Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kizlarr ben cikiyorumm birazdan gelirimmm...iyi degilimm optummmm hepiniziii

yasagımm benim 2sndede bulantım 6.haftadan sonra başladı
oğlumdada deişmedi çok kötü olurum ben
eşimden bile tiksinirim
ama bebgin ilk hareketlerini hissettigm anda geçer

selencelkim doru oglandada kusani i olan var ama cogunlukla ne bilim ben hep kizda cok kusani hep gördümhayirlisi olsun

sabahtan beri 9 sayfa olmuş okuyup geliyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi çokkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hb tatlım iyiyim canım sen nasılsın gülüm
aminn canım inş cümlemizin dilegini versin mevlam

evet canım yarında var
tamam tatlım o günler ara vermiyim inş olur

bende öle duyduydum oğlanda cok olmazmış kızda mide bulanırmış bide şey oğlan olursa anne güzelleşirmiş kız olursa çirkinleşirmiş anne bu doğru mu:44::44:

8scorpionsum hoşgeldin inş çabuk dönebilirsin

selencelkim çok şükür iyiyim bende gittim geldim işte aynı durumlar sadece eşim yok yalnızım dostlarım yalnızım yalnız

güclü spermler icin en az 2 gün ara verilmeli bencekorkmayin yumurtlama kacmaz sperm ortalama 76 saat yasiyo buda 3 gün demeksu an bide esinizin sperm kalitesinide bilmiyosunuz cok calisipta iyice gücsüzlestirmeyin

Son düzenleme:
scorpionsum hosgeldinyaw karda kayboldun iyice yüüzünü gören cennetlik

güclü spermler icin en az 2 gün ara verilmeli bencekorkmayin yumurtlama kacmaz sper ortalama 76 saat yasiyo buda 3 gün demeksu an bide esinizin sperm kalitesinide bilmiyosunuz cok calisipta iyice gücsüzlestirmeyin

yasağımın bilgilerinin doğruluğunu aynen tastik eder onaylarım güçlü spermler için sadece 2 gün ara yeterli

canım benimm bende sendenim kuzumm benim eşimde çok gider 15 gün 10 gün gelmez bende öle çocuklarla kalıyorum
canım benim saglıklı olsun allahım başından eksik etmesinde napacaksın öle idare etmek zorundayız

neeee üçüz müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümaşallahhhhh
hoşgelmiş arkadaşlarımız
amaaan bi tanem takıldığınşeye bak ben de telden yazınca öle oluyo valla kusuruma bakmayınnnnn
yaw hergün calisma adamda sperm ne kalmazeziyet yapmayin kendinize

valla bizim bu ay öle denk geldi güzelim..3gün arkaarkayaneyseki spermler kötü durumda değil..ve benimki sürekli keçiboynuzu kemiriyooo

güclü spermler icin en az 2 gün ara verilmeli bencekorkmayin yumurtlama kacmaz sperm ortalama 76 saat yasiyo buda 3 gün demeksu an bide esinizin sperm kalitesinide bilmiyosunuz cok calisipta iyice gücsüzlestirmeyin

yasağımın bilgilerinin doğruluğunu aynen tastik eder onaylarım güçlü spermler için sadece 2 gün ara yeterli
tamam tatlım2günde bi çALIŞImanam ne zormuş çocuk yapmak

Ask canim bugun komsu yok esmle oturdum

Bide bugun esimin dedesi orduda yogun bakimdaydi oldu habreri geldi sonra esim haxirlandi apar topar yola cikacakti apartmsnda bi tel yanlis haber hala yogunbakimda diye (. Sinir olduk milleti uzduler kayinvalidem nasi agliyodu telefonda ben bile agladim ona
Sonra esim gitmedi tabi evde durgun bi gundu
Suedayla komsu kizini sinemaya goturduk film yokmus pizza yedrdik eve donduk

Simdide kizi yatrcam

Katre canim allah kavustursun bende az kalsin ayri kaliyordum degisti annen geliyormus isin guzel yani bu
Gurbetkiz canim ins bebis haberi verrsn bize canim
Alpin bulanti kotu bisi benim hic olmadi suedada 9ay yedim sistim 26 kilo aldim bazen bulansaydida az yeseydim derdim :)
Hamileligin herseyi guzel
Haydin optum yine gelirim

saol katremkatrem düsündüm tasindim seni tastikcim olarak yanima almak isitiyorumtabi uyumamak sartiyla

sabahtan beri 9 sayfa olmuş okuyup geliyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi çokkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam canim nasilsin? okudun geldin mi?

Ayni canim sende benim icin cok özelsin .. insallah tutunacak seninle beraber canim ben 29-30 gunde bir adet oluyorum .? neden sordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…