Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anladım gurbet kızçem düzelır inşallah oda:26:gencler oyle oluyo sımdı sen evlısın bıde dah olgun olmak zorundasın davranıs bakımından.o bekar oldugu ıcın boyle dusunemez.benımde kız kardesım var oda aynı dısar gezmelerı yok ama yedıgını gıydıgını kaldırmaz.annem zaten calısan bı kadın babanemle bırlıkteler bıde 7 yasında kardesım olunca kadın nereye yetısıcegını bılemıyo.:26:anneme her gıdısımde bırbırımıze gırıyoruz buyuzden kardesımle koca kız ama aklınca kucuk kalmayı tercıh edıyolar hep nedense.onlarda evlenınce bak nasılda degısecekler
esilam selencelkım nasılsınız

Son düzenleme:

tşkler cnm sen nasılsınn?

aynen canim benim esimde cok kiziyor kendini uzup durma onlar icin , birde bu yuzden ailemin yanina tasinmiyor uzak olmamiz en iyisi diyor, bu konuda esime katiliyorum herseyden uzak olmak iyi oluyor , canim benmusadeni istiyim az yatip dinleneyim karnim cok agriyor .

Aynen canim kirmizilar gununde geldi ve persembe gunu geldi her zamanki gibi ahh bu kardesler babam artik sildi zaten onu en hali varsa gorsun diyor.. adam cagizi yipratti iyicene .

Insallah duzelir onun cogu seyini ben sakladim yuttum artik yeter , onun yalanlarina kanmiyacam artik.. aynen evlense anlar simdi hersey bos, birde cevre cok onemli , oldugu cevrede iyi degil , uzun surelik kimseylearkadaslik yapmiyor ,hemen bikiyor, kendi bilir canim artik.. herkez de var bir dert sukur sukur sukur her zaman sukrediyorum beterin beteri var diye ... insallah evlendimide anlar, ama kardesim cok ters biri .. canim ben kaciyorum karin agrim var yataga az uzaniyim her yanim bir thaf oldu uyustum gittim , benim kirmizilargeldi mi ben cok kotu oluyorum , bas agrisi bir yandan karin agrisi bir yandan

Merhaba
Yardiminiza ihtiyacim var. adetime 8 gun kala kan tesi yaptirdim.sizce belli olurmu?duzensz regl goruyorum zaten.Son iki gundurde midemde yanmayla bulanma arasi his var sizce bunlar belirtimi?
Aksama test sonucu icin ariycklar cok korkuyorum ngatif diye

tamm cnm.Allah şifa versin görüşmek üzere kendine iyi bak.

anlar anlar hemde oyle bı anlarkı ama ne care gerı donemez ıste anne babasını uzdugu yıllara:26:takma kafana bıtanem canları sag olsun yınede kardeş işte duzelır herseytamam canım gecmıs olsun bıraz uzan dınlen opuyorum

cnm hoş geldin.ben kan testinden belli olur diye duymuştum.

canım daha cok kucuk olur cıkmayada bılır gec dollenme falan olduysa eger.
keske son 2 gun kala yaptrsaydın ozamn net cıkabılırdı.hayırlısı olsun inşallah.
korkma hem korkulcak nevar herseyde vardır bı haır.rabbım gonlune gore verır ınsallah

Selam canim insallah hamilesindir sonuc belli olur mu bilemiyorum ama katre nin degerleri yuksek gelmisti bir hafta oncesinde adetinden... insallah hamilesindir canimyaa

Hosbulduk cnm:)
Ayy nasil stresliyim anlatam..kendi kendime psikolojik belirtimi yasatiyorum anlamiyirum..ama midem cok kotu,goguslerimde sis..insallh diyorum guzel haber alirum..

canbonlarım fazla konusamadık ama mısafır gelcek bende bıseyler yapayım.
akşam gorusuruz inşallah opuyorum hepınızı.
bu arada bugun persembe dualarım var onları bıtırdıkten sonra gelırım anca
baş baş

tamm cnm.Allah şifa versin görüşmek üzere kendine iyi bak.

Allah razi olsun canim sende kendine iyi bak ..

Insallah anlar canim, ama uzak dursun artik benden ... benim huzurumu kacirmasin ... sagol canim uzanacam simdi bi kopa bilsemsizden

canbonum benımde sımdı mısafırım gelcek aradıda acma yapıyomus cayı demle dedı
bende dedım bı 5 dakka gırıyımde laklak yapıyım

Hosbulduk cnm:)
Ayy nasil stresliyim anlatam..kendi kendime psikolojik belirtimi yasatiyorum anlamiyirum..ama midem cok kotu,goguslerimde sis..insallh diyorum guzel haber alirum..

canım benim olabilirde.ama bazen psikolojik olarakda mide bulanıyo.benimde öle midem bulanıyor falan diyorum ki tamam bu ay hamileyim ama adet oluyorum.

canım benim bende aynı senin gibi çok korkuyorum anneme babama bişi olcak die benim kardeşinde yaptıgı hatanın haddi hesabı yok ama annemler sabrediyolar evlat atsan atılmıyo satsan satılmıyoobiz ablaları olarak sildik onu ama annem silemiyo sevgisi kalmadı annemde ama napacak işte atılmıyo
canbonum benımde sımdı mısafırım gelcek aradıda acma yapıyomus cayı demle dedı
bende dedım bı 5 dakka gırıyımde laklak yapıyım
kolay gelsin tatlım bende aynen valla bi bakım dedim akşama giremem dedim azcık çocuklarda yokken acım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…