- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.101
annemler istanbulda canım. oh cok iyi olmuş canım senin için
Sukur iyiyim bende,, Evet evime dondum esime dondum ozlemisim onu hic kiyamiyom ki onadoya doya optum cocuk gibi sizleri de cok ozlemisim ama arada girip bakiyordum ..
Annen filan gelseydi yanina canim ama dogru bizler variz burdaAynen anneme vardim geldim iyi geldi banada evde izinli olunca daralmak uzereydim..
ekledım bıtanem lısteye bu arada bende sogana basladım bugun 3. günüm bakalım hayırlısı olsunınsallah canıkm saolasın valla bende adetımın bırıncı gunu maydonoz suyuna baslıcam ıntıhap ve enfeksıyon ıcıcn
:18::18::18::18:yok gııı et yağğ olmasınnn naparım ben
evet canbonum balımbu sefer koycam bakalım inş olur
boşverdim tatlımevet tatlım denicem bakalım bende kalmam 1 saat felan artık
özlenmezmi kuzum özlenir tabi ben annemde bile zar zor kalıyorum artık bizde seni çok özledik balım
ekledım bıtanem lısteye bu arada bende sogana basladım bugun 3. günüm bakalım hayırlısı olsunsende yapabılırsın onu
dene dene
özlenmezmi kuzum özlenir tabi ben annemde bile zar zor kalıyorum artık bizde seni çok özledik balım :54
iyiyim bıtanem cok sukur demın bı sayfayı atlayarak gıtmıstı canbonum liste için oyuzden donememıstımiyiyim bıtanem teyzoşumla sen nasılsın
ya senın işinde zormus canbonum rabbım yardımcınız olsunama evı satmayın derım cok zorda kalmayınca :26:
esilam hoşgeldin canbon[/QUOTE
hoşbulduk cnm nasılsın?
maşallahçok şükür canım teyzoşunla da iyiyiz çok uslu maşallah hiç üzmüyoinşallah buyudukçede oyle olur bıtanem
sadece 5 gun mu kalcakkarsa göreve gidicek hayalotum
canım benım mıde agrı problemım var denedım bır aya oldum agrıdan ,mıde koruyucuyla ıcıcyodum onlada cok agrıyo
bende denemıstım gecen aylarda felaket olmustum ama bu ay tekrar yaptım cok sukur sadece ılk gun dokundu sımdı super gıdıyorum
sağol cnmcım döndüm şükürrrrrrrrrrrrgüle güle cnm kendine dikkat ettt kolay gelsin
yok cnm daha yapma erken derim..cesaretin varsa benim gibi 27. gün yap..en azından bilmiş oluyo insan ne bilim beklemek daha zor geliyo:26:hadi hayırlısı kuzum, ben de her sabah test yapmamak için kendimi zor tutuyorum yaaaa.. elim teste gidiyoo sonra hareket buu
selamm cnm aramıza hoşgeldinnnnnnnn tanışmadıydık sanırım ben scorpiii..gün içinde olamasam da akşamları buradayımmselam kızlar nasılsınız bugun?
bu günlerde olsa da rahme sperm gitmemesi daha iyiyimiş cnm..sperm rahimde kasılmalara neden olabilirmiş diye okuduydumm:26:ayy habibtemmm inşlalllaaaaah bebiştendir... ayaklarımda patik var, ilişkiyi de 3 gün önce bitirmiştik zaten.. neticelenene kadar yok demiştik eşimleee
tavsiyelerinnn için çook sağol bitanem benimmmmmmmmmmmmmmmm
selam katremmmmmmmselam kızlarrrr nasılsınız
amannn ben en başından beri koyuyom yastığı da olan biten yokkkkyastık koy canbonum dogruymus o bende cok okudum nette
hoşbulduk cnm nasılsın?
Oooo uzaklarmis canim benm,, Aynen iyi geldi bana,, canim benim icin bol dua et surda bir kac gunum kaldi biliyorsun
sağol cnmcım döndüm şükürrrrrrrrrrrr
yok cnm daha yapma erken derim..cesaretin varsa benim gibi 27. gün yap..en azından bilmiş oluyo insan ne bilim beklemek daha zor geliyo:26:
selamm cnm aramıza hoşgeldinnnnnnnn tanışmadıydık sanırım ben scorpiii..gün içinde olamasam da akşamları buradayımm
bu günlerde olsa da rahme sperm gitmemesi daha iyiyimiş cnm..sperm rahimde kasılmalara neden olabilirmiş diye okuduydumm:26:
selam katremmmmmmm
amannn ben en başından beri koyuyom yastığı da olan biten yokkkk
hoşgeldin esilammm
ayyy aynı benimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibenim çıkmam lazım kocaman adam beni pcden kıskanıyooo bırak artık diooo bu kadar bağımlı olma dioo napim ama yemegini verdim çayını demliyorumm benden daha ne isterkiii ilk fırsatta gene kaçar gelirim yanınıza hepiniz öpüyorum şimdilik hoşçakalın çıtırlarım ilk fırsatta görüşmek dilegiyleee
hadı hayırlısıinşallah en kısa zamanda olur. bende aşı yaptırıdm bugun beklemedeyım
Esimde benle pazarlik yapar 3 ayda gidersin annelere ama kiyamiyor bi gidiyim dedim mi ..
benim çıkmam lazım kocaman adam beni pcden kıskanıyooo bırak artık diooo bu kadar bağımlı olma dioo napim ama yemegini verdim çayını demliyorumm benden daha ne isterkiii ilk fırsatta gene kaçar gelirim yanınıza hepiniz öpüyorum şimdilik hoşçakalın çıtırlarım ilk fırsatta görüşmek dilegiyleee
yok cnm daha yapma erken derim..cesaretin varsa benim gibi 27. gün yap..en azından bilmiş oluyo insan ne bilim beklemek daha zor geliyo:26:
selamm cnm aramıza hoşgeldinnnnnnnn tanışmadıydık sanırım ben scorpiii..gün içinde olamasam da akşamları buradayımm
bu günlerde olsa da rahme sperm gitmemesi daha iyiyimiş cnm..sperm rahimde kasılmalara neden olabilirmiş diye okuduydumm:26:
selam katremmmmmmm
hoşgeldin esilammm
benim çıkmam lazım kocaman adam beni pcden kıskanıyooo bırak artık diooo bu kadar bağımlı olma dioo napim ama yemegini verdim çayını demliyorumm benden daha ne isterkiii ilk fırsatta gene kaçar gelirim yanınıza hepiniz öpüyorum şimdilik hoşçakalın çıtırlarım ilk fırsatta görüşmek dilegiyleee
iyiyim bıtanem cok sukur demın bı sayfayı atlayarak gıtmıstı canbonum liste için oyuzden donememıstım
maşallahinşallah buyudukçede oyle olur bıtanem
sadece 5 gun mu kalcak
bende denemıstım gecen aylarda felaket olmustum ama bu ay tekrar yaptım cok sukur sadece ılk gun dokundu sımdı super gıdıyorum
selam 8scorpionsum nasılsın
inş teyzesi amiinnn duysun seni de şımarmasın
evet canım 5 gün 2 günü yol olcak
selam katremmmmmmm
hoşgeldin esilammm
hosbulduk canım sende hosgeldın ,hayolotum cnm maydonuz sıuyu yapıcam bu ay ınsallh faydası olur ,tanıstıgıma memnun oldum scorpi
selam 8scorpionsum nasılsın
inş teyzesi amiinnn duysun seni de şımarmasın
evet canım 5 gün 2 günü yol olcak
şımarmaz benım teyzoşum uslu uslu
kuzum benım rabbım sagsalım kavustursun bırbırınıze yolculuguda ıyı gecer ınsallah
evet canım uzak...her aklıma geldğinde dualarımdasınız ezan okunurken bile duamdasınız inş güldürsün yüzünü allahım amin canım bnm
ayyy aynı benimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tam dayaklık bunlarrrrrrrr
öptük cicimmmm
bi çıkamadım gitti kapatamıyorum anam geldi eşimm ben kaçıyorumhadı hayırlısırabbım gonlundekını nasıp etsın baharcım katılmak ıostermısın sende sohbetımıze hurmalı topık burası ugurlu bak baştan dıyeyım
tamam bıtanem cok cok opuyorum kızçem tekrar gel
şımarmaz benım teyzoşum uslu uslu
kuzum benım rabbım sagsalım kavustursun bırbırınıze yolculuguda ıyı gecer ınsallah
teyzesi öle dyosa sıkıntı yok.. amin canım bnm cok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?