Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inslalah nurlum benim rabbim o günleri göstersinde herseyine raziyiz..böyle kucagimizin bos olmasi gercekten zor canim benim

Yasagim yasagini koymusturrrrr göndermemmmm onlar sadece sana aittttt ye balimmm ye yarasin göbusunde ikiz bebisin olsun insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:13::13::13::13::13::13::13::13::13:

thb 83 üm benim rabbim insallah kuzum benim hepimize saglikli hayirli kuzucuklar nasip etsin

bende yarin doktoruma gidecem düsükten sonra rahim icine bi bakacak tekrardankurcalattiracam kendimi yine

Son düzenleme:

Ayyyyyyyyyy insallahhhhhhhhhhhhhhhh ben raziyim uykusuzluga bu sultanligimi ativeririm cöpeee yeterki Rabbim nasip etsin bu mubarek Cuma gecesi hurmetineee Rabbim duy sesimiziiiiiiiiii

Ayyyyyyyyyy insallahhhhhhhhhhhhhhhh ben raziyim uykusuzluga bu sultanligimi ativeririm cöpeee yeterki Rabbim nasip etsin bu mubarek Cuma gecesi hurmetineee Rabbim duy sesimiziiiiiiiiii

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn thb 83 üm benim aminnnnnnnnnn

thb 83 üm benim rabbim insallah kuzum benim hepimize saglikli hayirli kuzucuklar nasip etsin

bende yarin doktoruma gidecem düsükten sonra rahim icine bi bakacak tekrardankurcalattiracam kendimi yine

Hayyy sen cok yasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa emiiii yemin ederim gece gece bana öyle bir kahkaha attirdin
kiiii kurcalattiracagim ne kizzzzz Allah iyiligini versin Canim benim insallah Rahmin tertemizdirr hicbiseycikler kalmamistirrrr hepimiz en kisa zamanda o guzellikleri birlikte yasariz yasagim inan dualrim hep sizinleee

Maşallah genel olarak çok şen şakraksınız yaşlarınızda daha küçük sanırım.

ama öyle thb83 üm..yaw kurcaliyo ya doktor sende cok yasa

Son düzenleme:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn thb 83 üm benim aminnnnnnnnnn

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kii ne aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Yasagim ben inaniyorumm hepimizin yuzu gulecekkkk Rabbimin izni ile cunku hepimiz birbirimiz icin dua ediyoruz eninde sonunda biri tutacakkkkkk

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kii ne aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Yasagim ben inaniyorumm hepimizin yuzu gulecekkkk Rabbimin izni ile cunku hepimiz birbirimiz icin dua ediyoruz eninde sonunda biri tutacakkkkkk

:124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Maşallah genel olarak çok şen şakraksınız yaşlarınızda daha küçük sanırım.

Valla nurlum burasi insani öyle pozitif etkiliyoki birgun önce depresyonda oluyorsun sonrasinda sanki karsi karsiyaymis gibi konusup guluyorsun hayatin bize cizdigi bu yolda bazen huzunleri bir kenara birakmak gerekiyor ´´Akisina Birakmalyiz´´

Zamanlarını bekliyor melekeleriniz inşallah gelecekler ama nazlı sizinkiler belli şimdiden

doru katiliyorum thb 83 me

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…