Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

scorpionsum doru valla aliskanlik yapti iyicehergün gel dese gidecek duruma geldim

erkek olsa gidemem ama bu 7 yillik doktorum hemide kadin alistim iyicebide hamileliklerimde hastaneyede cok gittim onlarda kurcaladi iyice alistim

amannn kuzum ben erkeğe de gittim..gerçi o benim de doğumumu yapan doktor amcamdı ama olsunnnalışılıyo yaniiii
boşver bazen alışmak daha iyi..stres yapmıyoruz bari çok fazla

amannn kuzum ben erkeğe de gittim..gerçi o benim de doğumumu yapan doktor amcamdı ama olsunnnalışılıyo yaniiii
boşver bazen alışmak daha iyi..stres yapmıyoruz bari çok fazla

bu zamana kadar hic erkege gitmedim ama tabi mecbur kalirsam giderim yeterki derdime care olsun

seninkide iyiymis alalal demekdoktor amcana gidiyon27:

Son düzenleme:
bu zamana kadar hic erkege gitmedim ama tabi mecbur kalirsam giderim yeterki derdime care olsun

seninkide iyiymis alalal demekdoktor amcana gidiyon27:

artık gitmiyom kuzum yaaa..amca prof.. ve sadece muayenehanesi var hastanelere özel gidiyo..en lükslerde tabii..beni aşar..gerçi bana hep indirimli ama yine de özel bi durumum olursa tabiki ona giderim yine..tabi yaşıda 72 oldu ama delikanlı maşallahhh..ebemmmm benimmmm

yasakımmm tatlı kuişuuum ben de çıkayım biraz tesbih çekeyimmm.hep fani işlerle uğraşmak nereye kadarrrr dimiiii

yasida baya varmisalalalla adam deemkki görevini seviyoki halen calisiyo

selam kızçeler nasılsınız, yoğun bir gün geçirdim, buraya yeni gelebiliyorum, bi bakıp çıkayım dedim, ne var ne yok bakalım

umudumm hosgeldin habibtemmmmmmm nasilsinn...ozledimmm seni...

hsb balım benimmmm..
nasıl olsun iyi diyelim iste .. ama aslını sorarsan, bikaç bisey var, iki sabahdır, hatırlamamak için birseyler le uğrasıyorum, aklıma gelince canım sıkılıyor cidden..
bu böyle nereye kadar ???? diye ....artık ne gelirse basımıza, kaderden diyecez..sabır diyecez..bska da çaremiz yok..
bnde çok özledim seni tatlı kusum sen nasılsın, bebisin rahatı iyi mi

habibtem anlatmak istermesin..canim benimm kiyamam sana..kim uzdu seni..kimsenin uzmesine izin vermee..yoksa gelirim orayaa...habibtemmm ozele geliyorumm..iyi cok sukur...sali gunune tekrar gidecem bakalim artik

canım benim evin çok güzel olmuş rabbim bir ömür boyu ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bebişin çığlıklarıyla o koridorlarda sevınc kahkahları atmayı nasıp etsın inşallah

hoşgeldın canım.ilk başlarda gelıyodun topiğe sonra gelmedin.:26:kardeşin için rabbım kucagınada almayı nasıp eder ınsallah sızınde gozunuz aydın.rabbım senıde daha cok bekletmeden meleğini saglıklı bı sekılde gondersın inşallah

bıtanem hayırdır senın canınmı sıkkın canbonum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…