Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

lorrım donmus mu yaw ..neysem anlayısla karsılarım yıne.oda onun tercıhı napalım
laylamın rabbım gonlune gore versın .anladım bıraz gecmısten inşallah duzelır bıan once

zeki hayalotum anlamis laylami:26::26::26::26:yaw bende anlayisla karsilardim ama bi gelip geldim deseydi cok merak ediyodum öslemistimde

inslalah meddcezirim yada scorpionsumdan bi güzel haber gelir onlarin günüde geldi:26::26::26::26::26:

zeki hayalotum anlamis laylami:26::26::26::26:yaw bende anlayisla karsilardim ama bi gelip geldim deseydi cok merak ediyodum öslemistimde

napalım canbonum gelseydı ıyı olurdu evet ama dedım ya hepımızın düşünceleri farklı işte.
bende cok ozluyodum ama hayırlısı olsun hakkında

canım benimm olsun tam gününde gelmiş belkide daa düzene giriyodur yumurtlamaların falan..üzülme canım allah bilir zamanını biz ne kadar üzülsekte boş tevekkül etmeliyiz.allah inancımız olmasa zaten üzüle üzüle kendimizi bitiririz yaşamayamayız allah inancı bize gücü veren..insanın hayatında bazen kardeşide olsa oluyo işte ters giden şeyler anne baba onları düşünmek ne demektir bende biliyorum onu çok zor bişey duadan başka çaremiz yok inan ki.şükredelimki eşlerimizden yana dertli değiliz bu da iyi bişey.stresliyken olmaz evet ama allah ne zanam hayırlı olacaksa ozaman versin inşşşş canım benim sen çok iyi kalpli birisin anladığım kadarıyla allahım herzaman iyi kalplilerin yanında ve yardımcısıdır dara düşer ağlarsın ama allahım öyle bi mutlulukla mükafalandırır ki çektiklerini unutuverirsin..gülsün yüzün canım umudumuzu kaybetmeyelim hiç bi zaman

kuzum benım rabbım yardımcın olsun.nıye oyle davranıyorkı :26:özel bi rahatsızlıgımı var tam anlayamadım ben.
kırmızıların ıcınde hayırlısı olsun uzulme canbonum

Amin sagol canim , ozel bir rahatsizligi yok , cocuk gibi hareketleri yasi gibi degil , birde yurtdisinda yasadigimiz icin , ozgurce geziyip dolsayim diyor her gun , gec vakitlereve gelmeler filan .. kirmizilar iicinde sagol canim sancilar artmaya basliyor zaten .

gurbetimkizim herkesin evinde valla böyle sorunlu gecler var:26::26::26::26::26::26:inslalah yasi ilerledikce düzelir

hayirlisi olsun gurbetkizim insalalh mucizen gelecek ay seninle olur

Biliyorum cogu evlerde var bu sorunlar birde ikizim oldugu icin beni cok etkiliyor canim yasi gelmis 24 daha ne kadar buyuyecek bazi seyleri kendi dusunmesi lazim , yazik yaa annem ile babama . insallah artik mucizeye biraktim ama pes etmiyorum asla ..

Evet sukur tam gününde geldi, duzenemi giriyor artik bilmiyorum doktorda muane oldum yumurtlamarimiyi buyuk diyordu hayirlisi yaa. insallah sevgililer gunune mujdeli haber alirim. SAgol canim allah razi olsun ,, sende cok iyikalpli birisin canim benim , sukrediyorum herzaman beterin beteri var diyorum, ama ikiz kardesim beni cok kiskaniyorarkamdan hemen nisanlandi ve ayrildi birsey varmis gibi yaniben ne yapsam imreniyor bu yuzden, sevincimi bile hep kendime sakliyorum o uzulmesin diye, ama o hic dusunmuyor beni ,,, bugun annemle konustum o diyor kizim cevap verme mesajari sil at ..yazsin dursun ne yaptigi belli degill... bugun kirmizilar gelmeseydi disardayken kendime demistimeve variyim kuran okuyum sukrediyim demistim , artik dua ederim kirmiizilar da gelincee,,, bakalimbir daki batim ne zaman

sen çalışmıyormusun cnm?

cnm eğer çok ağrımıyorsa bence atma.çünk nebileyim ben korkuyorum.bazen hamileykende adet olabiliyomuş ya

Canim calismiyorum yani arada ise gidiyorum sabit is degil , isci lazim oldumu cagiriyorlar ama okuyorum ..

Attim agri kesicinibasima filan vurmaya basladi bugun artik ölu gibi gezerim evin icinde.. agri kesici atiyorum ama hamileykende atilacak agri kesiciler , doktor onerisi , recetesiz aliniyor.

cnm benim üzülme.her ailede olur böle şeyler.benimde 3 erkek kardeşim var onlarda öle.bende çoğu zaman üzülüyorum ama napalım yapacak bişey yok.hiç beni aramazlar napıyosun öldünmü kaldınmı diye.isterlerki hep ben fedakarlık yapayım.ama eşimde belli bi zamandan sonra kızmaya başladı artık.beni çok üzüyorlar diye.

slm kızlar nasılsnız bakalım
gurbetim tatlım kırmızılar gelmş sanırım pes etmek yok yola devam tatlım
kardeşin için üzüldüm canım tam okumadım geçmişi
bendede var bi kardeş sürekli annemi babamı üzüyo
canını sıkma gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…