Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Yasagimmmmm burdamisinnn bende simdi actim baktim ne var ne yok diye seni gördum nasilsinnnn canim benim

Yasagimmmmm burdamisinnn bende simdi actim baktim ne var ne yok diye seni gördum nasilsinnnn canim benim

burdayim thb 83 ümyaw bende bugün erken uyumustum yeni uyandim geri yattim geri kalktim bi bakim kim var dedim

sen varsin kuzum benim sen niye gec sattlerde geliyosun

Son düzenleme:
thb 83 üm nekadar akilliyiz yaw bu satte kim var diye gelmis buraya bakiyoruz

burdayim thb 83 ümyaw bende bugün erken uyumustum yeni uyandim geri yattim geri kalktim bi bakim kim var dedim

sen varsin kuzum benim sen niye gec sattlerde geliyosun

Ögleden sonrada acmistim ama kimsecikler yoktu sonra aksam uzeri aciyim dedim koltuga uzaninca uyuyup gitmisim esimde evde yoktu sonra onun aramasiyla uyandim yemek ye cay ic derken bu saati buldu birde ben esimden dolayi pe giremiyorum cunku esim genelde Film cekiyor ve birlikte izlemek istiyor bende mecburiyetten ona katiliyorum canim anladinmi neden gec geldigimiiiii

marim hayalotum demezmi simdi sunlarin geldigi saate bak diye

erken gelicem birgün saat 10 da ben cikacam uykum geldi desem kiz inanamazki 2 de gelmeyi biliyosun süle bakem der

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız,
Bende gidip uyumam gerekiyorken ,kk ya bi bakıp öyle uyuyayım dedim ama halka buralardayım

anladim :44::44::44::44::44::44:dur seni bi yiyim gece gecegözlere bak nasida aciyo gece gece:125::125::125::125::125::125::125::125:hih iyi oldu rahatladim rahat uyurum bundan sonra

Son düzenleme:
anladim :44::44::44::44::44::44:dur seni bi yiyim gece gecegözlere bak nasida aciyo gece gece:125::125::125::125::125::125::125::125:hih iyi oldu rahatladim rahat uyurum bundan sonra

Bu gözler senin icin diger kizlara bu gözleri gönderemiyorum seninle özlesti bunlarrr Afiyet olsun canim benimm yee yarasinnnn

Valla hic sorma
sabahtan aksama kadar bizim kizlar yaziyorlar sonra yoruluyorlar birde ustune biz kontrole geliyoruz sahane yaa neyse en azindan geldigimizi görurler

doru en azindan aksamlari gelmiyolar demesinlerbiz geceleri geliyoz

Uyuyun uyuyun siz görürüm ben sizi ilerde inşallah ,
öyle istediğiniz saatte uyuyup,keyif çatabilecekmisiniz?Tadını çıkarın sultanlığıınızın şimdilik. :)
O günleri de göstersin inşallah Rabbim tez zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…