- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.061
saol cnm iyiyim
tamam tatlım ben yeni gördüm her zamanki gibikendine iyi bak canım allaha emanet ol kuzum
allahım inşş gönlünün muradını verir canımmm
slm cnm hg nasılsın güzel anne
hosgeldın canım
saol cnm iyiyim
tamam tatlım ben yeni gördüm her zamanki gibikendine iyi bak canım allaha emanet ol kuzum
allahım inşş gönlünün muradını verir canımmm
slm cnm hg nasılsın güzel anne
inşş canımmm aminnnnıyı olmana sevındım canım ,ınsallh hepımızın ıstegı saglıklı hayırlı evlatlar hepımızızu versın ınsallh amın
evet tatlım otobandan gidersek arabayla 10 dk ama kendim otobüsle gidersem 2 saatsaolsun eşim 10 dk atıyo beni :44::44:ben günleri karştırdım canım 8 ocak kimndikiii :44::44::44:neyseee tatlım sanada bişi kalmamışşş evet çok sıkı çalışmam lazımmm eşime dedim çalışmazsan böle yaparım
evet ıstanbul guzeldır canımmuayne olduk tedavıde oldu bır surec benım intihap ve enfeksıyon sorunum var her ay tekrardan baslıyor bu ara ara berdık tedavıye oluruna bıraktık bakalım
selam kızlarrrr nasılsınız
inşş canımmm aminnnnbende 3. bebişimi istiyorum rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasınnn aminnn
oh ne guzel yakinsin 10 dk .. EVet canim benim kide az kaldi... aynen su gariya inat sIkI calis.. iyi demisin esine hehehhe
Insallah canim sende en yakin zamanda hamis kalirsin, herkes hamis kalir..
Selam canim benimmmmmmmmmmiyiyim cok sukur sen nasilsin? napiyorsun ? bebek nasil? Galiba muayne haftaya kalmis..
hoşbulduk canım
hoşbulduk selencelkim çok şükür iyiyim yemeğimi yedim hemen kulübe aktım
oh ne guzel yakinsin 10 dk .. EVet canim benim kide az kaldi... aynen su gariya inat sIkI calis.. iyi demisin esine hehehhe
Selam canim benimmmmmmmmmmiyiyim cok sukur sen nasilsin? napiyorsun ? bebek nasil? Galiba muayne haftaya kalmis..
sorma bıtanem ya allahtan eşim geldide eltim gittikuzummmm bi yalnız bırakmıyolar benim bitanemi yaa, Allah yardımcın olsun kaynana elti işin zor vallaa:26:
ben de aynı kuzum bildiğin gibii evdeydim bugünnn perdeleri yıkadım eşim de astıı mis koktu evvv
nasıl okiycez biz nasıl yetişcez senin hızınaaaaaaaaaaaaaaaa
afıyet bal şeker olsunoyyy kuzum benim ellerine saglıkkk allahım gönlüne göre versinnnn yokk kuzummm dokunmaz soganı çok severim:125::125::125 hhhh iyi geldii açıkmştım
hoşgeldın bıtanemBen geldim canlarimmmm , evime geldim sukur yemegimi yedim uyumus kalmisim yol boyunca uyukladim , yorulmusum iki gun galiba.. siz neler yapiyorsunuz ? yeni gelismeler yeni haberler var mi? galiba aramiza bir kac arkadas katilmis.
okadar çalıştık ama değdihg canım nerdeydinn gıııı :44::44:ben kaçırdım galiba okumadım nere gittigini:26::26hh yuvana döndün yavru kuşşş baya bi arkadaşlar katıldı aramıza
yaw tamda ben gelmiştim hay allahyine gelmeye çalışacağımmm.az işlerim varr...öptümmmmmmmmmm
heç iştebalım benim hemende yetişir biliyorumm cadoloz garııı kaçmasaydııı kaynatırdık valla biz bıktık senin yerine onların gelmesinden iki dkk huzur vermedlier gııı
hoşgeldın bıtanem ıyıyım ben sen nasılsınselam kızlar nasılsınız bugun?
istanbulun neresınde umudumla bı ugruyalım sac gestırmeyecanım 24 yasındayım ıstanbulda yasıyorum kuaforumuz var esımle ortak orda calısıyoruz 2,5 yıllık evlıyız ılk gunden berı bebek ıstıyoruz ama nasıp olmadı daha
selam kızlarrrr nasılsınız
ınsallh canım tek ıstegım bu
inş canımmm sizde 3.. ye hazırlandıgınızı görürüzhım masallh ay anam mıleet 3.yapmıs bız bırde takıldık
sorma bıtanem ya allahtan eşim geldide eltim gittioh neguzel temızlıkte bıtmıs aman canım dıkkatlı ol bu sıralar cok yorma kendını
afıyet bal şeker olsunlop lop etle pıt pıt yağda olsunmu
hoşgeldın bıtanemnasılsın
okadar çalıştık ama değdi
yaw tamda ben gelmiştim hay allaholsun beklerim scorpıonsum şapkan nasıl oldu hanı fotosu
heç işte
hoşgeldın bıtanem ıyıyım ben sen nasılsın
istanbulun neresınde umudumla bı ugruyalım sac gestırmeyerabbım bol kazanc nasıp etsın
katrem hoşgeldın
hoşbuşlduk canımhayolot hosgeldın kuzum
canım etılerdeyız saol amın guzel dıleklerın ıcıcn ama bu sıra kazancımız ıyı degıl bırıne kefıl oldu esım batıordı bızı bu gısdıle dukkanda gıtcek elden
hoşbuşlduk canım
deme ya ınsallah duzene gırer canbonum sıkma tatlı canınırabbım yardımcınız olsun
canıııııııııııııııııııııııııımmm şükür bende iyiyim bebekte iyi yani sıkıntım yok şükür daha kendilerini görmek nasip olmadıevet canım bayan doktor ya heralde burdakilerde akın ettiler kadının bu hafta tüm randevuları doluydu haftaya cuma sabahtan randevu bulabildik..hoş alsakta gidemicekmişiz varmış herseyde bi hayır eşime karsa görev çıktı 5 gün yok muhtemelen yarın gidicek
o garıya inattt çalışcamm bugünde diokiii 5.. haftama girmişim dio ne çabukk daha geçen ay çıkardın dedimm ben sana demedimmi diooo belinin altına yastık koy diooo
inş canımmm sizde 3.. ye hazırlandıgınızı görürüz
sorma bıtanem ya allahtan eşim geldide eltim gittioh neguzel temızlıkte bıtmıs aman canım dıkkatlı ol bu sıralar cok yorma kendını
afıyet bal şeker olsunlop lop etle pıt pıt yağda olsunmu
hoşgeldın bıtanemnasılsın
okadar çalıştık ama değdi
yaw tamda ben gelmiştim hay allaholsun beklerim scorpıonsum şapkan nasıl oldu hanı fotosu
heç işte
hoşgeldın bıtanem ıyıyım ben sen nasılsın
istanbulun neresınde umudumla bı ugruyalım sac gestırmeyerabbım bol kazanc nasıp etsın
katrem hoşgeldın
amın canım ınsallh evı satacam dıyor tuttrdu
o garıya inattt çalışcamm bugünde diokiii 5.. haftama girmişim dio ne çabukk daha geçen ay çıkardın dedimm ben sana demedimmi diooo belinin altına yastık koy diooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?