Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ne işinde çalışıyonki sen:44:

yaw türkce ismini bilemedim simdi...mesala evde sigortaya bagli yada yaslilar yurdundaki yaslilarin kagit islerini yapiyorum..mesala belediye olsun doktor olsun banka yani tüm kamu kuruluslariyla ilgili islerini hallediyorumofff yorucu yav isim.... gitmedigim girmedigim yer kalmiyo

aleyküm selam
he o mevzu ben geleydım keskem annenden once ama cok uzagız ya

canım benim gelmiş kadar oldun gercekten

marim tek alinti yapiyo

katrem sanada söylüm bence tek alinti yap böyle mesajinda artmaz kalbinde cogalmazbosa kürek cekersin

yasakhayalim ozaman arada cevp yazanları görmüyom napim alışana kadar bi orta yol bulurum artık

katrem gördü uyuymamisiyiyim katrem nörüm birazdan yine dr gidecem

canım benim allah yardımcın olsun inş iyi geçer

alalalaalall marim onu nasi yapiyon o daha iyiymis

kuytuda tek başıma kalınca hemencecık ampul yandı beynımde
yıne alıntı yap dıyon yazdıklarınacoklu gondercekmısım gıbı yorumlarımıda yazıyorummesela 3 kısıye yazcaksam son 2 kişiyi kesıyorum 1.gonderıyorum.
sonra tekrar kalan 2 kişiyi yapıstırıyorum 3.kişiyi kesiyorum 2.kısıyı gonderıyorum.
yıne sayfa acıyorum 3.yapıstırıyrum zaten son kişi onuda gonderdımmı gelecege gelmıs oluyorum
bişey anladıysan arap ol izin verıyorum canbonum

canım benim gelmiş kadar oldun gercekten

yasakhayalim ozaman arada cevp yazanları görmüyom napim alışana kadar bi orta yol bulurum artık

canım benim allah yardımcın olsun inş iyi geçer

yaw böylede ancak bi kalpte sayarsin ilerleyemezsin hic

zormus yapaamam ben bunu

zormuş yahu hep dolaşıyon ozaman dışarda oylemı:44:

zormuş yahu hep dolaşıyon ozaman dışarda oylemı:44:

cogunluk disarda geciyo..bazen bürodada oluyom gidilecek bi is olmazsazor yaw kafam dönüyo :111::111::111::111:

parasi iyiy olmali o yüzden bunu kisi var sicagi sogugu var aalalallalalalalaaa

kaçakhayalım loorımle laylam nıye gelmıyomus artık

layalm la özelden yazisiyoz...yaw onun bazi telaslari var :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

looriyle küsüm amacoktan gelmis bi giripte selam bile vermiyo..temeem belki etkileniyorum diye girmiyo olabilir ama en azindan bi girip ben geldim kizlar aama cok giremeyecegim diye bilirdisurda bi gecmisimiz oldu napim kendisi bilir sormuyorum artik

kızlar Yenice eve geldim ve kırmızılar da geldi eve benle beraber , maşallah gunünde geldi ha üzülmedim nedense , katre1989 canım sende oku aksam anlatırım demiştim ya neden üzülmedim biliyorum benim ikiz kardeşim var biraz sorunlu onun sorunları yüzünden beni cok etkiliyor nedense , herseyde problem çıkarıyor ve her zaman beni sorumlu tutuyor dünden beri ağza alınmayacak sözlerde bulundu , bende kendimi cok uzuyorum bu yüzden ve sıkıntı yapıyorum hamile kalsam mucize olur galiba bu kadar sıkıntı üzerimdeyken , aileme üzülüyorum bir gun anneme veya babama birsey olacak korkusuyla kalkıyorum her Sabah huzurum yok şükür eşim iyi ama istee. Sizlere anlatmak istedim suan ki durumumu 43:

lorrım donmus mu yaw ..neysem anlayısla karsılarım yıne.oda onun tercıhı napalım
laylamın rabbım gonlune gore versın .anladım bıraz gecmısten inşallah duzelır bıan once

kuzum benım rabbım yardımcın olsun.nıye oyle davranıyorkı :26:özel bi rahatsızlıgımı var tam anlayamadım ben.
kırmızıların ıcınde hayırlısı olsun uzulme canbonum

gurbetimkizim herkesin evinde valla böyle sorunlu gecler var:26::26::26::26::26::26:inslalah yasi ilerledikce düzelir

hayirlisi olsun gurbetkizim insalalh mucizen gelecek ay seninle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…