- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.241
evet bunu hissediyorum ruyalarimda surekli annem...bana guc veriyor,..iyiyim cok sukur bazen halsizlik oluyor...sen daha gitmedinmi doktoraaa canim benim,...loorimde dunur olacaktik ama kendisi gelmiyor ozledik kendisinide...tamam ayarlarizz bakalimm cinsiyetleri ne olacak...seninlede dunur olurumm yani yok demem
inşallah.. Rabbim öyle büyük ki ..
onlarında dört senedir olmuyordu pkodan dolayı ama işte KÜN (OL) emri gelince kim karşı durabilir..
sağol canım darısı bütün isteyenlere arasında bize inşallah
ben 6 buçuk senelik evliyim ilk 6 ay korunduk 6 yıldırda istiyoruz
4-5 ay klomen tedavisi bir aşılama 2 rahim filmi 5 tüp bebek (çeşitli nedenlerle 4 sefer iptal sadece birkere transfer oldu)negatif
bitkisel süt maydanoz buharı ardıç katranı arpaya yatma daha neleeer neler anlayacağın denemediğim şey kalmadı
ne duysak belki sebep olur dedik denedik ama henüz kısmet olmadı
şimdi enson genetik testler için kan verdik onların sonucunu bekliyoruz bakalım ne çıkacak hayırlısı
bir dokun bi ah işit olduya arkadaş içimi döküvermişim :)
ama baştada yazdığım gibi Rabbim o kadar büyük ki O ol derse olmayacak şey yok inşallah ...
oh iyi bakalim canim , evet canim sohbetlern yeri farkli oluyor gercekten canim ... ben kaciyim yavas yavas canlarim yemek filan birde kek surmem lazim firina esim kac gundur istiyor bugun bari yapiyimoptum seni canim ..
cahide jibekhic duymadim .. bi bakiyim netten .. oy oy mash dokturecen anlasilan tamam bende geliyorum yarin 1 de ozamancidden afiyet olsun canim size..
:26::26:hayırlısı gülüm rabbim her zaman hayırlısını versin
haklısın canımALLAHIM sabır versin canım mekanı cennet olsun
neden kaybetmiştin canım hastamıydı:26:
scorpionsum naber tatlım, benim canım çok sıkkın karnım ağrıyo yaaaaa
gurbetkızım kardeşine üzüldüm ya umarım en kısa zamanda hatasını anlar da hepinizin kıymetini bilir
katrem sen nasılsın kuzuummm
selencelkim amin bitanem inş gelmez kırmızılarsen nasılsın ne var ne yookk, kırgınlığın varmış aman dikkat et bitanem geçmiş olsun
hayırlısı olsun tatlım.benimde bugün 5.gün ama test yapmak istemiyorum.çünkü daha önceleri çok kez yaptım ama hep sonuç hüsran oldu.eskiden adetim düzensizdi doğum kontrol hapı ile düzene girmişti. 4-5 aydır düzenli geliyordu.yinede bilemiyorum hamilemiyim yoksa yinemi adet düzensizliği beni buluyor.arkadaşım ısrarla test yapmamı istiyo.hap ile düzene girince tekrar düzensiz olmaz dedi.ben ısrarla yapmak istemiyorum.sonucun hüsranına hazır değilim
Bir cok yakınımdan biliyorum stres en büyük setlerden biri önümüzde.
iyiyim cnm yaa..bende de hafif ağrı oluyo.sanırım bende yarın sabaha bekliyorumm
amaaaçıkmadık candan ümit kesilmez derlerrrr
AYY ENCOKTA SENİN gelemen sevinirim cnm ne güzel olurdu sizlerden birileride olsaydı bak canım benim hoşuma gitti yaptıkları saol canım hep beraber olsun inş
canlarım ben çıkıyorum
kendinize çok iyi bakın
hepinizi öpüyorum
ALLAHIMA emanetsiniz
scorpionsum ben geldimama bende birazdan banyo yapacam yarin dr gidecem kurcalattiracam yine kendimi
slm cnm aynı kaderi paylaşıyoruz adetim benimde düzensiz geçikince acabamı diyorum şimdi kaba taslak 10 gün sonra adet olmayı bekliyorum belki yine gecikicek inş bu seferki gecikme gebelik belirtisi olur inş.test yaparsan pozitif çıkar
calismaya gidiyo calis calis nereye kadar yaw
iyi daha gelmemis kirmizi baslikli kizlari
bu kurcalanma bizde alışkanlık mı yapıyıo neeeeeee..olsun kuzumsen hazırlan yarınaaa hayırlı haberlerle gel inşallahhhh
ama amaaaa o pis regl sancısı geldi karnımaaaasabaha çıkarmıyım b,ilmemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?