Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Insallah en yakin zamanda gorursun canim benim, anah karsda mi kalacak 5 gun eee sen ne olacan? 5 gun yanliz mi kalacaksin canim benim..

Hayalotum .....Nasilsin canim ben

inş canım benim evet 5 gün yalnız kalıcam napalım artık katlancaz allahım verir gücü hem sizlerde varsınız bi şekilde gecer bakalım haftasonu annene gitmişin ne güzel canım nasıl geçti

iyiyim gurbet kızçem sen nasılsın canbonum donmusun evıne çok şükür

Sukur iyiyim bende,, Evet evime dondum esime dondum ozlemisim onu hic kiyamiyom ki ona doya doya optum cocuk gibi sizleri de cok ozlemisim ama arada girip bakiyordum ..

inş canım benim evet 5 gün yalnız kalıcam napalım artık katlancaz allahım verir gücü hem sizlerde varsınız bi şekilde gecer bakalım haftasonu annene gitmişin ne güzel canım nasıl geçti

Annen filan gelseydi yanina canim ama dogru bizler variz burda Aynen anneme vardim geldim iyi geldi banada evde izinli olunca daralmak uzereydim..

Son düzenleme:
:18::18::18::18:yok gııı et yağğ olmasınnn naparım ben
yastık koy canbonum dogruymus o bende cok okudum nette
evet canbonum balım bu sefer koycam bakalım inş olur
Deli bosver sen ona,,, Canimmmm BEline yasitigi bende hep yaptim bu sefer insallah olur , dene birde sen .. ben yatakdan bir saate yakin kalkmadm..
boşverdim tatlımevet tatlım denicem bakalım bende kalkmam 1 saat felan artık

Son düzenleme:

annemler istanbulda canım. oh cok iyi olmuş canım senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…