Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

özlenmezmi kuzum özlenir tabiben annemde bile zar zor kalıyorum artık bizde seni çok özledik balım
ınsallah canıkm saolasın valla bende adetımın bırıncı gunu maydonoz suyuna baslıcam ıntıhap ve enfeksıyon ıcıcn
ekledım bıtanem lısteye bu arada bende sogana basladım bugun 3. günüm bakalım hayırlısı olsunsende yapabılırsın onu
:18::18::18::18:yok gııı et yağğ olmasınnn naparım ben

evet canbonum balım bu sefer koycam bakalım inş olur

boşverdim tatlımevet tatlım denicem bakalım bende kalmam 1 saat felan artık

dene dene

canım benım mıde agrı problemım var denedım bır aya oldum agrıdan ,mıde koruyucuyla ıcıcyodum onlada cok agrıyo

benim çıkmam lazım kocaman adam beni pcden kıskanıyooobırak artık diooo bu kadar bağımlı olma dioonapim ama yemegini verdim çayını demliyorumm benden daha ne isterkiiiilk fırsatta gene kaçar gelirim yanınızahepiniz öpüyorum şimdilik hoşçakalın çıtırlarımilk fırsatta görüşmek dilegiyleee

güle güle cnm kendine dikkat etttkolay gelsin
sağol cnmcım döndüm şükürrrrrrrrrrrr
hadi hayırlısı kuzum, ben de her sabah test yapmamak için kendimi zor tutuyorum yaaaa.. elim teste gidiyoo sonra hareket buu
yok cnm daha yapma erken derim..cesaretin varsa benim gibi 27. gün yap..en azından bilmiş oluyo insan ne bilim beklemek daha zor geliyo:26:
selam kızlar nasılsınız bugun?
selamm cnm aramıza hoşgeldinnnnnnnn tanışmadıydık sanırım ben scorpiii..gün içinde olamasam da akşamları buradayımm
ayy habibtemmm inşlalllaaaaah bebiştendir... ayaklarımda patik var, ilişkiyi de 3 gün önce bitirmiştik zaten.. neticelenene kadar yok demiştik eşimleee
tavsiyelerinnn için çook sağol bitanem benimmmmmmmmmmmmmmmm
bu günlerde olsa da rahme sperm gitmemesi daha iyiyimiş cnm..sperm rahimde kasılmalara neden olabilirmiş diye okuduydumm:26:

selam kızlarrrr nasılsınız
selam katremmmmmmm
yastık koy canbonum dogruymus o bende cok okudum nette
amannn ben en başından beri koyuyom yastığı da olan biten yokkkk
hoşbulduk cnm nasılsın?

hoşgeldin esilammm

hosbulduk canım sende hosgeldın ,hayolotum cnm maydonuz sıuyu yapıcam bu ay ınsallh faydası olur ,tanıstıgıma memnun oldum scorpi

Son düzenleme:
ayyy aynı benimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tam dayaklık bunlarrrrrrrr
öptük cicimmmm

inşallah en kısa zamanda olur. bende aşı yaptırıdm bugun beklemedeyım
hadı hayırlısı rabbım gonlundekını nasıp etsın baharcımkatılmak ıostermısın sende sohbetımıze hurmalı topık burası ugurlu bak baştan dıyeyım
Esimde benle pazarlik yapar 3 ayda gidersin annelere ama kiyamiyor bi gidiyim dedim mi ..

tamam bıtanem cok cok opuyorum kızçem tekrar gel

scorpıonsum gelmiş

ayyy aynı benimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tam dayaklık bunlarrrrrrrr
öptük cicimmmm
evet hepsi aynıııahh bide çıkabilsem
bi çıkamadım gitti kapatamıyorum anam geldi eşimm ben kaçıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…