- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.441
benimkide hep agrili olurbi caresinin bulamdim ya ben bi kutu nerdeyse agri kesici bitiririm
Gurbetim benimde hep sancili olurdu hemde ne sanciiiiii offffff ilacda hayr etmezdi hastanelik olurdummm evlendikten sonrada devam etti taki 2,3 ay öncesine kadar bilmiyorum ne oldu ama ben artik sancili olmuyorum sukurrr insallah sende benim gibi kurtulursun biran önce cunku o sanciyi cok iyi bilirimmm
ayy insallah yarin dahada iyi olursun gurbetkizim
darisi bizlerin basina thb 83 ümbenimkide cok agrili oluyo
Hepinize iyi geceler,tatlı uykular.
Uyandığımız her yeni gün güzellikler getirsin herkese
Bu arada gurbetkız çok geçmiş olsun,
aklin burda kalacak degilmiii yok yok nöbet bitti bizde gidelimmmm sensiz ne yapalim gurbetimde halsiz baksanaaa oda dinlensinnnnnn
thb 83 üm ve nurlum memleket nireeee
Ah bu agrilar bi bakiyorsun iyiyim sukur yine iyiyim bugun , normalde kusarim karnim cok kotu agrir evin icinde kosar dururum .. ben tek agri kesiciyi 1. ve 2 . gun atiyorum
canim bekarken daha kotuydum ama suan biraz iyiyim yilda 2-3 kere kramp gibi brisey geliyor galiba usutdugumde filan mi agrim oluyor bilemiyorum..
insallah canim, yarinda esimle disarda islerimiz varsogukta eksi 1 derece disarisi yarin.. canim hayirli geceler sana bende cikacam benim koca yatacakmis
Ah bu agrilar bi bakiyorsun iyiyim sukur yine iyiyim bugun , normalde kusarim karnim cok kotu agrir evin icinde kosar dururum .. ben tek agri kesiciyi 1. ve 2 . gun atiyorum
canim bekarken daha kotuydum ama suan biraz iyiyim yilda 2-3 kere kramp gibi brisey geliyor galiba usutdugumde filan mi agrim oluyor bilemiyorum..
insallah canim, yarinda esimle disarda islerimiz varsogukta eksi 1 derece disarisi yarin.. canim hayirli geceler sana bende cikacam benim koca yatacakmis
Unutmak ne mümkün canım ,böyle enerji deposu topik te sizler kaynatıyorken fırsatı bulur bulmaz geliyorum biraz kendime geliyim,yorgunluk atıyım diye
sagol canim benim . sohbet edemedik canim , sanada hayirli geceler tatli uykular ...
aynen canim yaaa halsizim birde bu halde esime kek yaptim haaahadi canlarim hayirli geceler .. thb83 sana ozelden yaziyorum simdi haberin olsun canim benim ...
kizlar haydin atlayin sirasiyla süpürgelere
sabahcilar sizede günaydin diyim simdiden ögle sonu ancak gelirim bunun üstüne...yatarim sonra kahvalti sonrada doktor ancak gelirim yaniniza... [/QUOTE
Ben hazirim yasagimm hadi gidelimmmmm bu sogukta anca giderizzzzzzzzzzzzzzz öpuldunnn
(uyumadan önce atistirmalik yolda giderken yersin diye yanima aldim)
o zaman bu catlama igneyi istiyene yapiyorlar , bu catlama ignenin bir ismi var mi ben burda baksam suan kendim yurtdisinda yasadigim icin..
hayr doktorun isteği üzerine yaptırdık türkiyede benm durumumda olan baynlara ilk tedavi yöntemi olarak uygulanıyor. hatta cnm bu sitede iki gün öncede görmüştm aynı iğne konusnda konuşuluyordu
kizlar haydin atlayin sirasiyla süpürgelere
sabahcilar sizede günaydin diyim simdiden ögle sonu ancak gelirim bunun üstüne...yatarim sonra kahvalti sonrada doktor ancak gelirim yaniniza... [/QUOTE
Ben hazirim yasagimm hadi gidelimmmmm bu sogukta anca giderizzzzzzzzzzzzzzz öpuldunnn
(uyumadan önce atistirmalik yolda giderken yersin diye yanima aldim)
yolda yemek icinde vermis kendinden birazsaol thb 83 cok düsüncelisin
İse geldim azcik gecmisi okudum.simdi ış zamanı
Bu arada gece hiç uyumadim 5 ten beri.belim karnim bacaklarim sancilandi.kirmizilari bekliyom bugun artik belli sancilardan.öptüm sizi
hayr doktorun isteği üzerine yaptırdık türkiyede benm durumumda olan baynlara ilk tedavi yöntemi olarak uygulanıyor. hatta cnm bu sitede iki gün öncede görmüştm aynı iğne konusnda konuşuluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?