Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw peki bu okullar tatilde meddcezirim niye sabah yada öglen hic gelmiyo

yani doru söylüyosun habibtem

hayalotumun yaaa eltisi geldi ya da kayganasiii sesi cikmiyor habibteminnn

Pzr sabah kar henuz yagmiyordu yerler bombostu bizde okula gittik bi ders yaptim erken yemwk yedik hoop eve bugun evdeydik yarinda evdeyiz
Valla boyle havalarda okuk tatil olmali cocuklar hasta olup zaten bi hafta gelemiyor ve birbirlerini hasta ediyorlar

Dun erkegelince komsum komsuya gidiyormus bende takildim bugunde baska komsuya kurabite yapip gittim yarinda baska komsu

yerim seni bunlar icin üzülünürmü aallalalaadoru ama calisma icin aglanilirnedir cektigimiz bu eziyet
haklısın canımmm eşim bu sefer sözünde durcakmışşçok çalışacakmış
Selencelk sagol canim
Keser canim belki bebis vardr adette olmamistin sanirim hadi insallh
inş hamilesindir canım senin bat nezmandı:44:
esi eve geliyomus yemekleri ISITIM deMISTIo aksam gelir artik

yaw kizi bi rahat birakmiyolar
haklısın valla

banada müsade habibtelerim

selencelkim bak gidiyomseni ve habibtemi yormuycam

Son düzenleme:
Gorusuruz yasakcim

Bende az bulasigimi yikayayim cay koyayim tel elimde okurum ama cikinxa cikis yapio bi saat tekrar girmek zor geliyor :))

yaw peki bu okullar tatilde meddcezirim niye sabah yada öglen hic gelmiyo

bebeğimmm tatili fırsat bulduk kocişle keyif yaptık hep... sabahlara kadar film izledik, 12.30 gibi uyandık.. kahvaltıdan sonra yürüyüş yaptık arkadaşlara kahveye gittik... sonra geldik yemek falan bu saat oldu ondan gelemiyorum şekerimm

kimsecikler yooook, sonra yine gelirim canlarımm.. 2 gündür izlediğimiz filmlerin haddi hesabı yok valla, kar tatili sayesindee... ilk kez dinlendiğimi hissediyorum biliyo musunuz.. haftasonalrı koca evle uğraşmaktan daha çok yoruluyodum... şu 2 gün kendime getirdi beni...bu arada Muş'ta kar hala devam ediyoooo, c.tesiden beri hiiç durmadı
sizi çoook seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…