- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.901
ne guzel yarinda var sohbetin o zaman
yumurtlama gununu biliyorsan o 2-3 gun ara verme ben oyle yaptim bakalim tutacak mi
yasagımm benim 2sndede bulantım 6.haftadan sonra başladı
oğlumdada deişmedi çok kötü olurum ben
eşimden bile tiksinirim
ama bebgin ilk hareketlerini hissettigm anda geçer
selencelkim doru oglandada kusani i olan var ama cogunlukla ne bilim ben hep kizda cok kusani hep gördümhayirlisi olsun
sabahtan beri 9 sayfa olmuş okuyup geliyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi çokkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hb tatlım iyiyim canım sen nasılsın gülüm
aminn canım inş cümlemizin dilegini versin mevlam
evet canım yarında var
tamam tatlım o günler ara vermiyim inş olur
:26::26:haklısın canım 1 gün ara ile yeterlimidir yasagım:44:yaw hergün calisma adamda sperm ne kalmazeziyet yapmayin kendinize
selametle canım allaha emanet ol canımkizlarr ben cikiyorumm birazdan gelirimmm...iyi degilimm optummmm hepiniziii
güclü spermler icin en az 2 gün ara verilmeli bencekorkmayin yumurtlama kacmaz sper ortalama 76 saat yasiyo buda 3 gün demek su an bide esinizin sperm kalitesinide bilmiyosunuz cok calisipta iyice gücsüzlestirmeyin
kizlarr ben cikiyorumm birazdan gelirimmm...iyi degilimm optummmm hepiniziii
yasağımın bilgilerinin doğruluğunu aynen tastik eder onaylarım güçlü spermler için sadece 2 gün ara yeterli
bende öle duyduydum oğlanda cok olmazmış kızda mide bulanırmış bide şey oğlan olursa anne güzelleşirmiş kız olursa çirkinleşirmiş anne bu doğru mu:44::44:
selencelkim çok şükür iyiyim bende gittim geldim işte aynı durumlar sadece eşim yok yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
neeee üçüz müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüübıtanem benim sanada güneydın şekerim
sen şimdik geçmişmi istiyonsen gel kuzum ben sana anlatırım geçmişi
hamişimiz yok şuan.ama 3üzlere hamile olan bi arkadaşımız katıldı topiğe
ekstra bi arkadaşımız daha katıldı
geri kalan aynı gırgır şamata kuzum
amaaan bi tanem takıldığınşeye bak ben de telden yazınca öle oluyo valla kusuruma bakmayınnnnnyaw bende Ğ, Ç,Ş ,I harfleri yok sinir oluyorum..yazim bile bazen anlatmak istedigimi anlatmiyo
yaw simdi bu nerden cikti diyebilirsiniz ama benim icimde uzun zamandir olan bi derttikimse yokken icimi döküm dedim
mesala sıkıldım yazacam aMa, yazamiyorum simdi baska yerden ı harfini kopi yaptim...i ile bi yazildigini düsüncenize
kendimi kasiyorum habibteler
yaw hergün calisma adamda sperm ne kalmazeziyet yapmayin kendinize
:26::26:haklısın canım 1 gün ara ile yeterlimidir yasagım:44:
selametle canım allaha emanet ol canım
neeee üçüz müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümaşallahhhhh
hoşgelmiş arkadaşlarımız
amaaan bi tanem takıldığınşeye bak ben de telden yazınca öle oluyo valla kusuruma bakmayınnnnn
valla bizim bu ay öle denk geldi güzelim..3gün arkaarkayaneyseki spermler kötü durumda değil..ve benimki sürekli keçiboynuzu kemiriyooo
güclü spermler icin en az 2 gün ara verilmeli bencekorkmayin yumurtlama kacmaz sperm ortalama 76 saat yasiyo buda 3 gün demek su an bide esinizin sperm kalitesinide bilmiyosunuz cok calisipta iyice gücsüzlestirmeyin
yasağımın bilgilerinin doğruluğunu aynen tastik eder onaylarım güçlü spermler için sadece 2 gün ara yeterli
tamam tatlım 2günde bi çALIŞIm anam ne zormuş çocuk yapmak
saol katremkatrem düsündüm tasindim seni tastikcim olarak yanima almak isitiyorum tabi uyumamak sartiyla
canım benimm bende sendenim kuzumm benim eşimde çok gider 15 gün 10 gün gelmez bende öle çocuklarla kalıyorum
canım benim saglıklı olsun allahım başından eksik etmesinde napacaksın öle idare etmek zorundayız[/QUOTE
bu şerefe nail olmak büyük bi sevinç benim için sayın yasakhayal fekat herhangi bir uyuma durumunda korkarım beni bu kutsal görevden mahrum bırakacaksınız diye endişelerim var sencede öyle mi kuzum
şekerler çamaşır makinem ötüyo beni çağırıyo haspammmgidip çıkarayım şu çamaşırları da kocişle asalım..10 dakkaya gelirimmmmmmmm
sabahtan beri 9 sayfa olmuş okuyup geliyommmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi çokkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet canım kaderimiz aynısen zaten ayrı bi yakın gibisin bana inş canım sağlıklıdır inş...ayy canım ya inş tutunuyodur böle hemen uçupta hayal kırıklığı olmasını istemiyorum.bişey daha sorcam kaç günde bir adet oluyosun :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?