyum. Allahim tum evlat hasreti cekenlere nasip etsin insallah. Bende cevap yazdim sana canim. Opuyorum canim hayirli geceler benim uyku vakti geldi arada gir goruselim ya ozletmistin kendini

Evet canim ilklerin kiz olmasi daha iyi bende cok mutluyum. Allahim tum evlat hasreti cekenlere nasip etsin insallah. Bende cevap yazdim sana canim. Opuyorum canim hayirli geceler benim uyku vakti geldi arada gir goruselim ya ozletmistin kendini

rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp eylesın canım kolay dogumun olur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…