Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm kizlar ne guzel bu saatte baya kalabaligiz ne var ne yok gecmisi okumadan direk yaziyim dedim

Sayfalar çok okumadım belki konuşulmuştur.
Şu liste yönetime mail falan atıp ilk sayfaya sabitlense ve güncellemeler hep ilk sayfa da yapılsa,ara ara listenin ilk sayfada olduğu yazılsa ilk kez girenler için takibi daha kolay olmaz mı?Bazı topiklerde listeler görüyorum da ondan diyorum tabi tam nasıl olur,olur mu veya konuştunuz mu böyle bişey bilmiyorum Sadece nacizane aklıma geldi.

aslinda bi nedeni yok dogal olarak catliyo bazilari hissediyo..ben hissetmeme mesala

bazilarinda bi kac damla kan bile oluyomus

evet oyleymis canim ,,demekki diyorum bendede akinti olmuyo:)

KIZLAR HERKEZE IYI GECELER DILIYORUM ,,COK TSK LER ,,ben cikiyorum ,,cok calismam lazim cookk

Canlarım napiyorsunuz ??
anam gurbet kızçem dondunmu yuvana nasıl gectı tatılın

Adamın bır dakıkas bır dakıkasını tutmuyo bır cay yap dıyo bır yatagı ac dıyo ,ayrıca ovulasyon tarıhımdeyım calısmalarımız var xd
çalışmaları aksatmayın ne çayı hemen uyku vakti
slm kizlar ne guzel bu saatte baya kalabaligiz ne var ne yok gecmisi okumadan direk yaziyim dedim

hoşgeldın canbonumyıne kayıplara karıstın kusum nerelerdesın

gurbetim gelmisiyiym diyelim öyle olalim gurbetim..sen nassinnnnnnn

Çıkacam canım sizleri görünce yazışmadan duramadım .. Hayırdir cnm kötü birsey yok demi ? Bem şükür yarın evime donecen , esimi özledim şimdide . Nisanliyken telefon cok konuşurduk , aynı onlara donduk , bir saatir eşimle tlfda konuştum az önce :)

anam nurlum ne guzel daha gucuklermıs yaallahım nazarlardan korusun
bende buyukler sandımdabebek dusunuyon dıye sey ettıydım

Amin canım saol.
Forum takipten saç boyası ile ilgili soruya denk gelince cevaplayıverdim sonra sizler konuşunca falan dahil oldum topinize.Ben sizin manevi destekçiniz ve duacınızım :)
Kabul ederseniz tabi:26:

yok canım konusulmadı ama bende dusundum bunuda meddcezır arkadasımızın sanırım yapması gerek listeyı ben one alım sımdı
ıdareten

anam gurbet kızçem dondunmu yuvana nasıl gectı tatılın

çalışmaları aksatmayın ne çayı hemen uyku vakti

hoşgeldın canbonumyıne kayıplara karıstın kusum nerelerdesın

Hosbulduk hayalotum birazcicik deprasyondaydim sizleride SIKMIYIM diye girmedim

yok gurbetim bisey yok biraz yorulduk cene calmaktanhayirlisiyla sende evine dönersin inslalah

Amin canım saol.
Forum takipten saç boyası ile ilgili soruya denk gelince cevaplayıverdim sonra sizler konuşunca falan dahil oldum topinize.Ben sizin manevi destekçiniz ve duacınızım :)
Kabul ederseniz tabi:26:

yaw sen kabul edilmezmisin basimizin üstünde yerin var...elektirigin cok güzel duan yeter nurlum allah razi olsun

Ben artık uyumaya gidiyorum kızlar.
Hepinize önce neşeli muhabbetler ardından da iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…