- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.581
kimsecikler yooook, sonra yine gelirim canlarımm.. 2 gündür izlediğimiz filmlerin haddi hesabı yok valla, kar tatili sayesindee... ilk kez dinlendiğimi hissediyorum biliyo musunuz.. haftasonalrı koca evle uğraşmaktan daha çok yoruluyodum... şu 2 gün kendime getirdi beni...bu arada Muş'ta kar hala devam ediyoooo, c.tesiden beri hiiç durmadı
sizi çoook seviyorum
Yaaa ben geldim herkes gitmis(( 50:
Selencelk sagol canim
Keser canim belki bebis vardr adette olmamistin sanirim hadi insallh
canım hoş geldn senin bat nezamandı?
slm gurbetkız nasılsın
sana bir şey sorabilirmiyim bat gebelik testinimi kasdediyorsunuz
ben aşılama yaptırdım sonucu 11 ocakda belli olacak ya senin
ewet teşekkürler:) benim bugündü ama olmadım içimde bu sefer olacak diye düşünüyorum umarım yanılmam 2.aşılamam
slm tatlımSelam kizlar....
Kimler varmis buralarda?
Yaaa ben geldim herkes gitmis(( 50:
valla tatlım en iyisini yapmışsınnnbebeğimmm tatili fırsat bulduk kocişle keyif yaptık hep... sabahlara kadar film izledik, 12.30 gibi uyandık.. kahvaltıdan sonra yürüyüş yaptık arkadaşlara kahveye gittik... sonra geldik yemek falan bu saat oldu ondan gelemiyorum şekerimm
canım inşş olmazsınhosbulduk canim ya .. batim persembe veya cuma gunu .. senin ki bugundu demi?
slm inş sende bu ay müjdeli haberini alırsın cnmewet teşekkürler benim bugündü ama olmadım:) umarım tutar
Insallah canim, bu hafta hepimiz mutlu haber aliriz . Bende persembe veya cuma batim . bekliyorum 4 gözle.. bende cok umutluyum bu ay iyi calistim esimle.. bir senedir istiyoruz bakalimallahim bize hayirlisini versin insallah
slm tatlımnasılsın gülüm yemegimi yaptım kocişi bekliyorum
birazdan gene gidebilirim pc açık kalır ben de yemek yemek için olmayabilirim
valla tatlım en iyisini yapmışsınnnohh ne güzell tadını doya doya çıkar
canım inşş olmazsın
slm inş sende bu ay müjdeli haberini alırsın cnm
bilmemmiiii çok çalıştın çalışkan gurbetim benim hakkında hayırlısı olsun gülüm bende bu akşam başlıyorum çalışmalara
selam kızlar nasılsınız, yoğun kar ve ben mücadele ede ede... ben evime geldim bu aksam sükür ki..
smdi çok duramayabilirim, sadece haber vereyim dedim..
yarın görüsürüz insaAllah..öpüyorm hepiciğnizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?