Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gençler ve genç kalmak isteyenler nörüyonuzzzzzzzz

selam yazsaatim iyiyiz şükür napalım goy goy geyik sen nabyosun bitti mi işler

valla yasağım ne örem kazak atkı örüyom bişeler muhabbet sohbet edip duruz sen nörüüüüyooon gıı

ay kaçakcanbonum çok komiksin ya bende biliyosun pek ii falan kullanmam ama sıkıldım yazarken sürekli elim i ye gitçek diye korkuyorum valla

hayalotum cok perisanim bu konuda bildigin gibi degil

eferin sende dedigimi yapiyon bikmadan tek alinti yaparak hizla ilerliyosun

selam yazsaatim iyiyiz şükür napalım goy goy geyik sen nabyosun bitti mi işler

valla yasağım ne örem kazak atkı örüyom bişeler muhabbet sohbet edip duruz sen nörüüüüyooon gıı

iyi yapmisin eferinnnnbende yemegimi firina sürdüm bi bakim bizim gencler napiyo dedim

Iyi yapmisin canim uf 10 gunde baya uzunmus canim ilk defa mi ayri kaliyorsunuz canim? iyi olmus bak annenin gelmesi cuma gunu sevindim canim , ee doktor randevune yanliz mi gidecen ? evet bizler variz burda canim cabuk gecer insallah hemencenik gelir esin insallah .. sen yine kendi doktorunla bi gorus epudural icin bende dusunuyorum kendim hamile kaldigimda canim.. canim hareket ettim mi dedim gibi ince ince sag ve sol kasiklarim agriyor yurudugum zaman ama arada oluyr sIk degil .. :44::44::44:
batim yarin ve cuma .. :44::44::44:

Selam canim iyiyiz sukur sen nasilsin .. ? oh ev islerine girismisin..

gençler ve genç kalmak isteyenler nörüyonuzzzzzzzz

selam canim sukur iyiyiz sen nasilsin

gurbetim bende yememgim piserken bi bakim topikte ne var ne yok diye

allaalalala ben geldim katrem yine uyudu ses yok

katrem tursucu geldi tursu suyuuuuuuuuuuu varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selammm kizlarrrrrrr,,,nasilsnzz basim cok agiriyorrr midemde bulaniyorr

Oh iyi yapmisin bizde yenice yemek yedik salonda , simdi kim goturecek diye oyle bekler insallah canim benim

Selam canim sukur biz iyiyiz seni sormaliyiz sen nasilsin? nasil gidiyor calismalar..

afiyet olsun doru yaw bide kaldirma sorunu var.....

Son düzenleme:
katreme bak hele sennasida uzun yazmis uyumadan

yasağım evet baya döktürmüşüm bu alanda ilerleyip senin hızına ulaşmaya çalışıcam ama ilerleyen saatlerdeki halim için kesin bişey söyleyemiyorum oo fırın yemeği mis gibi olmuştur

canım benim biz cok ayrı kaldık aslında..ben artvindeydim ilk evlendiğimizde 2011 de evlendik ve 2012 temmuz ayında eşim yanıma gelebildi ve evimizi kurduk burda..ayrıyken her ay görüşürdük ama ozamanda ayrılırken hep ağlardım atatürk le sabiha gökçen havalimanları dile gelsede bi konuşsa ikiside şahittir bi sürü insanın içinde ağlardım alışırım heralde bi gün doktora burda bi arkadaş vardı oda hamileydi onun eşi falan birlikte gidecektik artık annemde gelcek ya onlarla gidicem ilk resmini getiririm eşime artık eevet doktora sormak gerekiyo aynen.. evet canım böle yürüdükçe karıncalanma gibi sancılanma olur hafiftende batar benim öle olmuştu bu ay.. ama hayırlısı bakalım inşşşşşş tutunuyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…