- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.121
bundan sonra bülem
geçmişten geleceğe gelirken yine çoklu alıntı yapıyorum ama kesıp biçip tek tek yapıştırıyorum
ne işinde çalışıyonki sen:44:
aleyküm selam
he o mevzuben geleydım keskem annenden once ama cok uzagız ya
marim tek alinti yapiyo
katrem sanada söylüm bence tek alinti yap böyle mesajinda artmaz kalbinde cogalmazbosa kürek cekersin
katrem gördüuyuymamis iyiyim katrem nörüm birazdan yine dr gidecem
alalalaalall marim onu nasi yapiyono daha iyiymis
canım benim gelmiş kadar oldun gercekten
yasakhayalim ozaman arada cevp yazanları görmüyomnapim alışana kadar bi orta yol bulurum artık
canım benim allah yardımcın olsun inş iyi geçer
kuytuda tek başıma kalınca hemencecık ampul yandı beynımde
yıne alıntı yap dıyon yazdıklarınacoklu gondercekmısım gıbı yorumlarımıda yazıyorum mesela 3 kısıye yazcaksam son 2 kişiyi kesıyorum 1.gonderıyorum.
sonra tekrar kalan 2 kişiyi yapıstırıyorum 3.kişiyi kesiyorum 2.kısıyı gonderıyorum.
yıne sayfa acıyorum 3.yapıstırıyrum zaten son kişi onuda gonderdımmı gelecege gelmıs oluyorum
bişey anladıysan arap olizin verıyorum canbonum
yaw türkce ismini bilemedim simdi...mesala evde sigortaya bagli yada yaslilar yurdundaki yaslilarin kagit islerini yapiyorum..mesala belediye olsun doktor olsun banka yani tüm kamu kuruluslariyla ilgili islerini hallediyorumofff yorucu yav isim .... gitmedigim girmedigim yer kalmiyo
canım benim gelmiş kadar oldun gercekten
yasakhayalim ozaman arada cevp yazanları görmüyomnapim alışana kadar bi orta yol bulurum artık
canım benim allah yardımcın olsun inş iyi geçer
yaw ben onuda araya sıkıştırrım alaala
kk dan eksılmem merak etme
zormus yapaamam ben bunu
zormuş yahu hep dolaşıyon ozaman dışarda oylemı:44:
cogunluk disarda geciyo..bazen bürodada oluyom gidilecek bi is olmazsa zor yaw kafam dönüyo :111::111::111::111:
parasi iyiy olmali o yüzden bunu kisi var sicagi sogugu var aalalallalalalalaaa
kaçakhayalım loorımle laylam nıye gelmıyomus artık
anladım canbonum allah kolaylık versın
inşallah parasıda guzel bi iş bulursun
layalm la özelden yazisiyoz...yaw onun bazi telaslari var :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
looriyle küsüm amacoktan gelmis bi giripte selam bile vermiyo.. temeem belki etkileniyorum diye girmiyo olabilir ama en azindan bi girip ben geldim kizlar aama cok giremeyecegim diye bilirdi surda bi gecmisimiz oldu napim kendisi bilir sormuyorum artik
kızlar Yenice eve geldim ve kırmızılar da geldi eve benle beraber , maşallah gunünde geldi haüzülmedim nedense , katre1989 canım sende oku aksam anlatırım demiştim ya neden üzülmedim biliyorum benim ikiz kardeşim var biraz sorunlu onun sorunları yüzünden beni cok etkiliyor nedense , herseyde problem çıkarıyor ve her zaman beni sorumlu tutuyor dünden beri ağza alınmayacak sözlerde bulundu , bende kendimi cok uzuyorum bu yüzden ve sıkıntı yapıyorum hamile kalsam mucize olur galiba bu kadar sıkıntı üzerimdeyken , aileme üzülüyorum bir gun anneme veya babama birsey olacak korkusuyla kalkıyorum her Sabah huzurum yok şükür eşim iyi ama istee. Sizlere anlatmak istedim suan ki durumumu 43:
inslalah hayalotumnasibim varsa parasi iyi olan bi is bulurum yoksada napim kocamdan yararlanmaya devam
kızlar Yenice eve geldim ve kırmızılar da geldi eve benle beraber , maşallah gunünde geldi haüzülmedim nedense , katre1989 canım sende oku aksam anlatırım demiştim ya neden üzülmedim biliyorum benim ikiz kardeşim var biraz sorunlu onun sorunları yüzünden beni cok etkiliyor nedense , herseyde problem çıkarıyor ve her zaman beni sorumlu tutuyor dünden beri ağza alınmayacak sözlerde bulundu , bende kendimi cok uzuyorum bu yüzden ve sıkıntı yapıyorum hamile kalsam mucize olur galiba bu kadar sıkıntı üzerimdeyken , aileme üzülüyorum bir gun anneme veya babama birsey olacak korkusuyla kalkıyorum her Sabah huzurum yok şükür eşim iyi ama istee. Sizlere anlatmak istedim suan ki durumumu 43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?