Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ben varim yaaa(((50:

ewet teşekkürler:) benim bugündü ama olmadım içimde bu sefer olacak diye düşünüyorum umarım yanılmam 2.aşılamam

ben aşılama yaptırdım sonucu 11 ocakda belli olacak ya senin

ewet teşekkürler:) benim bugündü ama olmadım içimde bu sefer olacak diye düşünüyorum umarım yanılmam 2.aşılamam

Insallah canim, bu hafta hepimiz mutlu haber aliriz . Bende persembe veya cuma batim . bekliyorum 4 gözle.. bende cok umutluyum bu ay iyi calistim esimle.. bir senedir istiyoruz bakalim allahim bize hayirlisini versin insallah

Selam kizlar....

Kimler varmis buralarda?
slm tatlımnasılsın gülüm yemegimi yaptım kocişi bekliyorum
Yaaa ben geldim herkes gitmis ((50:
birazdan gene gidebilirim pc açık kalır ben de yemek yemek için olmayabilirim
valla tatlım en iyisini yapmışsınnn ohh ne güzell tadını doya doya çıkar
hosbulduk canim ya .. batim persembe veya cuma gunu .. senin ki bugundu demi?
canım inşş olmazsın
ewet teşekkürler benim bugündü ama olmadım:) umarım tutar
slm inş sende bu ay müjdeli haberini alırsın cnm
Insallah canim, bu hafta hepimiz mutlu haber aliriz . Bende persembe veya cuma batim . bekliyorum 4 gözle.. bende cok umutluyum bu ay iyi calistim esimle.. bir senedir istiyoruz bakalim allahim bize hayirlisini versin insallah
bilmemmiiii çok çalıştın çalışkan gurbetim benimhakkında hayırlısı olsun gülümbende bu akşam başlıyorum çalışmalara

Selam canim benim , ilk defa gogus agrisi cekiyorum .. hemen kendimide kandirmak istemiyorum ama ansizin sanci geliyor goguslerime, ve bugun basladi .. bugun gec yatacam kendime oyle karar aldim geceleri uyumaya zorlugu cekiyorum birde oh oh sende calismalara bugun basliyorsun hadi bakalim ..

selam kızlar nasılsınız, yoğun kar ve ben mücadele ede ede... ben evime geldim bu aksam sükür ki..
smdi çok duramayabilirim, sadece haber vereyim dedim..
yarın görüsürüz insaAllah..
öpüyorm hepiciğnizi

kiz seelencelkim simdi napim seni kiz bu avatar ne böyle neka tatlillar

cokta komikler

hocam kendi evinden yayin yapiyohosgeldin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…