Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kisir yaptimmm sarmaic,..ama yiyemedimmm iki lokma sadece..neyine sevineyimm

katrem hemide ne döktürme

allaalalala ben geldim katrem yine uyudu ses yok

katrem tursucu geldi tursu suyuuuuuuuuuuu varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

simdi uyanir tursu suyunu duydugunda

selammm kizlarrrrrrr,,,nasilsnzz basim cok agiriyorrr midemde bulaniyorr

yasağım o anda alıntılarla meşguldum ondan yaniii ama hala istenilen hızda değilim bunu farkettim

selam apınım geçmiş olsun.evet mide bulantısı iyiye işaret bencede...ama bende niye yok onu dşünüyorum bu arada doktor randevum 18 ne kaldı doluymuş günleri kadının

kisir yaptimmm sarmaic,..ama yiyemedimmm iki lokma sadece..neyine sevineyimm

kiz öyle demebosver kisiribunca zaman yediklerine say

yawrunun en azindan saglikli oldugundan emin olursun..bende hic olmaz bulanti yasiyomu diye hep düsünürdüm

habibte yaw bence senin kizin olacak gibi bulantilar cok erken basladi

Son düzenleme:

katrem bendede hic olmaz..bazilarin vücudu bebwegin hormonlarina daha cabuk adapte olurmus bazilari hemen alisamaz ondan bulanti oluyomus..bide erkek cocukta pek bulanti olmaz diye biliyorum....sen takilma

Oh oh sohbetmi ne guzel bende gidebilsem o sohbetlere . calismalar devam ediyor mu???
evet canım güzel oluyo çok şükür vaktim oldukca gidiyorum
haftada 2 gün çarşamba ve perşembe günleri
evet canım kararsız kaldım 1gün ara ilemi çalışsam:44:
yoksa hergünmü:26:

oy kiyamam bizde nisanliyken oyleydik yanina gelip giderken 3-4 ay da yanina variyordum turkiye gorusuyorduk tek ben degilmisim agliyaan havalimaninda kaderimiz ayni canim benim .. Insallah canim artik bebegini resmini gosterirsin esine.. evet canim ufaktan batma var insallah vardir birseyler ve tutmustur buna o kadar ihtiyacim varki .. .

katrem bendede hic olmaz..bazilarin vücudu bebwegin hormonlarina daha cabuk adapte olurmus bazilari hemen alisamaz ondan bulanti oluyomus..bide erkek cocukta pek bulanti olmaz diye biliyorum....sen takilma

evet canım benim kimisinde hiç olmazmış,ama ben nette okudum şeymiş, mide bulantısı bebeğin sağlıklı olduğu anlamına gelirmiş.tabi hiç olmaması da sağlıksız değilmiş ama ne bilim öle işte.zaten yapım gereği hep aklım karışıktır en azını yaşasam yeterli

ne guzel yarinda var sohbetin o zaman
yumurtlama gununu biliyorsan o 2-3 gun ara verme ben oyle yaptim bakalim tutacak mi

yasagımm benim 2sndede bulantım 6.haftadan sonra başladı
oğlumdada deişmedi çok kötü olurum ben
eşimden bile tiksinirim
ama bebgin ilk hareketlerini hissettigm anda geçer

yasagımm benim 2sndede bulantım 6.haftadan sonra başladı
oğlumdada deişmedi çok kötü olurum ben
eşimden bile tiksinirim
ama bebgin ilk hareketlerini hissettigm anda geçer
selencelkim doru oglandada kusani i olan var ama cogunlukla ne bilim ben hep kizda cok kusani hep gördümhayirlisi olsun

selencelkim hoşgeldin nasılsın sohbete gitmişin ne güzel allah ettiğin duaları kabul etsin inşş canım
hb tatlım iyiyim canım sen nasılsın gülüm
aminn canım inş cümlemizin dilegini versin mevlam
ne guzel yarinda var sohbetin o zaman
yumurtlama gununu biliyorsan o 2-3 gun ara verme ben oyle yaptim bakalim tutacak mi
evet canım yarında var
tamam tatlım o günler ara vermiyim inş olur

yaw hergün calisma adamda sperm ne kalmazeziyet yapmayin kendinize

evet canım kaderimiz aynı sen zaten ayrı bi yakın gibisin bana inş canım sağlıklıdır inş...ayy canım ya inş tutunuyodur böle hemen uçupta hayal kırıklığı olmasını istemiyorum.bişey daha sorcam kaç günde bir adet oluyosun :26:

yaw ben doktorumada demistim bende niye bulanti kusma yok diye sanslisin daha ne istiyosun demistine bilim bende o zevki bi tatmak istiyodum yosam anlamiyodum hamile oldugumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…