Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

onlar bizi bırakmazlar canım bnm..kız yazdımgecen sana bu hafta doluymuş kadıının randevuları haftaya cuma gününe aldık bkalım hayırlısı inş görürüm bebeğimi. hımm cinsiyetlere göre karar veririz ozaman

allahim en kisa zamanda sanada versin...bendede pko var ilk catlatma ignesiyle hamile kaldimm..allahim ol demesi yetti..hic umudunu yitirmee...aramiza hosgeldinn...bu arada insallah hayirlisiyla yegenin gelirr...darisi sizlere..allahim ol dedikten sonraa hicbirsey onunde duramaz..sen rahat ol bu kadar tedaviden sonraa dogal yolla olan insanlarine bebegi oldugunu okudum buradaa...sadece sabirla beklemek...allahim tum isteyenlere versin...kucagini bos birakmasinn kimsenin..

AYY ENCOKTA SENİN gelemen sevinirim cnm ne güzel olurdusizlerden birileride olsaydıbak canım benim hoşuma gitti yaptıklarısaol canım hep beraber olsun inş

iyiyim cnm yaa..bende de hafif ağrı oluyo.sanırım bende yarın sabaha bekliyorumm
amaaaçıkmadık candan ümit kesilmez derlerrrr

slm cnm aynı kaderi paylaşıyoruz adetim benimde düzensiz geçikince acabamı diyorum şimdi kaba taslak 10 gün sonra adet olmayı bekliyorum belki yine gecikicek inş bu seferki gecikme gebelik belirtisi olur inş.test yaparsan pozitif çıkar

scorpionsum ben geldim ama bende birazdan banyo yapacam yarin dr gidecem kurcalattiracam yine kendimi

müdürüm hayalotum örgüsüne iyice kaptirdi kendini bizi unutuyo

peki hocam nirde yaw evinede döndü hurmali listede yok ortada

gamzeeeeee o mesaj yazdigin merbek arkadasimiz o ay hamile oldugunu ögrendi insalalh sende hamile olursun yakinda

Son düzenleme:
bu kurcalanma bizde alışkanlık mı yapıyıo neeeeeee..olsun kuzumsen hazırlan yarınaaahayırlı haberlerle gel inşallahhhh

scorpionsum doru valla aliskanlik yapti iyicehergün gel dese gidecek duruma geldim

erkek olsa gidemem ama bu 7 yillik doktorum hemide kadin alistim iyicebide hamileliklerimde hastaneyede cok gittim onlarda kurcaladi iyice alistim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…