Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ya bi besmele çek
bak ben bu gece okadar dua ettım kuzum yapma nolur

çok yoruldum yıllardır hayalotum yaa,, çookkkkk , onu yap bunu yap, sıkıldımmmm , onca çabalarımız karsınıda elde var 0 yine

Son düzenleme:
çok yoruldum yıllardır hayalotum yaa,, çookkkkk , onu yap bunu yap, sıkıldımmmm , onca çabalarımız karsınıda elde var 0 yine

umudum yapma kuzum ben.ne gelırse rabbımden elımızden ne care gelır ona sıgınmaktan başka.
rabbım meleğimizi gonderıpte evlat acısı yaşatsaydı dahamı ıyıdı.herşey için şükredıcez umudum .evlatlarının acısıyla hasretıyle yanıp tutusanlar var.kaçdefa haberlerde izledik bıtanem kaçırılanlar trafık kurbanı maganda kurbanı.rabbım çok şükür boyle acı tatdırmasın kımseye.
herşeyde vardır bı hayır bıtanem uzulme sukret sabır dıle hayırlısını versın rabbım .meleksiz bırakmasın kımseyı inşallah.hayat işte kuzum yaşayıp gorucez herşeyi.rabbım o derdı verdıyse sabrınıda mükafatınıda gonderır elbet sadece ınancını yıtırme

iyi geceler bende aynı deertten yanıyorum her ay umutlanıyorum test yapıyorum ama negatif çıkıyor... insan her defasında hayal kırıklığına uğraynca çok üzülüyo, çoğu zaman ağlıyorum artık kac aydır deniyorum Hayırlısı mı değil diyorum ama etrafımda çocuk görnce dayanamıyorum ;(((

hoşgeldın canım bende tam seni davet etmiştim
canım benım uzulme nekadardır meleğini beklıyosun :26:

evet beklemek çok zor inşallah en yakın zamanda gelir bebişin
ben 72 aydır bekliyorum ama sıpam inat ediyor gelmiyor

canim bende bir seneyi gecgin bekliyorum , birsey sora bilirmiyim bu catlama ignesi ne oluyor tam olarak anlata bilirmisin?

adetin 3. günü doktor klomen diye bir ilç vermişti bu ilaç yumurtaları geliştiriyormuş, 5 gün kullandım 10.gün yanılmıyorsam çatlatma iğnesi verdi göbekten yaptı doktor , yumurtalar tedaviyle gününde çatlıyormuş.

ben herzaman gelmesemde arasıra takip ediyorum topiği çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum
bi bakıyorum 8-10 sayfa birden gitmiş
kardeşim içinde teşekkür ederim inşallah sağsalim gelir kuzucuğum
Rabbim herkese hem anne olmayı hem teyze-hala olmayı nasip etsin...
her zaman hem kendim hem kardeşim için dua ederdim Allahım hem anne olayım hem hala olayım diye
(bu arada bu üçüncü yeğenim olacak abimin 1 oğlu 1 kızı var çok şükür Rabbim sağlık sıhhat versin)
tanımadığım ismini bilmediğim insanlar içinde bütün isteyenlere diye diliyorum Rabbimden ..
Allahım dileyen isteyen tüm kullarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
evladı olanlarada sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin birbirlerine bağışlasın inşallah
şu mübarek cuma gecesi hürmetine cümle ümmeti muhameddin gönlünde ne muradı varsa
Rabbim hayırlısıyla muradına eriştirsin İNŞALLAH.. AMİN ..

Son düzenleme:

canim kusura bakma soruyorum bizim burda duymadim kesin vardir da, yumurtalarinda sorun var mi senin canim? ben muane oldum doktor kesinlikle birsey onermedi:44::44:

Kızlar çok sık giremiyorum,zaman zaman bakmak için girdiğimde ise genelde sakin oluyor forum.Maşallah sayfalar çok hızlı ilerlediğinden takip etmekte zorlanıyorum :)
Hepinize sevgiler,
Allah gönlünüzdekini kabul etsin inşallah.

o zaman bu catlama igneyi istiyene yapiyorlar , bu catlama ignenin bir ismi var mi ben burda baksam suan kendim yurtdisinda yasadigim icin..

Canim galiba duydugum kadariyla burda hemen catlatma ignesi yapmiyorlar ama yinede sen bir arastir bende sorayim eger varsa öyle bisey birde onu deneriz bu arada bugun testi yaptim ikinci cizgi belirgin bir sekilde cikti ama digeri kadar kirmizi degildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…