- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.081
günaydın kızlar çok üzülerek söylüyorum malesef geldi kırmızılar umutlar bir sonraki aya kaldı :'(
Günaydın canım benim iyi diyelim iyi olalım canım benim , sen nasılsın. ?
bu sefer olmuş katrem
günaydın kızçeler
dün haber veremeden çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakmayın
biraz evi toparlıyayım yıne gelırım yanınıza öpüyorum hepinizi
canım benim aynen iyiyiz iyi olucaz allahın izniyle... ne var ne yok napiyosun?
Ne olsun canım okuldan donüyorum , dersime teslim ettim şükür . Bugun pek iyi değilim aksam gelirsen anlatırım canım suan telefondan giriyorum . İs demisin sen canım ? Annen yarın geliyor demi ?
canım benm çok sevindim çok şükür teslim ettin bitti inş başarılı olursuntamam canım ne zaman istersen.akşam gelirim canım yine yalnızım bi aksilik olmassa allahın izniyle.evet ben işyerindeyim annemde yarın sabaha burda olur inş.
:)) inşallah canım ... Hamileliğin sonuna kadar çalışan mı canım ? Oh ne güzel annende yanında olacak inşallah , ne zamandır görmezdin anneni?
canım benim aynen iyiyiz iyi olucaz allahın izniyle... ne var ne yok napiyosun?
hee becerdim mi sevindimmm
canım benim toparlan gel sen kusur olur mu gnelde bende sessiz sedasız düşüyorum topikten
canım son ay izine ayrılınıyor sanırım 657 ye bakmam lazım daha araştırmadım inanabiliyomusunevet annemi kurban bayramından beri görmüyodum iyi olcak eşim yokken iyice hasret gideririz, tabi azar işitirim evin durumundan dolayı ama ona razıyım
canım son ay izine ayrılınıyor sanırım 657 ye bakmam lazım daha araştırmadım inanabiliyomusunevet annemi kurban bayramından beri görmüyodum iyi olcak eşim yokken iyice hasret gideririz, tabi azar işitirim evin durumundan dolayı ama ona razıyım
kaçakcanbonum gelmişş
hayalotum bi ara süphede kaldim gercekmisin diye
hayalotum dün noldu yawaksam bura saati ile 22,30 da geldim herkeşler çil yavrusu gibi dagilmis
nabıyosun mari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?