- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.461
cnm hoşgeldin.tedavi gördünmü peki.yani aşılama falan yada yumurtlama takibi yapıldımıbenimde bebeğim olmuyor 3 yıl olcak doktor birşey yok dedi ne zaman gitsem zaten hep aynı şey problem yok ortada bebekde yok nasıl iş anlamadım
acaba simdi birkere dahamı gitsem hastaneye hep gidiyorum ama aynı sonuc
ben karşı cıktım yumurta çatlatma olayına çünkü hormanlara yüklenme olucak denge bozulcak ayrıca saatleri tutturamazsan o kadar emegin çaban boşa gidicek hem maddi hem manevi zararın olucak bilemiyorum ya korkuyorumda
evet dün üye oldum ama yazamadım aktif yapılmadı üyeligim bugün yapılmıs :) sevindim
cnm yardımcı olayım sana elimden geldiği kadarıyla.sen ban cvp yazarken alıntıyla cevap ver kısmını tıklarsan ayrı ayrı yazmamış olursun.hemde daha pratik konuyu kaçırmamış olursun
anladım cok saol :)
banada ilk geldiğimde arkadaşlarım yardımcı oldular saolsunlar.tabi ben habibtelerimin(hocalarımın) yanında hiç kalırım o ayrı.inş onlarlada tanışırsın hepsi çok iyiler.
bişey değil cnm .hsg çakildinmi peki
eşimi ikna edesiye canım cıktı ama esimde bende dedigim gibi bütün tedavilerden gectik sorun problem yok ama psikolojikmi acaba bi psikolog kaldı gitmedigimiz
eşimi ikna edesiye canım cıktı ama esimde bende dedigim gibi bütün tedavilerden gectik sorun problem yok ama psikolojikmi acaba bi psikolog kaldı gitmedigimiz
belki psikolojikte olabilir.bana çünkü doktorum stres yapmıcaksınız dedi.acaba hamilemiyim yada bu ay olurmu diye kafanıza takmayın dedi.tabi buda nekadar mümkün.sürekli test yapmaktan bıktım artık bende.ama artık yapmıyorum akışına bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?