- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.361
Valla bizde gecenin bu saatinde bu kadar enerji daha ne istiyorlar simdi onlar okuyunca keske bizde olsaydik diyee uzulecekler ve gece nöbetini bizden devr almak isteyecekler
Zamanlarını bekliyor melekeleriniz inşallah gelecekler ama nazlı sizinkiler belli şimdiden
Daha çok gençsin canım ya
Çok zaman var daha önünde
kaç yıldır evlisin
Hemde ne nazlilarrr 1 senedir ne bitmez nazdi bu ama ben bu ayda israrla Yasagimin sogan cucugunu getirmek icin suyumu icmeye devam ediyorumm Yasagim gelecek degilmi cucugumuzzzz
Canım keşke 29 olsaydımnurlum bence sende 29 yasindasin dorumu
olamazlar onlar uyur bu satteallalalalal burasi nasi bi yer uykumdan kalkip buraya geldim nurlumla thb 83 mü buldum gece gece
kacsinki nurlum benim :44::44::44:bence o zaman en fazla 33 ozamanCanım keşke 29 olsaydım
Yaşımı söylemiyim d.yılımı söyliyim daha kolay geliyor:2: 1981
dur bi karnimi doyurumsorunu simdi cevaplim..tabi gelecek rabbim inslalah gönderecek melegini
Ne guzeloldu gercektenn inan öyle rahatladimki simdi birde ben bugun yumurtlama testini yaptim ikinci cizgide gayet belirgin cikti tabi digeri kadar kirmizi degildi ama yinede belliydi demekki ben erken yumurtluyormusum esime söyledim nasil guldu dedim ki ´´ bak ben bugun yumurtlamaya basladim galiba yarina hazir ol ´´
Canım keşke 29 olsaydım
Yaşımı söylemiyim d.yılımı söyliyim daha kolay geliyor:2: 1981
Valla nurlum burasi insani öyle pozitif etkiliyoki birgun önce depresyonda oluyorsun sonrasinda sanki karsi karsiyaymis gibi konusup guluyorsun hayatin bize cizdigi bu yolda bazen huzunleri bir kenara birakmak gerekiyor ´´Akisina Birakmalyiz´´
Ne varki Nurlum yasinda daha gencsin Allahim guzel huzurlu ve diledigin gibi bir ömur versin bebislerinle ve sevdiklerinle birlikteee bende 29 yasindayimmm
bende cok raahatladim
thb 83 üm yarinda testi yap büyük ihtimal dahada kirmizi olacaktir...calisin sonradayatakta yat kalkma
Kesinlikle haklısın katılıyorum bende.
Bazı şeyleri oluruna bırakmak gerekiyor,tabi bu boşvermişlik anlamında değil.
Nihayetinde herşey olacağına varıyor,
thb 83 üm 83 demiyaw sende daah cok kücüksün
hic kalkamayacagim bu seferrr bekleyecegimmmm
Kesinlikle haklısın katılıyorum bende.
Bazı şeyleri oluruna bırakmak gerekiyor,tabi bu boşvermişlik anlamında değil.
Nihayetinde herşey olacağına varıyor,
31 Aralik 1983 cokta kucuk degilim yasagimmm yada kucugum degilmiiii evet evett cok kucugum
en az 1 saat kalkmakalcanin altinada bi yastik koy öyle yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?