Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım sen yırtmışın gözünaydın.. evet annem geliyo çok şükür o zaten bu kadar iyi eden beni

kiz yerim seni bak nasi calisacagi konusunda kafasi karisti ya kara kara düsünüyo böyle:26::26::26::26::26::26:
napim anam insanın kafası karışıyosanki hiç yapmadıgım bişi
şekerler çamaşır makinem ötüyo beni çağırıyo haspammmgidip çıkarayım şu çamaşırları da kocişle asalım..10 dakkaya gelirimmmmmmmm
kolay gels,in şekerim

bu arada selencelkim az önce alıntı yaptım ama cevap yazmamışım oluyo arada böle gariplikler evet cok haklısın sağlklı olsunlarda b,z katlanırız canım benim allahım acılarını göstermesin

yaw biktik valla bi olsada insllah kurtulsak
sanki bebek olunca kaçarınmı vargene aynı işler
bu arada selencelkim az önce alıntı yaptım ama cevap yazmamışım oluyo arada böle gariplikler evet cok haklısın sağlklı olsunlarda b,z katlanırız canım benim allahım acılarını göstermesin
aminn canım allahım başımızdan eksik etmesin onları tabi bizleride
ş

yaw bu bebek icin yapilan daha denişik(degisik demek istedim ) oluyo bence
haklısın gııı deişik oluyo daha bi özen gösteriyon

yaw ne güzel konusuyoduk yemek zamani geldi hay aksi

kizlar müsadenizle bi vitaminlerimi alim iyice bi hizlanimkorkup kacmayin ama

selam canim nasilsin? okudun geldin mi?

Ayni canim sende benim icin cok özelsin .. insallah tutunacak seninle beraber canim ben 29-30 gunde bir adet oluyorum .? neden sordun

Canim ne guzel yazdin evde var zaten bir tane gebelik testim, cok gittim geldim yapsam mi diyede cuma gune kadar sabredecem sonra daha buyuk hayal kirikligina ugramiyim . .. ben 27-28 de yumurtladim sence belli olur mu ki teste .? insallah canim beraber tutunuruz ..

kızlar ben çıkıyorum eşim geliyomuş yemekleri ısıtım masayı hazırlayım
kendinize çok iyi bakın ALLAHIMA emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…