- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.861
duydum canim , bende pek bilmemde burda her bayan yapar nerdeyse..canimmm ben ne yapacam yaa gunum yaklasiyor, kasiklarimda ufaktan agri varr
Selam canlar
Nasilsiniz bakalim?
Biz yine evdeyiz bugun resmen bombos gecti bi ara az dmarkete gittik geldik pizza yedik :))
Yarin okuldan arkdaslar gelecek revani yaptim yarinda kisir yapicam herkes bi cesitvbisi getiriyor zaten
Simdi evi supurcem yatmadan banyoyu elden gecirecegim oyle iste
Optum
gençler ve genç kalmak isteyenler nörüyonuzzzzzzzz
ay kaçakcanbonum çok komiksin yabende biliyosun pek ii falan kullanmam ama sıkıldım yazarken sürekli elim i ye gitçek diye korkuyorum valla
selam yazsaatim iyiyiz şükür napalım goy goy geyiksen nabyosun bitti mi işler
valla yasağım ne örem kazak atkı örüyom bişelermuhabbet sohbet edip duruz sen nörüüüüyooon gıı
gurbetkızımmm eşim dün evdeydi giremedim vedalaşmamız uzun sürdücok kötü oldum ya gidecek ya böle cok koydu bana çok şükür iyiyim fazla üzülmemem lazım yani hem sizler varsınız ne güzel 5 gün de değilmiş kurs ordan denetlemelere geccekmiş ardahana bi 5 günde orda kalcak 10 gün yok oyüzden annem gelcek cuma günü burda olcak inş tesellimin birisi de o oldu bana herkes memnun epiduralden biraz baktım da , sende biliyomuşun baya kafama yattı canım ya.yalnız anestesi uzmanının cok iyi olması gerekiyomuş öle demişler topiğin birinde..düşünüyorum burdakiler acemi olabilirler mi acaba? rizede bi özel hastanede yapılıyomuş sanırım sadece...canım seninde batın yaklaşmış ne zamandı? nası bi ağrı böle ince ince hareket ettikçe mi oluyo ağrıların merak ettim
Selam canlar
Nasilsiniz bakalim?
Biz yine evdeyiz bugun resmen bombos gecti bi ara az dmarkete gittik geldik pizza yedik :))
Yarin okuldan arkdaslar gelecek revani yaptim yarinda kisir yapicam herkes bi cesitvbisi getiriyor zaten
Simdi evi supurcem yatmadan banyoyu elden gecirecegim oyle iste
Optum
gençler ve genç kalmak isteyenler nörüyonuzzzzzzzz
insallah böyle olacan
Iyi yapmisin canim uf 10 gunde baya uzunmus canim ilk defa mi ayri kaliyorsunuz canim? iyi olmus bak annenin gelmesi cuma gunu sevindim canim , ee doktor randevune yanliz mi gidecen ? evet bizler variz burda canim cabuk gecer insallah hemencenik gelir esin insallah .. sen yine kendi doktorunla bi gorus epudural icin bende dusunuyorum kendim hamile kaldigimda canim.. canim hareket ettim mi dedim gibi ince ince sag ve sol kasiklarim agriyor yurudugum zaman ama arada oluyr sIk degil .. :44::44::44:
batim yarin ve cuma .. :44::44::44:
Selam canim iyiyiz sukur sen nasilsin .. ? oh ev islerine girismisin..
selam canim sukur iyiyiz sen nasilsin
ayy canim ne guzel diyorsun haaa... insallah canim benim ..
slm kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız bakalım fıstıklar
gurbetim bende yememgim piserken bi bakim topikte ne var ne yok diye
inslalah gurbet kizim
slm kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız bakalım fıstıklar
Oh iyi yapmisin bizde yenice yemek yedik salonda , simdi kim goturecek diye oyle beklerinsallah canim benim
Selam canim sukur biz iyiyiz seni sormaliyiz sen nasilsin? nasil gidiyor calismalar..
selammm kizlarrrrrrr,,,nasilsnzz basim cok agiriyorrr midemde bulaniyorr
hb tatlımmhosgeldin baykusumkiz millet ikiz cocuk resmi koyuyo sende ikiz baykus koymussun
çok şükür canım iyiyim bugün sohbet vardı ona gittimSelam canim sukur biz iyiyiz seni sormaliyiz sen nasilsin? nasil gidiyor calismalar..
selammm kizlarrrrrrr,,,nasilsnzz basim cok agiriyorrr midemde bulaniyorr
afiyet olsun doru yaw bide kaldirma sorunu var.....
selam canımselammm kizlarrrrrrr,,,nasilsnzz basim cok agiriyorrr midemde bulaniyorr
katreme bak hele sennasida uzun yazmis uyumadan
Iyi yapmisin canim uf 10 gunde baya uzunmus canim ilk defa mi ayri kaliyorsunuz canim? iyi olmus bak annenin gelmesi cuma gunu sevindim canim , ee doktor randevune yanliz mi gidecen ? evet bizler variz burda canim cabuk gecer insallah hemencenik gelir esin insallah .. sen yine kendi doktorunla bi gorus epudural icin bende dusunuyorum kendim hamile kaldigimda canim.. canim hareket ettim mi dedim gibi ince ince sag ve sol kasiklarim agriyor yurudugum zaman ama arada oluyr sIk degil .. :44::44::44:
batim yarin ve cuma .. :44::44::44:
Selam canim iyiyiz sukur sen nasilsin .. ? oh ev islerine girismisin..
selam canim sukur iyiyiz sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?