- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.401
Bende evlendim 2 ay gecti hamileydim.oglum son aylarda kardes diye tutturunca bende yeniden o heyecani yasamak istedim. Sandimki oglumdaki gibi hemen hamile kalicam. Eylulden beri her ay husran.gecen ay adetimin 3. Gunu doktora gittim. Tahlillerim hersey normal.yumurta takibimde yapildi.ama rabbim istemeyince olmuyor.
cnm sormuşmuydum bilmiyorum ama kusura bakma unutmuşum. siz nerdeydiniz?
Canım doktor 6 ay kendine bırakalım eğer olmuzsa kmomen vericem dedi.1 yıldan önce vermek istemiyorum dedi.benim bi şanssızlığımda doğunun bir ilçesindeyim ve düzgün bi doktor yok maalesef bana böyle söyleyip gönderdi işte 6 ay daha dene sonra gel dedi resmen.bende oluruna bıraktım.gerçekten allah nasip ederse her şekilde olur elbet
doru ya doguda olan arkadaslardan bu SIKINTIYI cok duyuyoruz..rabbim yardimciniz olsun canim benim klomen cok iyi bi tedavi yöntemi simdi bi arkadasimiz bu ay onun sayesinde hamile kaldi ...1 yilir ugrasiyodu simdi sükürler olsun klomen ve catlatma ignesi sayesinde hamile
izelim öyle oluyo ilki cabuk oluyo sonraki beklete biliyo....hayirlisi olsun yeterki soun olmasin insallah zamni geldiginde gelir bebisin oglun kac yasinda
aynen öle valla.herşey normal olsa bile rabbim vermeyince olmuyor.bol bol dua etcez artık.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.
keserim hosgeldinüzülme regl gelmedigi müddetce umut vardir..insalah gec döllenmedir
Canim 6 yasinda oglum. Anaokuluna gidiyor.
offf off çok sıkıcı birgün yaaa
canım inşallah öyledr bu 2-3 günü bi atlatabilrsem:)
masallah kocaman olmus oglusunbi kadesi olsun doru
Tek istegim bu canim. Rabbbim tez zamanda nasip etsin hepimize insallah.
esilam niye agliyosunsen nerde yasiyodun ki:44::44::44::44::44:
bende senın gıbyım canım .1 yıl doktora gıtmeden korunmayı bıraktık.1 yıldırda doktora gıdıyorum .benım sol overımde pko var sag tarafımda ufak basıt kıstlerım varcanım 1 yıl kadar yasmin kullandım 6 ay oldu bırakalı ve bıraktığımdan beri kendim hastalanamıyorum tarlusal kullanarak hastalanıyorum yumurtalıklar tembelleşmiş yasminden dolayı.hormanlarım normal çıktı ama adetimin 21. günü yapılan testte sonucum 0,31 çıktı çok düşükmüş yumurtlama olmuyomuş birde sol overde PKO çıktı offf offf herşeyi geçtim kendim bile hastalanamıyorum her ay gecikince acaba hamilemiym diyorum sonuç hüsran tabi sonra yine tarlusal alıp hastalanıyorum.geçicek inşallah yenicez bu pkoyu
beğendinmi kaçakhayalim benimde çok hoşuma gittihayalotum ne güzel bi avatar böyle ya
dur bi yiyim seni:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:cok begendim:128::128::128::128::128::128::128:10uzlarım koltukta perişan oldular teker teker gözümün önünde dursunlar şimdik
olur izelim olur rabbım ılkıne can saglıgı versınde gerısı boş.onunda bı zamanı vardır elbetBende evlendim 2 ay gecti hamileydim.oglum son aylarda kardes diye tutturunca bende yeniden o heyecani yasamak istedim. Sandimki oglumdaki gibi hemen hamile kalicam. Eylulden beri her ay husran.gecen ay adetimin 3. Gunu doktora gittim. Tahlillerim hersey normal.yumurta takibimde yapildi.ama rabbim istemeyince olmuyor.
aminnnnnnnnnnnnnnTek istegim bu canim. Rabbbim tez zamanda nasip etsin hepimize insallah.
amin izelimbenim daha hic cocugum yok..ama 5 bebek kaybim var bende kan pihitlasmasi var
canbonum benım sende yenıceksın ınsallah bu sefer rabbımın ıznıyle
bende okuldan geldm evdeym kombi arzalandı dışarda felaket bir kar yağıyor
burdada öyle
güneş açsada biraz kartopu oynasam
bende senın gıbyım canım .1 yıl doktora gıtmeden korunmayı bıraktık.1 yıldırda doktora gıdıyorum .benım sol overımde pko var sag tarafımda ufak basıt kıstlerım var.geçicek inşallah yenicez bu pkoyu
beğendinmi kaçakhayalim benimde çok hoşuma gitti10uzlarım koltukta perişan oldular teker teker gözümün önünde dursunlar şimdik
olur izelim olur rabbım ılkıne can saglıgı versınde gerısı boş.onunda bı zamanı vardır elbet
aminnnnnnnnnnnnnn
canbonum benım sende yenıceksın ınsallah bu sefer rabbımın ıznıyle
insalah hayalotum rabbim hepimize sifa versin önce sonrada bebis
yaw bende 10 uzlari soracaktim iyimi durumlarieksik yok demi bunu cok begendim ya ne güzel bi avatar aam dikat et bu cocuguda gözünün icine kacirma
amin izelimbenim daha hic cocugum yok..ama 5 bebek kaybim var bende kan pihitlasmasi var
hayalotum günes acinca karlar erir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?