- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.301
ya bi besmele çek
bak ben bu gece okadar dua ettım kuzum yapma nolur
çok yoruldum yıllardır hayalotum yaa,, çookkkkk , onu yap bunu yap, sıkıldımmmm , onca çabalarımız karsınıda elde var 0 yine
iyi geceler kuslarım, öpüyorum sizleri dertili umudunuz gidiyoo
bide şu 10dk bekleme işi olmasa
gurbet kızçem 10dakka beklemem lazımyarın sorarım haber verırım sana
umudum yapma kuzum ben.ne gelırse rabbımden elımızden ne care gelır ona sıgınmaktan başka.
rabbım meleğimizi gonderıpte evlat acısı yaşatsaydı dahamı ıyıdı.herşey için şükredıcez umudum .evlatlarının acısıyla hasretıyle yanıp tutusanlar var.kaçdefa haberlerde izledik bıtanem kaçırılanlar trafık kurbanı maganda kurbanı.rabbım çok şükür boyle acı tatdırmasın kımseye.
herşeyde vardır bı hayır bıtanem uzulme sukret sabır dıle hayırlısını versın rabbım .meleksiz bırakmasın kımseyı inşallah.hayat işte kuzum yaşayıp gorucez herşeyi.rabbım o derdı verdıyse sabrınıda mükafatınıda gonderır elbet sadece ınancını yıtırme
iyi geceler bende aynı deertten yanıyorumher ay umutlanıyorum test yapıyorum ama negatif çıkıyor... insan her defasında hayal kırıklığına uğraynca çok üzülüyo, çoğu zaman ağlıyorum artık kac aydır deniyorum Hayırlısı mı değil diyorum ama etrafımda çocuk görnce dayanamıyorum ;(((
hoşgeldın canım bende tam seni davet etmiştim
canım benım uzulme nekadardır meleğini beklıyosun :26:
iyi geceler bende aynı deertten yanıyorumher ay umutlanıyorum test yapıyorum ama negatif çıkıyor... insan her defasında hayal kırıklığına uğraynca çok üzülüyo, çoğu zaman ağlıyorum artık kac aydır deniyorum Hayırlısı mı değil diyorum ama etrafımda çocuk görnce dayanamıyorum ;(((
gurbet kızçem eşim yatalım diyo benımde cıkmam lazım kuzum.opuyorum senı tatlı ruyalar bıtanem
1 senedir bekliyorum çatlatma iğnesi de kullandım ama değişen birsey yok melesef
canim bende bir seneyi gecgin bekliyorum , birsey sora bilirmiyim bu catlama ignesi ne oluyor tam olarak anlata bilirmisin?
hoşgeldın canım.ilk başlarda gelıyodun topiğe sonra gelmedin.:26:kardeşin için rabbım kucagınada almayı nasıp eder ınsallah sızınde gozunuz aydın.rabbım senıde daha cok bekletmeden meleğini saglıklı bı sekılde gondersın inşallah
adetin 3. günü doktor klomen diye bir ilç vermişti bu ilaç yumurtaları geliştiriyormuş, 5 gün kullandım 10.gün yanılmıyorsam çatlatma iğnesi verdi göbekten yaptı doktor , yumurtalar tedaviyle gününde çatlıyormuş.
canim kusura bakma soruyorum bizim burda duymadim kesin vardir da, yumurtalarinda sorun var mi senin canim? ben muane oldum doktor kesinlikle birsey onermedi:44::44:
polikistk over var evt ama önemli birsey olmadığı söylndi
o zaman bu catlama igneyi istiyene yapiyorlar , bu catlama ignenin bir ismi var mi ben burda baksam suan kendim yurtdisinda yasadigim icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?