- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.421
hosbulduk canlarim oh oh sohbeti kaynatmisiniz .. naparsiniz?
Hehe bensiz olmaz canimcanim gecmis dogum gunun kutlu olsun neler yapiyorsunuz bakalim
Yok ya ne uyumasi yatacam brazdan zatenozelden mesajini okudum canim sabah sana daha detajli br mesaj cekerim , simdi kafam kaldirmiyor burdan yazistim mi ikisini bir arada yurutemiyorum
tesekkurler canim benim ne yapalim yasagim ve nurlumla kaynatiyoruzzz gece sohbetimizi gerceklestiryoruzz sen nasil oldun sancin gectimii
aama aglamasen hep mutlu ol insallah kuzum benim canim benim rabbim hepimizi sevindirsin boy boy kuzularimiz olsun
temem gurbetkizimbende uyudum kalkip buraya geldim
nurlum benim nerdesin yaw gittinmi yoksa
iyyim sukur canim agri kesici attim onunla duruyorum iste..agri kesici atmadna duramuyrum ki
bende cikacam birazdan uykum gelmeye basladiBurdayım canım,biraz yavaş net takılıyor niyeyse,
gitmedim ama gitsem iyi olacak sanırım artık
saatte bayağı ilerlemiş
siz napıcaksınız çok kalacakmısınız (meraklı ben)
iyyim sukur canim agri kesici attim onunla duruyorum iste..agri kesici atmadna duramuyrum ki
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cumlemizi insallahhhhhh bundan sonra aglarsak sevincten aglayalim oda birkac damlacik olsun yeterrrrr
ama oglen az uyudum bir saat kadar karin agrisindan , yoksa uyaniktim 12 ki gibi baktim kimse gelmiyor dedim , tam cikacaktim bir daha bakiyim dedim sizleri gorunce caydim
Gurbetim benimde hep sancili olurdu hemde ne sanciiiiii offffff ilacda hayr etmezdi hastanelik olurdummm evlendikten sonrada devam etti taki 2,3 ay öncesine kadar bilmiyorum ne oldu ama ben artik sancili olmuyorum sukurrr insallah sende benim gibi kurtulursun biran önce cunku o sanciyi cok iyi bilirimmm
bende cikacam birazdan uykum gelmeye basladi
o olur iste sevincten aglayalim
Hepinize iyi geceler,tatlı uykular.
Uyandığımız her yeni gün güzellikler getirsin herkese
Hepinize iyi geceler,tatlı uykular.
Uyandığımız her yeni gün güzellikler getirsin herkese
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ve Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn valla bugun Cuma gecesiiii bol bol dua ettik ne guzel Rabbim kabul eder insallahh
yaw valla iyi oldu baya bi kaynattik
aama simdi uykum gelmeye basladi bana müsade kizlar
seysiz daha duracakmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?