- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #24.761
kizlar merhaba ! ben digital ovu testi kullaniyorum dun 13 gunu positif cikti ve bugun 14 cu gun yine positif ,,dun calistik ,,
benim sorum size bende positif gunlerdede akinti olmuyor bu normal olmayan bir durumudur ? yani su bahsi edilen uzayan akinti ,,bende olmuyor :26:
Evet ama bugün geveze topiği sen ve hayal sırtladı sanırım.
Biraz yorgun ve uykusuzum ondan canım ama fırsat bulunca nasıl bişeyse uyumaya gitmeden önce bakıyım dedim.
cokmu kuru oluyoama yinede test pozitif diyosa bence yumurtluyosun...herkeste ayni belirtiler olmaya bilir
genelde oyle olyo kusumEvet ama bugün geveze topiği sen ve hayal sırtladı sanırım.
Biraz yorgun ve uykusuzum ondan canım ama fırsat bulunca nasıl bişeyse uyumaya gitmeden önce bakıyım dedim.
rıcaederım canımtsk ederim canim cevabin icin ,,,tamam bende yarini bekliyeyim ozamanherkez bahs ediyor bu durumdan benimse dikatimi cekti bende olmadigindan ,,ama dedigim gibi test positif herzaman 13 ve 14 cu gunler ,,hayirlisi artik :)
yok canım siz hız kesmeden devam edin bence enerjinizi boşaltmanız lazım dimi ama içiniz de kalmasın :)
uyusun kuzucugumdemistin canim benim
Kızlar tabletteım esım pcde yarın ıse gıtmıyoruz sabaha kadar ayaktayız ,pc ye haytta vermez bana zaten tartıstık pc yuzune demın tırıp atıyo
Bir de ablamız var canım bizim,zor oluyor ama iyi olsunlar da.
Bakalım ben ilk kimin mutlu haberini alacağım.Dualarımda olcaksınız kızlar Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
evet test positif ,,,kuru denebilirmi bilmiyorum ama gunde bir iki damla kadar sadecesanirim uzamayan tiplerden
anladım bıtanem bosver sıkma canını boylede konusuyoruz nasılsa
Kızlar takıp edıyorum bn sızı yavas yavas
hortesiam demek kiz bebisimiz olucak benimde bir kizim var kizlar cooookk tatli oluyo yaa
ozelden mesaj attim nerde hangi topikte bizim zilliler ??
Kızdı bana tablet cok donuyor proglamlar sıl dedım dıe
bana gel kuzum gelecege gel
yakaladım senı
Evet canim ilklerin kiz olmasi daha iyi bende cok mutluyum. Allahim tum evlat hasreti cekenlere nasip etsin insallah. Bende cevap yazdim sana canim. Opuyorum canim hayirli geceler benim uyku vakti geldiarada gir goruselim ya ozletmistin kendini
Ay cok usuyorum ya klorıfere gırcem yakında
tabletler oyle oluyo nurlum bende gırmıstım bıkac defa begenılere tıklama sadece sayfaları oku daha cok donmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?