- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.201
cok sağol canım beğenmene sevndm
bebeiş hayallerde kalıcak bu gidişle
hep sabah adet olurum yarın adet olmazsam hamile olduğuma inanıcam bekliyorum bakalım
Katre1989 canim ordamisin? napiyorsun? geldin mi eve isten?
cok sağol canım inşallah dilediklerini alırsın sende daha güzellerini alırsın inşallah
beğenilince ev daha cok içime siniyo
tatlım dinlenmene sevindim Allahım yuvanızı huzurunuzu bozmasın inşş
birde annene babana sabır versin rabbim
bak eşin ne güzel en buyuk desdekcin
canım geldim actım sana cevap yazmak için telefonlarım susmadı abim,kayınvalidem,eşim aradı bi yandan da yemek yapıyodum oyüzden actım ama yazamadım.4 bucuk gbi geldim sobayla uğraştım evi topluyım derken bu saat oldu işte.sende cıkmışın sanırım gel yine konuşalım...
selam canımherkese selammm.az önce eve girdimn çook şükür .yemeğe koyulmadan geçmişi okuyayım da akşama işim kalmasın dedimmmrahatça sohbet edelim dedim..yemekten sonra 8 gibi buradayım kuşlarrr öpüldünüzzzz
canım geldim actım sana cevap yazmak için telefonlarım susmadı abim,kayınvalidem,eşim aradı bi yandan da yemek yapıyodum oyüzden actım ama yazamadım.4 bucuk gbi geldim sobayla uğraştım evi topluyım derken bu saat oldu işte.sende cıkmışın sanırım gel yine konuşalım...
kızlar Yenice eve geldim ve kırmızılar da geldi eve benle beraber , maşallah gunünde geldi haüzülmedim nedense , katre1989 canım sende oku aksam anlatırım demiştim ya neden üzülmedim biliyorum benim ikiz kardeşim var biraz sorunlu onun sorunları yüzünden beni cok etkiliyor nedense , herseyde problem çıkarıyor ve her zaman beni sorumlu tutuyor dünden beri ağza alınmayacak sözlerde bulundu , bende kendimi cok uzuyorum bu yüzden ve sıkıntı yapıyorum hamile kalsam mucize olur galiba bu kadar sıkıntı üzerimdeyken , aileme üzülüyorum bir gun anneme veya babama birsey olacak korkusuyla kalkıyorum her Sabah huzurum yok şükür eşim iyi ama istee. Sizlere anlatmak istedim suan ki durumumu 43:
inşallah yasakım yaaa bende hiççç belirti yokkkkinslalah meddcezirim yada scorpionsumdan bi güzel haber gelir onlarin günüde geldi:26::26::26::26::26:
Insallah canim , hayirlisi bakalim ... aynen katiliyorum bir seyi icine siniyorsa o tamam istesende gule gule kulan canim benim
Insallah bozmaz canim benim , Amin bende her zaman dua ediyorum onlar icin .. evet esim sukur her konuda benim destekcim, bugun sohbetin var mi ? yoksa gittin geldin mi sohbetine ?
hiç gecikmez gelir belirtilerimi hissederim adet olucağımı anlarım hep o yüzden biliyorumhakkında hayırlısı olsun gülüm
normalde hiç geçikirmi adetin düzenli olurmusn:44:
canlarım yine de ne olursa olsun kardeşşş.siz onlar için dua edin de düzelsinler inşallahhh..slm kızlar nasılsnız bakalım
gurbetim tatlım kırmızılar gelmş sanırım pes etmek yok yola devam tatlım
kardeşin için üzüldüm canım tam okumadım geçmişi
bendede var bi kardeş sürekli annemi babamı üzüyo
canını sıkma gülüm
:26::26:hayırlısı gülüm rabbim her zaman hayırlısını versinhiç gecikmez gelir belirtilerimi hissederim adet olucağımı anlarım hep o yüzden biliyorum
haklısın canımcanlarım yine de ne olursa olsun kardeşşş.siz onlar için dua edin de düzelsinler inşallahhh..
insanı içi yanıyo çünkü..kardeşin kötüsü olmaz diyorum da bunu kardeşimi kaybedince anladım malesef..bizde abimle çok didişirdik..şimdi didişmelerimizi özler oldum..o yüzden ne olur kardeşlerinize sahip çıkın..
hg canımben geldim canlarım, adet belirtilerimleeekarnım ağrıyo ya sanırım kırmızılar gelecek:84:
mşllh kuşuma bayada iş yapmışsın tatlım sen nerdeydin annenler sana uzakmı:44:
canım benim sorma elimden gelen tek şeyde o birazdan mayışır kalırımben artvindeyim annemler istanbulda :
Hehe esin yok ya hepsi ariyor ne guzell arasin lar bakalimonemli degil canimm,.. anne geliyor yaa evi filan toparlamisin , kendini yorma canim benim ... burdyaim ben ..
evet...abim hem onun için hemde annem için aramış nerde konuştun mu diye ama haberi alınca sizler gibi o da şok geçirdi annem 23 saatlik yola cıkarken cep telefonunu evde unutmak gibi bi gaflette bulunmuş oyüzden şuanda nerelerde bilinmiyo sağsalim gelr inş.. öle işte soba varya ah o soba ısıtıyo ama yanana kadar ömrümü yiyo bilsen ondan cok zamanım gidiyo
ben geldim canlarım, adet belirtilerimleeekarnım ağrıyo ya sanırım kırmızılar gelecek:84:
anladım canımm inş annecigin sagsaglım gelircanım benim sorma elimden gelen tek şeyde o birazdan mayışır kalırımben artvindeyim annemler istanbulda :
evet...abim hem onun için hemde annem için aramış nerde konuştun mu diye ama haberi alınca sizler gibi o da şok geçirdi annem 23 saatlik yola cıkarken cep telefonunu evde unutmak gibi bi gaflette bulunmuş oyüzden şuanda nerelerde bilinmiyo sağsalim gelr inş.. öle işte soba varya ah o soba ısıtıyo ama yanana kadar ömrümü yiyo bilsen ondan cok zamanım gidiyo
gurbetkızçem sıkıntı etme diycem ama kardeşin senin canın..inşallah düzelir herşey canım benim..kırmızıları da boşverrrr..nasılsa birgün gelecek o bebişler bizekatreme de yazdım sabah belki okumuşsundur..şükredelim kırmızılar geliyor..benim kuzenim 35 yaşında menapoza girdi..ve bekar..evlense de çocuğu olmayacak..yumurta rezervi de bitmiş..o yüzden çok şükür halimize ki tam zamanında geliyorlar..
gittim geldim canım
yarında oğlumun sınıf arkadaşlarını anneleri gelcek
akşamdan hazırlık yapim diorum
öğlen 1de geliyolar bende bu sıralar çok kırgınlık var üzerimde
işlerim anca biter akşamdan başlıyım
ooo herkes gelmiss bende az once giridm kimsecikler yoktu...gurbetkiz habibte uzme canini kardesin eninde sonunda iyiy kotuyu anlayacak...ne oldugunu bilmiyorum ama..sen ne derse desin uzme kendini...ve esin de aile ici tartismalari bilmesin...tavri degisebilir...cok sukur esin yaninda ve senin destekcin..kardesler arasi olur oyle seyler sen skma guzel canini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?