- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.601
kimsecikler yooook, sonra yine gelirim canlarımm.. 2 gündür izlediğimiz filmlerin haddi hesabı yok valla, kar tatili sayesindee... ilk kez dinlendiğimi hissediyorum biliyo musunuz.. haftasonalrı koca evle uğraşmaktan daha çok yoruluyodum... şu 2 gün kendime getirdi beni...bu arada Muş'ta kar hala devam ediyoooo, c.tesiden beri hiiç durmadı
sizi çoook seviyorum
gurbetim hadi az kaldin patlat su güzel haberi....
hosbulduk canim ya .. batim persembe veya cuma gunu .. senin ki bugundu demi?
evet bugündü canm
Selam canim benim , ilk defa gogus agrisi cekiyorum .. hemen kendimide kandirmak istemiyorum ama ansizin sanci geliyor goguslerime, ve bugun basladi .. bugun gec yatacam kendime oyle karar aldim geceleri uyumaya zorlugu cekiyorum birdeoh oh sende calismalara bugun basliyorsun hadi bakalim ..
selam kızlar nasılsınız, yoğun kar ve ben mücadele ede ede... ben evime geldim bu aksam sükür ki..
smdi çok duramayabilirim, sadece haber vereyim dedim..
yarın görüsürüz insaAllah..öpüyorm hepiciğnizi
kiz seelencelkim simdi napim senikiz bu avatar ne böyle neka tatlillar
cokta komikler
ayy hadi inşşş hayırlısı gülüm evet kendini biraz hemencik kandırma sabret bakalım mukafatını alıcaksın inanıyorum
evet tatlım geldi yemegimi yedik o çay içiyo beni çagırmasın die leptobu eline verdiminsallah canim ,, geldimi esin ? yediniz mi yemeginizi?
evet tatlım geldi yemegimi yedik o çay içiyo beni çagırmasın die leptobu eline verdimsen napıyon gülüm şimdi sabırszlıktan uykularında kaçar:26::26:
evet bugündü canm
canm normalde erken olur geç olmaz ama umutlanmakta istemyrm
saol canımOh oh afiyet olsun canim , iyi yapmisin .. Aynen uyuyamiyorum artik ama ondan degil galibaaabirsey yapmiyorum bos bos oturuyorum .
inş canım sende olmazsıncanm normalde erken olur geç olmaz ama umutlanmakta istemyrm
saol canım:26::26:anladım canım:26:ben bile burda duramıyorum gıı senin batı dört gözle bekliyorumm
Hehehe walla sagol canimm bende yarin test mi yapsam diyor zor bekkliyom haa .. daha 2-3 gunum var
hayırlısı olsun canım inşştesti bugün yaptım negattf çıktı eşmde yarın olmazsa kan ver dyor
ne sabırsızık dimi gıı bende bu ay çok çalışcamya gelecek ay duramam artıkın hemen test yaparım günüm gelmeden
testi bugün yaptım negattf çıktı eşmde yarın olmazsa kan ver dyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?