Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyi etmisiniz meddcezirim

ayy hadi inşşş hayırlısı gülüm evet kendini biraz hemencik kandırma sabret bakalım mukafatını alıcaksın inanıyorum
amanda aman hocamız evien yuvasına dönmüşş
kiz seelencelkim simdi napim seni kiz bu avatar ne böyle neka tatlillar

cokta komikler
ikiz buldumm biri erkek biri kızçok sevdim kuşlarımı:124::124::124::119::119::118:

evet tatlım geldi yemegimi yedik o çay içiyo beni çagırmasın die leptobu eline verdimsen napıyon gülüm şimdi sabırszlıktan uykularında kaçar:26::26:

Oh oh afiyet olsun canim , iyi yapmisin .. Aynen uyuyamiyorum artik ama ondan degil galibaaa birsey yapmiyorum bos bos oturuyorum .

Oh oh afiyet olsun canim , iyi yapmisin .. Aynen uyuyamiyorum artik ama ondan degil galibaaa birsey yapmiyorum bos bos oturuyorum .
saol canım:26::26:anladım canım:26:ben bile burda duramıyorum gıı senin batı dört gözle bekliyorumm
canm normalde erken olur geç olmaz ama umutlanmakta istemyrm
inş canım sende olmazsın olmazsan nezaman test yapmayı düşünüyosun:44:

testi bugün yaptım negattf çıktı eşmde yarın olmazsa kan ver dyor

Hehehe walla sagol canimm bende yarin test mi yapsam diyor zor bekkliyom haa .. daha 2-3 gunum var
ne sabırsızık dimi gııbende bu ay çok çalışcamya gelecek ay duramam artıkın hemen test yaparım günüm gelmeden
kendi çapımda biraz araştırma yapıyorum:126::126:
sankim nolcaksahesap kitapnasıl nezaman adamı atarım die

ne sabırsızık dimi gııbende bu ay çok çalışcamya gelecek ay duramam artıkın hemen test yaparım günüm gelmeden

Yaaa canim normalde boyle demezdim beklerdim nedense bunda testi yapiyim belli olacak gibi geliyor .. en iyisi beklemek birde evde gebelik testi varyaa uyuz ediyor o evde durdukcaa ben catliyorumm .. olduysa simdi belli olmaz mi`+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…