Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

düşüyon evet uykucu canbonum benim
nasılsın katrem teyzoş nasıl

hayalotum iyiyim çok şükür teyzoşunda iyi selamı var sen nasılsın

katrem anne nıye kızcakkı sana evden dolayı ben analamadım:26:

evim onun temizlik standartlarına uygun konumda değil çünkü gelsin heryeri dipköşe temizler bakalım gelsinde hayırlısı artık

Rahatsız olmadıktan sonra çalış canım benim . Korkma azarlamaz annen çalışan bir bayansin . Yarın izinimizin

evet canım benim iyiyken çalışırım inş... evet dün akşam dedim bu konuda anlaşalım dye güldü biliyodum evini topladığını ben seni napıyım dedi

yok özellikle izin almadım öğleden sonra 1de dolmuş var köye ozamana kadar bekleriz kurumda sonra derim ben kaçanze müdürüm o da inş izin verir yani insaflıdır bakalım eve geldin mi canım sen

canbonum ben yazamadan çıktım kapı çaldı yine
bende şaşırdım yaw bizim kızçeler heç konuşmamış

alalalallalalaalll bide erkenden dagilmislar

katrem ben geldim uyudunmu yine

gurbetim nasinn kirmizilar gelmemis daha hadi hayirlisi

aleyküm selam
he o mevzu ben geleydım keskem annenden once ama cok uzagız ya

ne raporu beya
canbonum sen yarınmı gıdıcektın doktora bugun hep cuma dıye sanıyorum ben:44::44:

yaw eski calistigim is yerim önceki aldigim raporu kaybetmis ispat istiyo doktordan tekrar cikartiracam

doru yarin 14 den sonra randevumyine kurcalatiracam kendimiyaw alistim iyicene hallere geldim

yaw eski calistigim is yerim önceki aldigim raporu kaybetmis ispat istiyo doktordan tekrar cikartiracam

doru yarin 14 den sonra randevumyine kurcalatiracam kendimiyaw alistim iyicene hallere geldim

tekrarmı işe gırıcen canbonum
kurcalat bakalım inşallah hiç bişi göremezler
benimde yaklaşıyor çok tırsiyurum

tekrarmı işe gırıcen canbonum
kurcalat bakalım inşallah hiç bişi göremezler
benimde yaklaşıyor çok tırsiyurum

he girecektim buldum isi ama parada anlasamadik....biraz daha beklim belki daha iyi bi is bulurum parasi iyi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…