Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

thb 83 üm bize niye söylemedin dogum gününü alalallalaaakutlardik pasta keserdik burda

hemide yilbasinda dogmus valla eskiden bu yaslari büyük görüyorlardisimdi ise öyle degil ..kiz 20 geldimi evde kaldi diyodular simdi bu yaslar cocuk yasi oldukizlar simdi 35 evleniyo

Aynen dedigin gibi valla evleneli 4 yil doldu nisanlanma tarihimle birlikte 5,5 yil az olmamiss yaaaa simdi herkes evlilikten korkuyorrr belkide o yuzden evlenmiyorlarrr

8 yilimi biterecem nasipseson 3 yil icinde 5 bebek kaybettimondan önce istememistik

Canım benim altıncısı son ve kucağına alacağın olur inşallah,Allah kulunun duasını geri çevirmez biz dua etmeye devam edelim inşallah Rabbim geri lkabul eder hayırlısıyla

Canım benim altıncısı son ve kucağına alacağın olur inşallah,Allah kulunun duasını geri çevirmez biz dua etmeye devam edelim inşallah Rabbim geri lkabul eder hayırlısıyla

inslalah nurlum benim...demekki hayirlisi degilmis

Aynen dedigin gibi valla evleneli 4 yil doldu nisanlanma tarihimle birlikte 5,5 yil az olmamiss yaaaa simdi herkes evlilikten korkuyorrr belkide o yuzden evlenmiyorlarrr

masallah sanada baya olmusbak kendinede nasi sasiriyo:125::125::125::125::125::125::125::125::125:

sivas'ın yollarına
çıkayım dağlarına
bırak ben beni vuram
ölüm gitmez zoruma vayyyy

thb83 üm senin icindi

8 yilimi biterecem nasipseson 3 yil icinde 5 bebek kaybettimondan önce istememistik

Canim benim senin meleklerin seni cennetin kapisinda bekleyecekler insallah Rabbim seni cok seviyor sevmese senin sabrini denermiydi hic öyle guzel mukafatlandirilacaksinkiii sen bile sasiracaksinnn insallahhhhh gulumm benimmm alll yede biraz kendine gellll

Canim benim dusunmen bile yeterrrr bilmemmi yapardinizzz guzelde olurdu ama ne biliyim söylemedimm birdahaki seneye hepimiz bebislerimiz kucagimizda kutlarizzzzzzz insallahhhhh

Eki Görüntüle 601650

THB 83 ÜM

gecmis dogum günün kutlu olsun thb83 üm benim......inslalah yeni yasin bebiside getirir

Son düzenleme:
Ne varki Nurlum yasinda daha gencsin Allahim guzel huzurlu ve diledigin gibi bir ömur versin bebislerinle ve sevdiklerinle birlikteee bende 29 yasindayimmm

nurlum benim daha yaw cok gencsin valla hemide iki cocuk masalllahdaha yeni 32 olacan

30 lu yaşlara gelince insan bir garip oluyor niyeyse ,öyle hissetmiyorsun fakat gelmiş 30 lu yaşlar,napalım kaçış yok,ömrümüz güzel geçsin yete ki.

Canım son derken kaybettiğin son demek istedim yoksa Allah boy boy nasip etsin inşallahhhh.
Yanlış ifade etmişim düşüncelerimi kusura bakma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…