Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

saol cnm iyiyim

tamam tatlım ben yeni gördüm her zamanki gibikendine iyi bak canım allaha emanet ol kuzum

allahım inşş gönlünün muradını verir canımmm

slm cnm hg nasılsın güzel anne

ıyı olmana sevındım canım ,ınsallh hepımızın ıstegı saglıklı hayırlı evlatlar hepımızızu versın ınsallh amın

oh ne guzel yakinsin 10 dk .. EVet canim benim kide az kaldi... aynen su gariya inat sIkI calis.. iyi demisin esine hehehhe

evet ıstanbul guzeldır canım muayne olduk tedavıde oldu bır surec benım intihap ve enfeksıyon sorunum var her ay tekrardan baslıyor bu ara ara berdık tedavıye oluruna bıraktık bakalım

Insallah canim sende en yakin zamanda hamis kalirsin, herkes hamis kalir..

selam kızlarrrr nasılsınız

Selam canim benimmmmmmmmmm iyiyim cok sukur sen nasilsin? napiyorsun ? bebek nasil? Galiba muayne haftaya kalmis..

ınsallh canım tek ıstegım bu

canıııııııııııııııııııııııııımmm şükür bende iyiyim bebekte iyi yani sıkıntım yok şükür daha kendilerini görmek nasip olmadı evet canım bayan doktor ya heralde burdakilerde akın ettiler kadının bu hafta tüm randevuları doluydu haftaya cuma sabahtan randevu bulabildik..hoş alsakta gidemicekmişiz varmış herseyde bi hayır eşime karsa görev çıktı 5 gün yok muhtemelen yarın gidicek

kuzummmm bi yalnız bırakmıyolar benim bitanemi yaa, Allah yardımcın olsun kaynana elti işin zor vallaa:26:
ben de aynı kuzum bildiğin gibii evdeydim bugünnn perdeleri yıkadım eşim de astıı mis koktu evvv
sorma bıtanem ya allahtan eşim geldide eltim gittioh neguzel temızlıkte bıtmıs aman canım dıkkatlı ol bu sıralar cok yorma kendını
nasıl okiycez biz nasıl yetişcez senin hızınaaaaaaaaaaaaaaaa

oyyy kuzum benim ellerine saglıkkk allahım gönlüne göre versinnnnyokk kuzummm dokunmaz soganı çok severim:125::125::125hhhh iyi geldii açıkmştım
afıyet bal şeker olsun lop lop etle pıt pıt yağda olsunmu
Ben geldim canlarimmmm , evime geldim sukur yemegimi yedim uyumus kalmisim yol boyunca uyukladim , yorulmusum iki gun galiba.. siz neler yapiyorsunuz ? yeni gelismeler yeni haberler var mi? galiba aramiza bir kac arkadas katilmis.
hoşgeldın bıtanem nasılsın
hg canım nerdeydinn gıııı :44::44:ben kaçırdım galiba okumadım nere gittigini:26::26hh yuvana döndün yavru kuşşşbaya bi arkadaşlar katıldı aramıza
okadar çalıştık ama değdi
yine gelmeye çalışacağımmm.az işlerim varr...öptümmmmmmmmmm
yaw tamda ben gelmiştim hay allah olsun beklerim scorpıonsum şapkan nasıl oldu hanı fotosu
balım benim hemende yetişir biliyorummcadoloz garııı kaçmasaydııı kaynatırdıkvalla biz bıktık senin yerine onların gelmesindeniki dkk huzur vermedlier gııı
heç işte
selam kızlar nasılsınız bugun?
hoşgeldın bıtanem ıyıyım ben sen nasılsın
canım 24 yasındayım ıstanbulda yasıyorum kuaforumuz var esımle ortak orda calısıyoruz 2,5 yıllık evlıyız ılk gunden berı bebek ıstıyoruz ama nasıp olmadı daha
istanbulun neresınde umudumla bı ugruyalım sac gestırmeyerabbım bol kazanc nasıp etsın
selam kızlarrrr nasılsınız

katrem hoşgeldın

o garıya inattt çalışcammbugünde diokiii 5.. haftama girmişim dione çabukk daha geçen ay çıkardın dedimm ben sana demedimmi diooobelinin altına yastık koy diooo
hım masallh ay anam mıleet 3.yapmıs bız bırde takıldık
inş canımmm sizde 3.. ye hazırlandıgınızı görürüz

canım etılerdeyız saol amın guzel dıleklerın ıcıcn ama bu sıra kazancımız ıyı degıl bırıne kefıl oldu esım batıordı bızı bu gısdıle dukkanda gıtcek elden

Insallah en yakin zamanda gorursun canim benim, anah karsda mi kalacak 5 gun eee sen ne olacan? 5 gun yanliz mi kalacaksin canim benim..

Hayalotum .....Nasilsin canim ben

yastık koy canbonum dogruymus o bende cok okudum nette

hoşbulduk hayalotum nasılsın

o garıya inattt çalışcammbugünde diokiii 5.. haftama girmişim dione çabukk daha geçen ay çıkardın dedimm ben sana demedimmi diooobelinin altına yastık koy diooo

Deli bosver sen ona,,, Canimmmm BEline yasitigi bende hep yaptim bu sefer insallah olur , dene birde sen .. ben yatakdan bir saate yakin kalkmadm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…